Προς το περιεχόμενο

filmware ps3

tzimaras1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά καλησπέρα...να ρωτήσω κάτι για το ps3...πρίν λίγες ημέρες εκανα update το filmware του ps3 από την 3.55 στη 3.56 και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να κάνω κάποιο downsizing στη version γιατί πλέον δεν μπορώ να παίξω τα παιχνίδια μέσω του cfw...έκανα ένα φορματ αλλά δεν έγινε κάτι γιατί όπως μου είπαν το filmware αποθηκεύεται σε άλλο τμήμα του σκληρού..αν αλλάξω σκληρούς γιατί το είχα κάνει παλαιότερα κ μ είχε ζητήσει να κάνω install κ τη version που ήθελα..ε??σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

δεν γινεται φιλε.

αποθηκευει το firmware στη flash μνημη του συστηματος πανω στη μητρικη...

κοινως bye bye cfw....

Αυτο που σου ζητησε παλιοτερα ειναι να περασεις καποιο firmware πχ αν ειχες 3.00 σου ελεγε να περασεις 3.00 η παραπανω εκδοση.

απο 3.55 cfw πηγες σε 3.56 χωρις να περασεις ofw;και δεν brickαρε;

Δημοσ.

όχι γιατί να brickάρει??το έχω ξανακάνει αλλά με πιο παλιά έκδοση νομίζω..!!όχι δεν μπορώ να πώ bye bye cfw αφού όλο και κάτι θα βγεί κ για την 3.56 και μετά!!!

Δημοσ.

όχι γιατί να brickάρει??το έχω ξανακάνει αλλά με πιο παλιά έκδοση νομίζω..!!όχι δεν μπορώ να πώ bye bye cfw αφού όλο και κάτι θα βγεί κ για την 3.56 και μετά!!!

welcome to the club... περιμενουμε... η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια

Δημοσ.

Το cfw για 3,.56 θα αργήσει να βγει.Βασικά αν βγει κάτι στο μέλλον θα είναι για την 3.61 και πάν.Δεν έχει νόημα να βγει για την 3.56 γιατί αυτά τα games τα παίζουμε όλα.Της 3.60-3.61 δεν γίνεται να παίξουμε.

Δημοσ.

γινεται να αλλαξω την flash μνημη της μητρικής του PS3 και πόσο θα κοστίσει περίπου ?επειδή είχα κανει update στην 3.60 και τώρα δε μπορώ να το χακάρω

Δημοσ.

γινεται να αλλαξω την flash μνημη της μητρικής του PS3 και πόσο θα κοστίσει περίπου ?επειδή είχα κανει update στην 3.60 και τώρα δε μπορώ να το χακάρω

Είχανε βγάλει κάτι videakia για το πως γίνεται αλλά κάτι επίσημο όχι ακόμα.Αν γίνει κάτι τέτοιο θα μπορούμε να έχουμε και ofw και cfw σε ένα ps3 οπότε αν θέλεις online μπαίνεις στο ofw και για οτιδήποτε άλλο cfw.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια καλησπερα...εχουμε καποιο νεο για downgrade version στο ps3??γιατι διαβασα αυτο σε ενα ιστοτοπο.."Ο σίγουρα πιο εκνευριστικός χάκερ για το PS3 ο Mathieulh ξαναχτυπά αφού για μία ακόμη φορά μας λέει πράγματα που γίνονται χωρίς να μοιράζεται το πώς γίνονται...downgrade από 3.56 ofw σε 3.55 ofw μέσω infectus και qa flag" ε?

Δημοσ.

ρε παιδια καλησπερα...εχουμε καποιο νεο για downgrade version στο ps3??γιατι διαβασα αυτο σε ενα ιστοτοπο.."Ο σίγουρα πιο εκνευριστικός χάκερ για το PS3 ο Mathieulh ξαναχτυπά αφού για μία ακόμη φορά μας λέει πράγματα που γίνονται χωρίς να μοιράζεται το πώς γίνονται...downgrade από 3.56 ofw σε 3.55 ofw μέσω infectus και qa flag" ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...