Jimys2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Παρατηρηση. Η συσκευη ζεσταινεται περισσοτερο οταν τρεχεις καποιο 3d game, που δεν προοριζεται για την ιδια τη συσκευη, σε συγκριση με ενα 3d game που προοριζεται για αυτην. Μπορει και να ειναι η ιδεα μου βεβαια.... Edit: το ιδιο ειναι τελικα. γενικα ζεσταινεται πολυ στα τρισδιαστατα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις οτι ακομα και τωρα η συσκευη του ζεστενεται πολυ στο επιμαχο σημειο οταν τρεχει 3d game? ή ειμαι ο μονος που θα τρελαθει τελειως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις οτι ακομα και τωρα η συσκευη του ζεστενεται πολυ στο επιμαχο σημειο οταν τρεχει 3d game? ή ειμαι ο μονος που θα τρελαθει τελειως? Αν και προσωπικά μόνο το Fieldrunners έπαιξα και σε αυτό δεν ζεστάθηκε, όταν έπαιζε ο μικρός μου ξάδερφος Real Football 2011, το μηχάνημα (μετά από περίπου μισή ώρα) έκαιγε... Νομίζω όμως ότι είναι όλα εντός προδιαγραφών και λογικά αν το σκεφτείς, θα ζεσταινόταν τέτοιος επεξεργαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Τα ιδια....τι να κανουμε,θα το υποστουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν εχει σημασια οτι ζεστενεται εκτος και ξεπερνάει τις προδιαγραφες που χωρις να ξερω υποθετικα ειναι τουλαχιστον 85c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Και εγω αυτο πιστευω. Ειναι το τιμημα που πληρωνει το κινητο οντας πολυ λεπτο. Δεν πτοουμε. Αλλωστε το κινητο ειναι καταπληκτικο. Κανει παπαδες, και ειμαι σιγουρος πως ειναι το μοναδικο σε δυνατοτητες υποψηφιο για μελλοντικες δοκιμες παρασκευης καφε :ρ Ερωτηση. Εχει καταφερει κανεις να βρει λυση στο προβλημα περιορισμου (70) αριθμου γραμματων ανα μηνυμα στην stock sms εφαρμογη- εκτος,προφανως, απο την χρηση του gosms. Οποια επιλογη και να διαλεξω στις ρυθμισεις ( αυτομοτο, αλφαβητο gsm η unicode) δεν διορθωνει το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Παντως κατά τη διαδικασία τεσταρισματος αν είναι σταθερή η συσκευή μετα απο untervolting, με ταυτόχρονη φορτηση και τον επεξεργαστή να δουλευε στο 100% μόνιμα, εχω δει και 55C , για πανω απο μίση ωρα σταθερά, και υπο συνθήκες καύσωνα. Η οθόνη ζεματαγε κλπ. Το κινητό όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έχει φτιαχτεί να αντέχει σε αυτές τις συνθήκες. Κανένα 3d game δεν μπορεί να φτάσει το κινητό σε τέτοια κατάσταση. Οπότε παυστε να ανχωνεστε. Μόλις έβαλα και την leomar 2.6 που στηρίζεται στο εντελώς τελευταίο firmware. Όλα μια χαρά, χωρίς να χάσω τίποτα (no wipe data). Το κινητό είναι ακόμα ποιο smooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Παντως κατά τη διαδικασία τεσταρισματος αν είναι σταθερή η συσκευή μετα απο untervolting, με ταυτόχρονη φορτηση και τον επεξεργαστή να δουλευε στο 100% μόνιμα, εχω δει και 55C , για πανω απο μίση ωρα σταθερά, και υπο συνθήκες καύσωνα. Η οθόνη ζεματαγε κλπ. Το κινητό όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έχει φτιαχτεί να αντέχει σε αυτές τις συνθήκες. Κανένα 3d game δεν μπορεί να φτάσει το κινητό σε τέτοια κατάσταση. Οπότε παυστε να ανχωνεστε. Μόλις έβαλα και την leomar 2.6 που στηρίζεται στο εντελώς τελευταίο firmware. Όλα μια χαρά, χωρίς να χάσω τίποτα (no wipe data). Το κινητό είναι ακόμα ποιο smooth. Σίγουρα ρε συ? Γιατί εγώ μετά από λίγη χρήση μου φάνηκε πιο αργή και έκανα restore το nandroid backup της 2.5 + ninph 2.0.5... Και στο Quadrant είχα 3127 με την 2.6, ενώ 3487 με την 2.5... Βέβαια ίσως την έβαλα πολύ νωρίς, από χθες γίνεται της τρελής στο θέμα του LeoMar (Link) και το update του KitchenApp έχει πάει σύννεφο. Να τη ξαναδοκιμάσω αν είναι. Με τί kernel την τρέχεις? Υ.Γ: Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα βγει έκδοση ΚΗ6 και μετά άντε πάλι απ΄την αρχή (αν και πλεον είναι No Wipe, οπότε μικρό το κακό)... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2011 από Spiros83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Θα συμφωνησω και εγω με oldnew. Το κινητο μοιαζει πιο smooth. Μεχρι τωρα ολα καλα. Για διαρκεια μπαταριας θα μαθουμε στις επομενες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Στην 2.5 ειχα quadrant 3501. Στην 2.6 εχω 3436. Και τα 2 τα ειχα τρέξει 1 φορά μονο, και ως γνωστόν δεν βγάζουν ακριβώς ιδία αποτελέσματα κάθε φορά. Η διάφορα πολυ μικρή για να έχει σημασία. Με ίδιο kernel ninfetamin 2.0.5. Bln δουλεύει πάλι μια χαρα. Το κινητό είναι σίγουρα λίγο ποιο smooth. Όχι ότι χρειαζόταν, αλλα καλοδεχούμενο. Η μπαταρια μου φαίνεται ένα κλικ χειρότερη, αλλα είναι νωρίς ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Λοιπον, εντυπωσεις απο 2.6 KH3. Διαρκεια μπαταριας ΠΟΛΥ καλυτερη.χθες με 2μιση ωρες οθονη σε λειτουργια εχασε 28% Το κινητο πεταει. No lag, no bugs. Η καθυστερηση με το home button wake up εχει εξαφανιστει παντελως. Εχει κι αλλα καλα που δε μου ερχονται τωρα :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλα έτρεξα ένα quadrant, με ninfetamin 2.1.0 και έβγαλε 3886. Αρκετά παραπάνω απο πριν. Χωρίς overclock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλα έτρεξα ένα quadrant, με ninfetamin 2.1.0 και έβγαλε 3886. Αρκετά παραπάνω απο πριν. Χωρίς overclock. Τελικά είχε ή όχι πρόβλημα το συγκεκριμένο kernel? Γιατί το απέσυρε απ'τη κουζίνα ο Leo? 3886 είναι πάντως πολύ υψηλό. Εγώ με το νέο RAGEmod-T26, το οποίο είναι για 1.4ΜΗz, έβγαλα 3932 (με SetCPU, UV και 1.4ΜΗz όμως). Λίγο δεν είναι? Χμμμ.... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2011 από Spiros83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τελικά είχε ή όχι πρόβλημα το συγκεκριμένο kernel? Γιατί το απέσυρε απ'τη κουζίνα ο Leo? 3886 είναι πάντως πολύ υψηλό. Εγώ με το νέο RAGEmod-T26, το οποίο είναι για 1.4ΜΗz, έβγαλα 3932 (με SetCPU, UV και 1.4ΜΗz όμως). Λίγο δεν είναι? Χμμμ.... Μάλλον καποιο πρόβλημα είχε. Πολοι ανέφεραν διάφορα. Σε εμένα δουλευε μια χαρά, αλλα βάζοντάς ένα αλλο patch, ξαφνικά το κινητό κολησε στο boot. Εντελώς στην αρχική οθόνη, πρην το video boot. Υποψιάζομαι ότι έφταιγε το kernel. Δουλευε το cwm ευτυχώς. Άλλαξα kernel, τα ιδία, ξανα εγκατεστησα τη rom, τίποτα, δεν ξεκολαγε. Αναγκαστικά έκανα wipe, στα πάντα, και ξεκόλλησε. Οπότε έφαγα κανα 3ωρο να το ξανακάνω όπως ήταν. Τώρα έβαλα το ninfetamin το ποιο καινούριο. Βγήκε και αλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μάλλον καποιο πρόβλημα είχε. Πολοι ανέφεραν διάφορα. Σε εμένα δουλευε μια χαρά, αλλα βάζοντάς ένα αλλο patch, ξαφνικά το κινητό κολησε στο boot. Εντελώς στην αρχική οθόνη, πρην το video boot. Υποψιάζομαι ότι έφταιγε το kernel. Δουλευε το cwm ευτυχώς. Άλλαξα kernel, τα ιδία, ξανα εγκατεστησα τη rom, τίποτα, δεν ξεκολαγε. Αναγκαστικά έκανα wipe, στα πάντα, και ξεκόλλησε. Οπότε έφαγα κανα 3ωρο να το ξανακάνω όπως ήταν. Τώρα έβαλα το ninfetamin το ποιο καινούριο. Βγήκε και αλλο.. Εννοείς το 2.1.1? Πώς είναι? Εγώ τώρα τρέχω το RAGEmod και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δε θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω σε ninph, θα το προτιμούσα για την ακρίβεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις