oldnew Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δεν ξερω ακριβως τη διαφορα με τον nimpho αλλα διαβαζω πως ο Leomar σταματησε να υποστηριζει τον angelom γιατι πολλοι χρηστες ειχαν προβληματα. Ενα απο αυτα ηταν η υπερθερμανση και αλλο ενα τα random reboots. Καλυτερη αυτονομια εχει ο nimpho .02 αλλα δεν εχει bln. Και εγώ τα ιδία διάβαζα, αλλα τελικά η leomar 2.5 τον angelom kernel έχει πάλι.. Τον είχε αφαιρέσει στην 2.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Βεβαία δεν εχω κανει untervolting ακόμα. Η αυτονομια θα κρινει αν όντως είναι η καλύτερή rom. Υποψην οτι η εφαρμογη του tegrak για undervolting/overclocking δεν υποστηριζεται απο ninphetamine 2.02 kernel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Υποψην οτι η εφαρμογη του tegrak για undervolting/overclocking δεν υποστηριζεται απο ninphetamine 2.02 kernel Δυστυχώς ούτε ο angelom kernel υποστηρίζει tegrak. Μονο setcpu. Υποστηρίζει όμως bln στην τελευταία εκδοσή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εγώ μετά από χρήση περίπου μιας εβδομαδας έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, εκτός από κάποια προβλήματα με την RevolutionRom app, δηλαδή κάτι φλασιές που έτρωγε που και που με restarts και με αδυναμία εγκατάστασης αυτών που κατεβαζα. Για την μπαταρία όντως δεν είδα τρελή διαφορά σε σχέση με τη stock, πάντα χωρίς UV. Κι επειδή είμαι ακόμα στο ψάξιμο (και γενικά είμαι στη φάση που θέλω να τις δοκιμάσω όλες ), χτες έβαλα την Criskelo (v10 με nimphetamin 2.0.4) και καθώς γράφω κατεβάζω το update. Χωρίς να έχει κάτι αντίστοιχο της revolution, φαίνεται γενικά πολύ καλή. Μου έκανε καλύτερη αρχική εντύπωση από τη leomar, χωρίς να μπορώ να δικαιολογήσω γιατί Όπως και να'χει, πρέπει να τη χρησιμοποιήσω και αυτή κάποιες μέρες για να βγάλω ασφαλέστερα συγκριτικά συμπεράσματα. Απλά ο τύπος ο Criskelo πρέπει να έχει φοβερή fan base, από galaxy S εποχές πρέπει να είχε πολύ καλές Rom (ίσως ξέρουν οι παλιότεροι περισσότερα). Κάποιοι στο xda πρέπει να έσκισαν τα μπλουζάκια τους κλαίγοντας όταν είδαν την rom του για το S2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Και εγώ τα ιδία διάβαζα, αλλα τελικά η leomar 2.5 τον angelom kernel έχει πάλι.. Τον είχε αφαιρέσει στην 2.4 Βασικα η 2.5 εχει τον angelom γιατι την εβγαλε πριν αφαιρεσει τον kernel απο την εφαρμογη Σπυρο τα random reboots πρεπει να ηταν λογω kernel. Για μενα η angelom ειναι η καλυτερη προς το παρον. Τωρα βεβαια πηρε ο mdaco sgs2 και εβγαλε κι αυτος kitchen, αλλα απο σημερα ειμαι διακοπες και δεν μπορω να φλασαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Βασικα η 2.5 εχει τον angelom γιατι την εβγαλε πριν αφαιρεσει τον kernel απο την εφαρμογη Σπυρο τα random reboots πρεπει να ηταν λογω kernel. Για μενα η angelom ειναι η καλυτερη προς το παρον. Τωρα βεβαια πηρε ο mdaco sgs2 και εβγαλε κι αυτος kitchen, αλλα απο σημερα ειμαι διακοπες και δεν μπορω να φλασαρω Και αναγκάστηκε να την ξαναβγαλει επειδή δεν ήθελε ο dev της να την ποσταρει στο xda! Όπως και να'χει, σχετικά με την Criskelo, είναι πραγματικά πολύ καλή. Δεν μπορείς όμως να διακρίνεις τεράστιες διάφορες με τη Leomar! Και αυτό γιατί είναι και οι δύο πολύ γρήγορες, σταθερές και καλές με τη μπαταρία. Και το πιο σημαντικό είναι το support των Criskelo & Leomar. Σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται, η.αντιμετώπιση είναι άμεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Παντως εγώ έβαλα τον ninfetamin 2.05 cernel στην leomar75. Φαίνεται να ζεστενεται λιγότερο και να έχει καλύτερή μπαταρια, αλλα μπορεί να είναι και ιδέα μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Παντως εγώ έβαλα τον ninfetamin 2.05 cernel στην leomar75. Φαίνεται να ζεστενεται λιγότερο και να έχει καλύτερή μπαταρια, αλλα μπορεί να είναι και ιδέα μου.. Το ίδιο πλεον τρέχω κι εγώ (Leomar + Nimph 2.0.5). Το τελευταίο update της CriskeloRom (v11) είχε κάτι θεματάκια και όσο o Criskelo έπαιρνε feedback στο xda, έπαιξα λίγο πάλι με Revolution Rom (δε μπορούσα να μην το πειράξω λίγο και σήμερα!! ). Η ταχύτητα με την οποία βγαίνουν updates στο Revolution App είναι απίστευτη. Οι τύποι πραγματικά κάνουν φοβερή προσπάθεια. Εμένα με κέρδισαν (προς το παρόν τουλάχιστον ). Oldnew αν δεν σου είναι κόπος, να σε ρωτήσω κάτι. Σε ένα από τα πρώτα post σου στο συγκεκριμένο θέμα έγραψες για μια εφαρμογή που κάνει stream μέσω Wifi ταινίες. Αναφερόσουν στην "Movie Stream" ή κάποια άλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εχω καταφέρει να δοκιμάσω litening & criskelo ως τώρα(leomar, προσπάθησα, μου εβγαζε fail )και μπορώ να πω οτι η criskelo με εχει κερδίσει! Απο μπαταρία ειμαι μια χαρά(2 μέρες με κανονική χρηση δλδ λιγο απ'όλα)στο wifi δεν είδα καμια τρελλή διαφορά. Απο Εφε αλλο τίποτα...διαφορετική εκκίνηση, διαφανες dialer,lock screen με διάφορες επιλογές (jkay AOSP DELUXE).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το ίδιο πλεον τρέχω κι εγώ (Leomar + Nimph 2.0.5) Oldnew αν δεν σου είναι κόπος, να σε ρωτήσω κάτι. Σε ένα από τα πρώτα post σου στο συγκεκριμένο θέμα έγραψες για μια εφαρμογή που κάνει stream μέσω Wifi ταινίες. Αναφερόσουν στην "Movie Stream" ή κάποια άλλλη; Για το megaviewer pro εγραφα. Η Leomar όντως έχει καλύτερή μπαταρια με ninphetamin 2.0.5 τεσταρισμενα πλέον. Το bln πως δουλευει ρε παιδιά; πρέπει να βάλω το pro; Γιατί δε βλέπω να μένουν αναμενα τα led, όταν εχω μια κλήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Και εγω την ιδια απορια εχω για το bln. Πως διαπιστωσες οτι εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας η 2.05 ; εγω οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα λενε το αντιθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Και εγω την ιδια απορια εχω για το bln. Πως διαπιστωσες οτι εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας η 2.05 ; εγω οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα λενε το αντιθετο Με 50% μπαταρια έβγαλα μερα με αρκετή χρήση (οθόνη 2.5 ώρες αναμμένη συνολικά). Με τον προηγούμενο kernel έφευγε αρκετά ποιο γρήγορα η μπαταρια και ζεσταινοταν και περισσότερο το κινητό. (Θερμοκρασια= καταναλωση, απαραβατος νομος). Η αλήθεια είναι ότι δεν τα μέτρησα με full μπαταρια και με τα 2 kernel, ούτε πολλές μέρες για να είναι 100% σίγουρος. Επίσης εγώ δεν κατάλαβα να γραφούν το αντίθετό. Αυτό που διάβασα να γραφούν είναι ότι ο ninfetamin 2.02 είναι καλύτερός σε αυτονομια απο τον 2.05. Δεν ειδα κάπου ότι ο angelom είναι καλύτερός. Επίσης καπου διάβασα ότι ο loulz kernel είναι ο καλύτερός απο ολους. Οποίος μπορεί ας το τεστάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δε δοκίμασα το BLN για να είμαι ειλικρινής, αλλά ο nimph από τη version 2.02 το υποστηρίζει, ή κάνω λάθος? Κάτι όμως είδα ότι κάποιος είχε πρόβλημα (στο θέμα της LeoMar στο xda) και δόθηκε απάντηση. Ίσως αξίζει να ρίξετε μια ματιά. Thanks για το Megaviewer! Edit: Όντως η μπαταρία τα πάει περίφημα με Nimph 2.0.5. Πολύ καλύτερα από Angelom νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Bln εχει ο nimpho 0.5 μονο. Κατεβαστε το BLN pro, με αυτο δεν εχω κανενα προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Όντως, ο .02 δεν υποστηρίζει BLN, από τον .04 και μετά προστέθηκε BLN support και στον .05 μπήκαν τα battery improvements. Απ'ότι κατάλαβα απλά ο .04 δεν φορέθηκε και πολύ γιατί βγήκε ο καλύτερος .05 πολύ γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις