sakis1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 εδώ και 1,5 χρόνο περίπου εγκατέστησα τα windows 7 και τις τελευταίες μέρες στο κάτω δεξι μέρος του υπολογιστή βγήκε μόνιμα το μήνυμα "this copy of windows is not genuine"!επίσης κάθε φορά πριν ανοίξει ο υπολογιστής μου βγαίνει μήνυμα ότι τα windows δεν είναι γνήσια και ότι πρέπει να κάνω λήψη αυθεντικών!εχω δοκιμάσει να κάνω τα windows μου να φαίνονται γνήσια με προγράμματα όπως "windows genuine advantage" kai "removewat" άλλα χωρίς κανένα αποτέλεσμα!γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μην εμφανίζονται μηνύματα περί γνησιότητας των windows?ευχαριστώ
sakis1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 την επόμενη φορά που αλλάξω λογισμικό θα αγοράσω τα γνήσια!τώρα τι κάνω ειναι το πρόβλημα!
parsifal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 SoftwareΓια οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με κάποια εφαρμογή Windows, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Απαγορεύονται θέματα σχετικά με warez καθώς και η αναζήτηση serial και cracks προγραμμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.