Jimys2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Απο οτι φαινεται η Lite'ning ROM 4.2 ( για KG3) δεν ειναι το ιδιο ικανοποιητικη με την 1.5 απο διαρκεια μπαταριας. Θα περασω την Villain ROM και ειδωμεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όταν φλασάρετε καινούριες ROM, δίνεται σημασία στο ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας την ώρα που φλασάρετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγω προσπαθω να φλασαρω στο 100%. Αλλα δεν το πετυχαινω παντα. Αλλωστε με ενα calibration ειναι οκ μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγω προσπαθω να φλασαρω στο 100%. Αλλα δεν το πετυχαινω παντα. Αλλωστε με ενα calibration ειναι οκ μετα Για αυτό το ρώτησα γιατί μπορεί η κακή αυτονομία που δίνει μια νεότερη ROM να οφείλεται εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλημέρα παίδες, σήμερα άρχισα κι εγώ να ασχολούμαι εντατικά με το SGS2 που παρέλαβα χθες το μεσημέρι. Δε μπορώ να βγάλω ακόμα συμπεράσματα για το αν έχει προβλήματα η stock rom ή όχι, γιατί δεν το έχω πιέσει καθόλου το κινητό. Απλά μία ερώτηση ήθελα να κάνω, γιατί στο μέλλον, τώρα βραχύ- ή μακρυπρόθεσμα δε ξέρω, σίγουρα θα βάλω custom rom κι εγώ. Το baseband, η version και το kernel από τί εξαρτώνται και για νέα αγορά από Ελλάδα, θα έπρεπε να είναι κάποια συγκεκριμένα? Παραθέτω κι ένα screenshot του δικού μου, θα ήθελα να ξέρω αν είναι όλα "οκ" Υ.Γ: Συγχωρέστε με αν είναι newbie question Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλημέρα παίδες, σήμερα άρχισα κι εγώ να ασχολούμαι εντατικά με το SGS2 που παρέλαβα χθες το μεσημέρι. Δε μπορώ να βγάλω ακόμα συμπεράσματα για το αν έχει προβλήματα η stock rom ή όχι, γιατί δεν το έχω πιέσει καθόλου το κινητό. Απλά μία ερώτηση ήθελα να κάνω, γιατί στο μέλλον, τώρα βραχύ- ή μακρυπρόθεσμα δε ξέρω, σίγουρα θα βάλω custom rom κι εγώ. Το baseband, η version και το kernel από τί εξαρτώνται και για νέα αγορά από Ελλάδα, θα έπρεπε να είναι κάποια συγκεκριμένα? Παραθέτω κι ένα screenshot του δικού μου, θα ήθελα να ξέρω αν είναι όλα "οκ" Υ.Γ: Συγχωρέστε με αν είναι newbie question Αυτή την screenshot αποθήκευσέ την κάπου να την έχεις καλού κακού. Σε μερικούς μήνες είμαι σίγουρος πως θα έχεις ξεχάσει με ποιά ROM είχε έρθει στο SGS2 από τον μεγάλο αριθμό ROMs που θα δοκιμάζεις σταδιακά. Μάλλον εισαγωγή από Γερμανία είναι το τηλ αλλά δε νομίζω να έχεις θέμα. XW / XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Απ'ότι κατάλαβα πάντως, κανείς δε μένει με την stock rom για πολύ... Δηλαδή τόσο πολύ αξίζει? Τόσο καλύτερα είναι με custom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ε ναι... θα το δεις και μόνος σου. Προσωπικά στο Galaxy S μου είχα σχεδόν ορκιστεί πως δεν πρόκειται να αλλάξω ROM μιας και αφενός μεν δεν είχα πρόβλημα με την stock, αφετέρου δε, δεν ήθελα να βγω εκτός εγγύησης. Τώρα δεν νοείται να μείνω stock. Δεν έχει νόημα. Ο Πέτρος με είχε αποκαλέσει κάποτε flashaholic! Και με το δίκιο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αφού λοιπόν μπήκα στο τρυπάκι κι εγώ με τις custom rom, άρχισα να τις ψάχνω μία μία με σκοπό να κατάληξη σε κάποια την οποία θα βάλω μετά το προσεχές Σαββατοκύριακο το νωρίτερο. Εκτός από τη Lite'ning στην οποία προαναφέρθηκε αρκετός κόσμος, προτείνεται κάποια άλλη που έχετε δοκιμάσει? Ξέρω ότι δεν πρόκειται να δοκιμάσω μόνο μία, πως στο τέλος θα πρέπει να δοκιμάσω περισσότερες για να καταλήξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αφού λοιπόν μπήκα στο τρυπάκι κι εγώ με τις custom rom, άρχισα να τις ψάχνω μία μία με σκοπό να κατάληξη σε κάποια την οποία θα βάλω μετά το προσεχές Σαββατοκύριακο το νωρίτερο. Εκτός από τη Lite'ning στην οποία προαναφέρθηκε αρκετός κόσμος, προτείνεται κάποια άλλη που έχετε δοκιμάσει? Ξέρω ότι δεν πρόκειται να δοκιμάσω μόνο μία, πως στο τέλος θα πρέπει να δοκιμάσω περισσότερες για να καταλήξω... Αυτα ειναι ρευστα. Η που μπορει να ειναι σουπερ ΤΩΡΑ, αυριο μπορει να εχει αντικατασταθει απο αλλη. ΤΩΡΑ οι επικρατεστερες ειναι η Leomar's και η Criskelo's. Εγω προτεινω την πρωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αυτα ειναι ρευστα. Η που μπορει να ειναι σουπερ ΤΩΡΑ, αυριο μπορει να εχει αντικατασταθει απο αλλη. ΤΩΡΑ οι επικρατεστερες ειναι η Leomar's και η Criskelo's. Εγω προτεινω την πρωτη. Ευχαριστώ, θα είναι οι πρώτες που θα δοκιμάσω όταν επιστρέψω με το καλό από Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ, θα είναι οι πρώτες που θα δοκιμάσω όταν επιστρέψω με το καλό από Δευτέρα. Ξαναρωτα βεβαια τοτε, διοτι (αν και δεν το πολυνομιζω) μπορει να εχουν αλλαξει τα δεδομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ξαναρωτα βεβαια τοτε, διοτι (αν και δεν το πολυνομιζω) μπορει να εχουν αλλαξει τα δεδομενα. Τόσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα ε? Η LeoMar είναι αυτή? Σχετικά με την Criskelo, στο xda τη βλέπω μόνο για το i9000, υπάρχει και για το i9100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οχι απαραιτητα. Εξαρταται απο πολλους παραγοντες, ενας εκ των οποιων ειναι το ποσο γρηγορα βγαζει η σαμμυ νεα firmwares ή leaked firmwares και ποσο διατεθιμενοι ειναι οι devs να κανουν καλη δουλεια σε καθε νεα εκδοση. Αυτη ειναι η Leomar, για του Criskelo δεν εχω προχειρο λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 για του Criskelo δεν εχω προχειρο λινκ. Αυτή πρέπει να 'ναι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις