bas13bou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σκέφτομαι μέσα στο καλοκαίρι να κάνω μια νέα αγορά καινούργιου υπολογιστή. Η χρήση του θα είναι για παιχνίδια ταινίες και επεξεργασίας φωτογραφιών. Το πόσο που θα δίνω είναι μέχρι 2000-2500 ευρώ. Είμαι από αστακό αιτ/νίας και η αγορά θα γίνει απευθείας από κάποιο κατάστημα. Θέλω να μου πείτε προτάσεις το τι μπορώ να φτιάξω με αυτά τα λεφτά. Εκτός από το κουτί θα πάρω και μια οθόνη. Η συναρμολόγηση μπορεί να γίνει και από μένα. Ευχαριστώ και περιμένω προτάσεις.
pano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Φίλε bas13bou καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. Αν θέλεις διευκρίνισε μας κάποια πράγματα,τι ακριβώς εννοείς με αυτό ''η αγορά θα γίνει απευθείας από κάποιο κατάστημα'',χρειάζεσαι λειτουργικό και περιφερειακά(ποντ.,πληκτ.,ηχεία) και επίσης όταν λές ''επεξεργασία φωτογραφιών'' εννοείς σε ερασιτεχνικό επίπεδο η επαγγελματικό;
bas13bou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 το κουτι θα το αγορασω απο πατρα πλαισιο η μουλτιραμα επειδη ειμαι πιο κοντα. απο περιεριακα θελω μονο οθονη. σχετικα για φωτογραφιες για ερασιτεχνικη χρηση μονο.
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Οθονη KOYTI Υπολοιπα στην φοτο!!! Συνολο 1700Ε ... ήδη είναι too much το μηχανημα δεν χρειαζεται να δώσεις περισσότερα!!! Αν επίμενεις όμως μπορείς να προσθέσεις αλλη μια 6950! το κουτι θα το αγορασω απο πατρα πλαισιο η μουλτιραμα επειδη ειμαι πιο κοντα. απο περιεριακα θελω μονο οθονη. σχετικα για φωτογραφιες για ερασιτεχνικη χρηση μονο. Δεν αξίζει να το παρεις απο αυτά τα μαγαζια!!! Πολύ μικρή ποικιλία και πολύ υψηλές τιμες χωρις λόγο. Αν το παραγγήλεις από τα μαγαζια που σου έστειλα θα τα έχεις στην πορτα του σπιτιού σου με ένα ελαχιστο τιμημα!!
bas13bou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. να ρωτησω αν ειναι καλυτερα να περιμενω μεχρι το νοεμβριο που θα βγουν οι νεοι επεξεργαστες απο την ιντελ?
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μην μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι διότι δεν θα αγοράσεις ποτέ!! ο 2500Κ ειναι ένας πάρα πολύ καλό επεξεργαστής που θα σε καλύψει παντού για πολύ καιρο... το μόνο που ισως αξίζει είναι να περιμένεις λίγες μέρες να δουμε τι θα λένε και οι μπουλτνοζες της AMD!
bas13bou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 θα περιμενω λιγο καιρο δεν καιγομαι για τωρα ετσι και αλλιως. για το καταστημα που μου ειπες ξερεις αν δεχεται δοσεις και πως?
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 θα περιμενω λιγο καιρο δεν καιγομαι για τωρα ετσι και αλλιως. για το καταστημα που μου ειπες ξερεις αν δεχεται δοσεις και πως? Λογικά κατι θα γίνεται!!! Παρτους ένα τήλ και συννενοήσου δεν έχεις να χάσεις τπτ!! www.visionstudio.gr
Gongor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ρε συ stm οι 1gb 6950 δεν flasharonte σε 6970 έτσι? Αν ίσχυει η προηγούμενη διαπίστωση δεν θα ήταν καλύτερο να δώσει +30 euro και να πάρει την http://www.skroutz.gr/s/310414/Asus-Radeon-HD-6950-2GB.html? Imo
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αμα την βρει φυσιικα και αξιζει.αλλα οχι οτι θα τον χαλασει η 6950 με το 1 gigabyte.εξαλλου ιδιες ςπιδοσεις εχουν σε αναλυση μεχρι 1920Χ1200.ο λογος που επιλεγουμε οι περισσοτεροι αυτη με τα 2 ειναι για να την ξεκλειδωσουμε.
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ωπ ακυρο τώρα πήρα χαμπαρι οτι είναι η 1 GB Εννοειται οτι αμα βρει την 2GB συμφέρει.. το vision εχει αυτή που έχει ref pcb αλλα είναι ακριβούτσικη!
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ωριστε και μια υπερβολικη συνθεση απο εμενα.... 3 Οθονες εβαλα για Crossfire.... Ξαναλεω οτι ειναι υπερβολη αλλα θα σε καλυψει για 80 χρονια
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ωριστε και μια υπερβολικη συνθεση απο εμενα.... 3 Οθονες εβαλα για Crossfire.... Ξαναλεω οτι ειναι υπερβολη αλλα θα σε καλυψει για 80 χρονια Υπερβολική και παντελώς ανισσοροπη!!! Φιλικά πάντα!
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Υπερβολική και παντελώς ανισσοροπη!!! Φιλικά πάντα! Ανισσοροπη γιατι? Α.. Μαλον γιατι λειπει το τροφοδοτικο ε?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.