Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις εβαλα στο δικο μου GS2 ενα screen protector και δεν εχω θεμα με σκονες και φουσκαλες. Γιατι? γιατι δε θελει κοπο, θελει τροπο :Ρ . Τον τροπο πρεπει να τον ανακαλυψεις μονος σου γιατι μου ειναι δυσκολο να στο περιγραψω με λογια

indeed, όπως είπα και στο thread με το gorilla glass πήρα για το SGS μια τριάδα screen protectors από το ebay, τα πιό φθηνά που βρήκα, και έχω ακόμη το πρωτο που έβαλα τον περασμένο Σεπτέμβρη, χωρίς φουσκάλες και χωρίς κανένα ξεκόλλημα. Τό'χω ξεχάσει εκεί και ούτε που ξανα-ασχολήθηκα. Απλά θέλει λίγη προσοχή εκείνη την ώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μολις εβαλα στο δικο μου GS2 ενα screen protector και δεν εχω θεμα με σκονες και φουσκαλες. Γιατι? γιατι δε θελει κοπο, θελει τροπο :Ρ . Τον τροπο πρεπει να τον ανακαλυψεις μονος σου γιατι μου ειναι δυσκολο να στο περιγραψω με λογια

Με την μαμαROM δυσκολα θα την βγαλεις την ημερα αλλα με μια custom ROM και λιγο πειραγμα εγω βγαζω 2 μερες (χωρις gaming).

Όταν λες custom Rom δηλαδή τι έκανες(δεν έχω ιδέα) μετά καλύπτεται από την εγγύηση?

Όταν λες custom Rom δηλαδή τι έκανες(δεν έχω ιδέα) μετά καλύπτεται από την εγγύηση?

Μπορεις ανα πασα στιγμη να το επαναφερεις στην εργοστασιακη του κατασταση.

Οσο για τις custom rom πρεπει να το ψαξεις λιγακι.Υπαρχει ενα γνωστο φορουμ (http://forum.xda-developers.com/)Επισης βοηθανε λιγακι τα προηγουμενα ποστ που εχει κανει ο Oldboy.

Ένας καλός τρόπος να κάνουμε το κινητό φακό:

Καταρχήν πρέπει να χρησιμοποιείς το widgetlocker για lock screen. Δεδομένου ότι δουλεύει μια χαρά στο κινητό μας, και φτιάχνεις τη lockscreen όπως γουσταρεις δε βλέπω γιατί να υπάρχει κάποιος που δεν το έχει βαλει.

Μετα παμε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1133393 και κάνουμε εγκατάστασή το Teslaled beta. Στο market δεν το βγάζει. Ίσως στο μέλλον.

Να και μια φωτο για να καταλάβετε την ιδέα:

sc20110721095616.jpg

Φυσικά εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικο σας slider για ξεκλείδωμα, εικονίδια κλπ. Περα από το κλασικό που είχα πριν, να σερνω το slider από αριστερά προς τα δεξιά, τώρα γίνεται και το αντίστροφο. Σέρνοντάς το εικονίδιό της λάμπας από τα δεξιά προς τα αριστερά, ανάβει το flash led (η οθόνη παραμένει κλειδωμένη), και ξαβακανοντας το ίδιο, σβηνεις το led.

Γρήγορο, πρακτικό, εύκολο.

Έχοντάς το widgetlocker σε κατάσταση αλλαγών, παταμε παρατεταμένα πανω στο slider που ηδη έχουμε ώστε να βγάλει το εικονιδιο ρυθμησεων. Το παταμε και μας εμφανίζει το slider στην οθόνη ρυθμησεων. Σερνουμε στο slider το δάχτυλο μας από δεξιά προς αριστερά. Μας βγάζει ένα μενου. Παμε action -> widgetlocker actions-> TeslaLed

Και αν θέλουμε να αλλάξουμε και το εικονίδιό, παμε από icons, και διαλέγουμε κάποια από τα ενσωματομενα του widgetlocker ή δικο μας.

Όπως βλέπετε είναι ζωρικη ολη η διαδικασία ακόμα και όταν την διαβάσεις. Για σκέψου και εμένα που ολο αυτό το έκανα μονός μου χωρίς να διαβάσω πουθενά τίποτα.. :)

Θα το έπαιρνα αλλά εφόσον δεν κρατάει καθόλου η μπαταριά τι να το κάνω

Το έγραψες και παραπάνω φιλέ. Επαναλαμβάνεσαι ανεφ λογου. Παραπάνω έχουμε γραψει πολλά για την αυτονομια, μπορείς να τα διαβάσεις. Με το original software δεν είναι η καλύτερή, με αλλο, μια χαρά είναι. Οπότε το ζητούμενο είναι αν σκοπεύσεις να το πειράξεις ή όχι. Υπάρχουν και αλλα κινητά να πάρεις. Αλλα ποιο έχει σοβαρή διάφορα σε αυτονομια;

Εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310085

βλέπεις ένα γκάλοπ από παρα πολλούς που το έχουν. Το 94% είναι ητε πολυ ευχαριστημένοι (τέλειο) , ητε ευχαριστημένοι (πολυ καλο αλλα κάποια θέλουν βελτιώσεις ). Και 5% το θεωρούν απαίσιο. Συνηθως είναι όσοι πέσανε σε ελλατωματικη συσκευή (και έχουν δίκιο να το θεωρούν απαίσιο).

android.png

Το έγραψες και παραπάνω φιλέ. Επαναλαμβάνεσαι ανεφ λογου. Παραπάνω έχουμε γραψει πολλά για την αυτονομια, μπορείς να τα διαβάσεις. Με το original software δεν είναι η καλύτερή, με αλλο, μια χαρά είναι. Οπότε το ζητούμενο είναι αν σκοπεύσεις να το πειράξεις ή όχι. Υπάρχουν και αλλα κινητά να πάρεις. Αλλα ποιο έχει σοβαρή διάφορα σε αυτονομια;

Εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310085

βλέπεις ένα γκάλοπ από παρα πολλούς που το έχουν. Το 94% είναι ητε πολυ ευχαριστημένοι (τέλειο) , ητε ευχαριστημένοι (πολυ καλο αλλα κάποια θέλουν βελτιώσεις ). Και 5% το θεωρούν απαίσιο. Συνηθως είναι όσοι πέσανε σε ελλατωματικη συσκευή (και έχουν δίκιο να το θεωρούν απαίσιο).

android.png

Φίλε παραπάνω ρώτησα για την μπαταριά, και εφόσον μου απάντησαν ανακοίνωσα τι θα κάνω τελικά, άρα δεν επαναλαμβάνομαι.

Φίλε παραπάνω ρώτησα για την μπαταριά, και εφόσον μου απάντησαν ανακοίνωσα τι θα κάνω τελικά, άρα δεν επαναλαμβάνομαι.

Φίλε μου, smartphone με αυτονομία δεν πρόκειται να βρεις.

Μόνο Blackberry αλλά εκεί μπλέκεις σε άλλες ιστορίες, άλλη φιλοσοφία smartphone κλπ.

Και στο Galaxy S2 αν δεν χρησιμοποιείς WiFi, έχεις κλείσει τα δεδομένα, έχεις κλειδώσει σε 2G, έχεις ρίξει τη φωτεινότητα και δεν ξέρω εγώ τί άλλο,

τότε ΟΚ φτάνεις χαλαρά 3 μέρες.

Αλλά δεν είναι αυτό το νόημα.

Το κάθε smartphone το παίρνεις για να το χρησιμοποιείς και να εκμεταλεύεσαι τις λειτουργίες που σου παρέχει με το μοναδικό μείον του ό,τι θα πρέπει

κάθε βράδυ να το φορτίζεις για να το έχεις έτοιμο το επόμενο πρωί.(χωρίς να σημαίνει πως το βράδυ η μπαταρία θα έχει πέσει στο 10%. Και στο 30% να είναι, πάλι θα αναγκαστείς να το φορτίσεις.)

Για αυτό άλλωστε βγήκαν και τα docks.

Αν απορρίπτεις smartphones λόγω αυτονομίας, δεν θα αποκτήσεις ποτέ smartphones, εκτός και αν πας σε RIM μεριά.

Τα κινητά με android λειτουργούν σε θέματα Updates οπως της apple??

Δηλαδή οταν βγει το 2.3.4 ice cream sandwich θα μπορώ να το βάλω στο galaxy s2 κανονικά?

Τα κινητά με android λειτουργούν σε θέματα Updates οπως της apple??

Δηλαδή οταν βγει το 2.3.4 ice cream sandwich θα μπορώ να το βάλω στο galaxy s2 κανονικά?

Μέχρι στιγμής δεν δουλεύει όπως με την Apple και το iPhone γιατί οι συσκευές ποικίλουν στο hardware και έχουν διαφορετικές υλοποιήσεις(LG,Samsung,Huawei,ZTE κλπ).

Επομένως δεν μπορείς να ξέρεις αν και πόσα update θα πάρει η συσκευή σου.

Όσο για την περίπτωση του S2 λογικά θα πάρει τα επόμενα updates.

Φαντάσου το Galaxy S, κυκλοφόρησε με 2.1(Eclair), σε μερικούς μήνες πήρε την 2.2(Froyo) και τώρα περιμένουμε την 2.3.3(Gingerbread).

Δηλαδή πήρε 2 updates και λογικά δεν πρόκειται να πάρει άλλα. Μιλάμε πάντα για επίσημα.

Ανεπίσημα, εδώ και 2 μήνες το δικό Galaxy S το έχω με 2.3.4(Gingerbread).

Η 2.3.4 Gingerbread είναι, όχι Icecream.

Επίσης κάθε κατακευαστής τηλεφώνων διαμορφώνει το Android και το περνάει παραμετροποιημένο στις συσκευές του,

ίσως αυτό να είναι και ένα λόγος που δεν ενοποιείται ακόμα η διαδικασία OS update.

Αλλά ούτε στην Apple νομίζω ισχύει η εσαεί ενημέρωση του OS. πχ το iOS5 δεν νομίζω να το πάρει το iPhone 3G.

Το 3G δε θα πάρει το update, γιατί είναι πολυ παλαιό, και δεν έχει το hardware να το τρέξει σωστά. Με 128MB μνημη, και ολο το υπόλοιπό hardware, ακόμα και αν το υποστήριζε η apple θα υπέρσερνοταν. Για πάντα δεν είναι δυνατόν να υποστηρίξεις τίποτα.

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...