Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον, μετα απο εντατικη χρηση Lite'ning ROM και Villain ROM κατεληξα στην Leomar :P

H Lite μετα την 1.5 εκδοση (επι ΚΕ2 εποχης) χαλασε. Η Villain ROM ειναι πολλα υποσχομενη αλλα, κατα τη δικη μου αποψη, ημιτελης και λιγακι ασταθης. H leomar απο την αλλη (KG6 σε συνδυασμο με ninnphetamine 2.0.2+ ) ειναι συγκροτημενη, με αρκετα καλη διαρκεια μπαταριας, πολυ καλη dev υποστηριξη, πολλα customizations, ευκολη εγκατασταση διαφορων ROM updates κτλ.

Θα επανελθω με περισσοτερες εντυπωσεις απο Λεομαρ σε καμια εβδομαδα αφου την εχω λιωσει και αυτη :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν μπορείς κανε μια σύγκρισή σε σχεση με την litening 1.5 τι καλύτερό / χειρότερό βλέπεις.

Μου έκανε και την 1η πατατα το κινητό. Ειχα πανω απο 1000 φωτο και βίντεο, ειχα φτάσει περι τα 1400 στις διακοπές που ειμουν λισαβωνα, kαι ξαφνικά μου γραψει 400. Τα αλλα 1000 χάθηκαν :) και δεν τα ειχα σωσει σε pc... Καμία ιδέα αν υπάρχει τρόπος να τα ανακτισω; Με astro file manager πηγαίνω στο φάκελο των φωτο, αλλα δεν υπάρχουν οι παλαιές φωτο...

android.png

Λοιπον, μετα απο εντατικη χρηση Lite'ning ROM και Villain ROM κατεληξα στην Leomar :P

Δηλαδή Jimy την συνιστάς ή είσαι στη φάση που τη δοκιμάζεις και δεν έχεις καταλήξει ακόμα?

Μόλις επέστρεψα από διήμερο ρεπό, ήμουν σ'ένα μέρος που δεν είχε καν σήμα (δε το συζητάω για ίντερνετ) και σκέφτομαι απο τώρα να βάλω custom rom (τέσσερις μέρες το έχω το κινητό, ίσως είναι λίγο νωρίς, απλά δε βλέπω το λόγο να περιμένω :))

• Moderators

Leomar διχως συζητηση. Το παλικαρι εχει κανει τρελη δουλεια με την Revolytion App. Αν ειναι να βαλετε καποια custom, τοτε αυτη ειναι η Leomar's. Απλα.

@oldnew στο ασχετο εγινε αυτο? Πολυ περιεργο...

Καντε μερικες μερες υπομονη μεχρι να γυρισω απο τις διακοπες :ρ και θα εχω μια πολυ καλυτερη εικονα και εμπειρια απο την leomar. Παντως μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος :)

android.png

υπομονη μεχρι να γυρισω απο τις διακοπες

Ποιός την έχασε την υπομονή για να τη βρούμε εμείς? Σήμερα έχω φίλους σπίτι και δεν προλαβαίνω, έχε χάρη... :)

Αύριο με το καλό...!

Καλησπέρα και πάλι παίδες.

Αποφάσισα σήμερα να κάτσω και να ασχοληθώ με custom roms. Κατέβασα λοιπόν να δοκιμάσω τις εξής:

- CriskeloRom v.10 (http://forum.xda-dev...d.php?t=1168836)

- VillainRom v.2.4 (http://forum.xda-dev...d.php?t=1198334)

- LeoMar v.2.4 (http://forum.xda-dev...=1171523&page=1)

- Lite'ning Rom (http://forum.xda-dev...d.php?t=1095274)

Aκολούθησα αρχικά τη διαδικασία του root, εγκατέστησα το ROM Manager & φλάσαρα το CWM Recovery (free version), χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Στη συνέχεια προσπάθησα να εγκαταστήσω την LeoMar μέσω του ROm Manager και την επιλογή "Install ROM from SD Card". Μετά το reboot βγαίνει αυτό το error message και δε γίνεται η εγκατάσταση:

Ε: failed to verify whole-file signature

E: signature verification failed

Ξέρει κανείς πού οφείλεται αυτό? Δε βρήκα απάντηση σχετική. Το μόνο που εν τέλει μπόρεσα να κάνω ήταν η εγκατάσταση της Lite'ning ROM μέσω Odin.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Moderators

Οπως εισαι στη Litening κατεβασε την εφρμογη Revolution App απο το μαρκετ. Μεσω της εφαρμογης αυτης κανε εγκατασταση της Λεομαρ.

Οπως εισαι στη Litening κατεβασε την εφρμογη Revolution App απο το μαρκετ. Μεσω της εφαρμογης αυτης κανε εγκατασταση της Λεομαρ.

Το δοκιμάζω σε λιγάκι κι ενημερώνω ;)

Μήπως λέγετε κάπως αλλιώς? Ή μήπως θέλει MarketEnabler?

"Revolution App" δε βρίσκω στο android market...

• Moderators

Το δοκιμάζω σε λιγάκι κι ενημερώνω ;)

Μήπως λέγετε κάπως αλλιώς? Ή μήπως θέλει MarketEnabler?

"Revolution App" δε βρίσκω στο android market...

Σορυ φιλε μου, κεκτημενη ταχυτητα. Revolution Rom λεγεται η εφαρμογη. (Δεν θυμαμαι αν θελει κενο αναμεσα στις λεξεις για να την βρεις)

OK, meanwhile έκανα revert στη stock rom με δικαιώματα root, γιατί σκέφτηκα ότι ίσως έκανα κάποιο σφάλμα.

Διόρθωσέ με, αλλά νομίζω τώρα δε χρειάζεται να αλλάξω τίποτα στο kernel και είμαι έτοιμος θεωρητικά να περάσω όποια rom θέλω, σωστά? Ή χρειάζεται CF-Root Kernel πρώτα?

Σόρρυ που καταντώ κουραστικός, απλά δε θέλω να βρεθώ πάλι στην ίδια κατάσταση και να πρέπει να ξεκινήσω απ'την αρχή...mad.png

• Moderators

OK, meanwhile έκανα revert στη stock rom με δικαιώματα root, γιατί σκέφτηκα ότι ίσως έκανα κάποιο σφάλμα.

Διόρθωσέ με, αλλά νομίζω τώρα δε χρειάζεται να αλλάξω τίποτα στο kernel και είμαι έτοιμος θεωρητικά να περάσω όποια rom θέλω, σωστά? Ή χρειάζεται CF-Root Kernel πρώτα?

Σόρρυ που καταντώ κουραστικός, απλά δε θέλω να βρεθώ πάλι στην ίδια κατάσταση και να πρέπει να ξεκινήσω απ'την αρχή...mad.png

Κοιτα εγω πηγα απο cooked στην Leomar's, αλλα νομιζω πως ετσι οπως το πας θα δουλεψει...

Αν και για να εισαι πιο σιγουρος φλασαρε πρωτα εναν κερνελ με CWM. Πχ τον Nimphetamine και μετα προχωρησε.

Μετά από αρκετή προσπάθεια (και ακόμα περισσότερη βοήθεια από Stormrain, thanks και πάλι cool.png ) είμαι με LeoMar Rom και αυτή τη στιγμή παίζω με τα Revolution Rom settings.

Χωρίς να μπορώ να κρίνω την γενική λειτουργία της rom (σε καμιά εβδομάδα βλέπουμε), η προσπάθεια και μόνο που έχουν κάνει με τη RevolutionRom, που σου δίνει τρελή δυνατότητα customization χωρίς να ιδρώσει τ'αυτάκι σου (ή και στο μέλλον αν ισχύσουν τα OTA updates της rom devil.png) αξίζει συγχαρητήρια. Μέχρι τώρα έχω εντυπωσιαστεί...

Και εγώ έβαλα πλέον την leomar75. Όντως έχει κανει τρομερή δουλεία. Έχει ενσωματωμένη εφαρμογή για να βαζεις θέματα, patch κλπ ώστε να φέρνεις τη rom στα μετρά σου εύκολα. Στην 2.5 έχει τον angelom kernel. Ξέρει κανείς ποιες είναι οι διάφορές πχ με τον ninphetamin kernel;

Μεχρι στιγμής σταθερή, γρήγορη. Σαν να έχει μεγαλύτερη κατανάλωσή απο litening , και να ζεστενεται παραπάνω όμως.. Βεβαία δεν εχω κανει untervolting ακόμα. Η αυτονομια θα κρινει αν όντως είναι η καλύτερή rom.

android.png

• Moderators

Δεν ξερω ακριβως τη διαφορα με τον nimpho αλλα διαβαζω πως ο Leomar σταματησε να υποστηριζει τον angelom γιατι πολλοι χρηστες ειχαν προβληματα. Ενα απο αυτα ηταν η υπερθερμανση και αλλο ενα τα random reboots. Καλυτερη αυτονομια εχει ο nimpho .02 αλλα δεν εχει bln.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...