Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bln εχει ο nimpho 0.5 μονο. Κατεβαστε το BLN pro, με αυτο δεν εχω κανενα προβλημα...

Ποτε ανάβει τα led; και όταν έχεις κλήση και όταν έχεις μυνημα;

Δοκίμασα και το ninphetamin 2.0.2 ,που δεν υποστηρίζει bln αλλα υποτίθεται ότι έχει καλύτερή αυτονομια. Όντως έτσι μου φαίνεται και εμένα.

android.png

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα το bln pro και δουλεύει μια χαρά. Μονο που φαίνεται στη διαχείριση εργασιών, και αν πατήσω έξοδός απο όλα κλείνει και αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη φαίνεται στη λίστα ότι τρέχει, και να μη κλείνει;

android.png

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα το bln pro και δουλεύει μια χαρά. Μονο που φαίνεται στη διαχείριση εργασιών, και αν πατήσω έξοδός απο όλα κλείνει και αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη φαίνεται στη λίστα ότι τρέχει, και να μη κλείνει;

android.png

+1 κι από μένα.

Επίσης, έχει κανείς κάποιο SetCPU profile που νομίζει ότι αξίζει να μοιραστεί? Σήμερα έπαιζα λίγο με αυτό, αλλά δε ξέρω τί ακριβώς να πειράξω και το αφήνω στα recommended settings τα οποία ουσιαστικά δεν κάνουν και πολλά...

Δημοσ.

+1 κι από μένα.

Επίσης, έχει κανείς κάποιο SetCPU profile που νομίζει ότι αξίζει να μοιραστεί? Σήμερα έπαιζα λίγο με αυτό, αλλά δε ξέρω τί ακριβώς να πειράξω και το αφήνω στα recommended settings τα οποία ουσιαστικά δεν κάνουν και πολλά...

Αυτό που μπορω εγώ να προτείνω για το setcpu, είναι οι untervolting τιμές.

200mhz->825, 500->850, 800->950, 1000->1075, 1200->1150.

Τα παραπάνω για ninphetamin 2.0.5 kernel.

Τεσταρισμενα για ωρα στο κινητό μου με stress test. Φυσικά κάθε συσκευή είναι διαφορετική. Αλλα καπου εκεί αν όχι ακριβώς τα ιδία ισχύουν για όλα τα κινητά.

Ερώτηση 2, για οποίον ξέρει. Αν κλείσω το setcpu έχοντάς κανει apply τις παραπάνω τιμές, τις κρατάει ή ξαναμπαίνουν οι original; Φαντάζομαι ότι τις κρατάει.

android.png

Δημοσ.

Αυτό που μπορω εγώ να προτείνω για το setcpu, είναι οι untervolting τιμές.

200mhz->825, 500->850, 800->950, 1000->1075, 1200->1150.

android.png

Ευχαριστώ, θα τις δοκιμάσω κι εγώ τώρα. Στο xda προτάθηκε και το εξής:

"Set up a profile for:

Screen off

Max 500000 - Min 500000

Scaling On Demand

Priority High"

Δε ξέρω γιατί, αλλά αν είσαι με screen off δε βολεύει να το κατεβάζεις ακόμα περισσότερο? Δηλαδή να βάλεις max & min τα 200ΜΗz? Ή και το scaling να το βάλεις conservative?

Αν και δε μπορώ εν τέλει να καταλάβω πόσο περισσότερο μπορείς να κάνεις οικονομία στη μπαταρία όταν είσαι με σβηστή την οθόνη... Βέβαια σε αυτό το θέμα, παρατηρήθηκε εκπομπή από την οθόνη ακόμα και με locked screen... Τί να πω, πολύ ψάξιμο για το τίποτα ίσως?

Όσο για το SetCPU και τί γίνεται όταν το κλείνεις, ίσως βοηθάει αυτό από τη σελίδα τους:

9. Task Managers

SetCPU does not normally run a background service unless profiles are enabled. Due to how multitasking works on Android, the Android system will automatically free up SetCPU if memory is needed and SetCPU isn't being used. You may see SetCPU in a task manager until this happens.

If either profiles or the widget are enabled, SetCPU does run background processes that keep them running. It's important that you add SetCPU to your task manager's “ignore” list, or otherwise avoid disabling the SetCPU process if you have either profiles or the widget enabled. You should not need to use task managers to disable SetCPU at any time.

To disable all SetCPU background processes, remove the widget from the home screen and uncheck the “enable” box in the profiles menu. Anything else should be taken care of the Android system when memory is needed, just like any other application. Note that SetCPU briefly runs (and then immediately disables) a service upon startup to perform its “start on boot” duties. This is normal and should not take up memory during normal usage.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν είναι enabled on boot, βάζει τις τιμές που έχεις περάσει εσύ και όχι τις default, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως.

android.png

Δημοσ.

Όπως τα γράφεις πρέπει να είναι. Και το bln βλέπω τώρα δουλευει μια χαρά αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή να τρέχει στην έναρξη, και ας μη εμφανίζεται καθόλου στη διαχείριση εργασιών, αρα άκυρη η προηγούμενη ερώτηση μου.

Εντωμεταξη το stress test του setcpu, δε φτάνει τελικά. Οποίος θέλει να πειραματιστεί να δοκιμάσει το stability test, στην επιλογή scaling stability, (ώστε να ανεβοκατεβαίνει η συχνότητα της cpu), με ταυτόχρονη φορτιστη, ώστε να τεσταριστεί κάτω απο τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Θα δείτε θερμοκρασίες 50-55 c μετα απο 20-30 λεπτά. Αν δεν κανει reboot, σημαίνει ότι το κινητό είναι rock solid. Αν κανει δοκιμάστε να αυξησετε κατά ένα κλικ πανω την ταση ξεκινώντας απο τα 800mhz, και τα 1000 mhz. Συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα.

android.png

Και οποίος θέλει το water live wallpaper, που δε δουλευε στην leomar rom, υπάρχει νεα εκδοσή εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16638728&postcount=5003 που την μετέτρεψε ο παραπάνω φίλος μετα απο δική μου παράκλησή.

android.png

Δημοσ.

Εντωμεταξη το stress test του setcpu, δε φτάνει τελικά. Οποίος θέλει να πειραματιστεί να δοκιμάσει το stability test, στην επιλογή scaling stability, (ώστε να ανεβοκατεβαίνει η συχνότητα της cpu), με ταυτόχρονη φορτιστη, ώστε να τεσταριστεί κάτω απο τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Θα δείτε θερμοκρασίες 50-55 c μετα απο 20-30 λεπτά. Αν δεν κανει reboot, σημαίνει ότι το κινητό είναι rock solid. Αν κανει δοκιμάστε να αυξησετε κατά ένα κλικ πανω την ταση ξεκινώντας απο τα 800mhz, και τα 1000 mhz. Συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα.

android.png

Δε βλέπω πουθενά ούτε stability test ούτε scaling stability... Υπάρχει pro και free version και δεν το πήρα χαμπάρι? Από το xda το πήρα, όχι από το market...

Δημοσ.

Δε βλέπω πουθενά ούτε stability test ούτε scaling stability... Υπάρχει pro και free version και δεν το πήρα χαμπάρι? Από το xda το πήρα, όχι από το market...

Αν χτυπήσεις στο market "stability test" δε στο βγάζει; Μόλις τώρα το τεσταρα και μου το βγάζει κανονικά. Το scaling stability είναι μια επιλογή που έχει αφού το εγκαταστήσεις.

Αν δε στο βγάζει στο market, δεν ξέρω... Πιθανών τοτε να εβγαινει σε κάποιες χώρες και όχι Ελλάδα. Εμένα είναι λίγο πειραγμένο το market και βγάζει σχεδόν τα πάντα.

Edit.. Πρέπει να είσαι rooted για να σου βγάλει την επιλογή, το γραφει και στο market, αλλιώς δεν την εμφανίζει. Μήπως δεν είσαι rooted για κάποιον λογο;

android.png

Δημοσ.

Αν χτυπήσεις στο market "stability test" δε στο βγάζει; Μόλις τώρα το τεσταρα και μου το βγάζει κανονικά. Το scaling stability είναι μια επιλογή που έχει αφού το εγκαταστήσεις.

Αν δε στο βγάζει στο market, δεν ξέρω... Πιθανών τοτε να εβγαινει σε κάποιες χώρες και όχι Ελλάδα. Εμένα είναι λίγο πειραγμένο το market και βγάζει σχεδόν τα πάντα.

Edit.. Πρέπει να είσαι rooted για να σου βγάλει την επιλογή, το γραφει και στο market, αλλιώς δεν την εμφανίζει. Μήπως δεν είσαι rooted για κάποιον λογο;

android.png

Thanks το βρήκα και θα το τεστάρω κι εγώ...!

android.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μηπως κάποιος ξερει που μπορω να βρω εκτος xda τον κερνελ του angelom καποιο link ισως αν ξερετε...ευχαριστω...

Κοίταξε να δεις, ο LeoMar είπε πως ο ίδιος ο Angelom τον ανάγκασε να βγάλει τον kernel από τη rom του και γι'αυτό δεν υπάρχει πλεον ούτε στο kitchen app. Επίσης σε κάτι άλλα θέματα είδα ότι και rom του Angelom πλεον έχουν dead links.

Η μόνη rom που ξέρω αυτή τη στιγμή με angelom kernel είναι του batista.

EDIT:

Αν ξέρεις ιταλικά, θα το βρεις εδώ! mrgreen.png

Ίσως με το search γίνει κάτι... Καλή τύχη!

android.png

Επεξ/σία από Spiros83
Δημοσ.

Τελικα αξιζει να βαλω ninmphetamine 2.05? Τι προτεινεται? Ειμαι στην 2.02

Μονο αν σε ενδιαφέρει το bnl. Αυτή είναι η διάφορα τους. Η 2.02 πρέπει να καταναλώνει λίγο λιγότερο.

android.png

Δημοσ.

Καμιά άλλη rom έχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία? Ψήνομαι πολύ να ρίξω μια ματιά στην Cognition, ίσως και στη Batista.

Κυρίως όμως για Cognition, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, και για το Hellcat Kernel...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...