capten- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πριν λίγες μέρες κοντά στην Αλεξάνδρας έβλεπα δυο καλοντυμένους κυριους μάλλον και οι δυο πάνω από 30 χειμώνες να πλακώνονται αγρια στο ξύλο μεταξύ τους.Πραγματική μάχη και όχι παίξε γέλασε.Αν είχα pop corn i cafe θα καθόμουνα ευχαρίστως κάπου και θα τον "απολαυmανα" καλύτερα.Ζήλεψα! Παρα τις παροτρύνσεις μιας γιαγιάς και την ατυχη έμπνευση ενός ανόητου που πήγε να τους χωρίσει και τελικά τις psiloefage ο ίδιος η μάχη για κάνα δίλεπτο ήταν αμφίρροπη. Το "καταφχαριστιθhκα" πάντως.Αν και παλαιότερα ήμουν πολύ γεροδεμένος,τώρα όχι και τόσο,απόφευγα τους τσαμπουκάδες δηλαδή να χειροδικήσω .Ok μπορεί να πλακωθώ λεκτικός με διαφορους,αλλα δυστυχώς από την εποχή που ήμουν στο σχολειό έχω να ρίξω και μερικές μπουνιές ρε γαμώτο μου.Πολloi λογικά δεν θα συμφωνήσουν αλλα λίγο ξύλο μεταξύ αντρών βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Όχι βέβαιος 5 εναντίον 1.
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 λίγο ξύλο μεταξύ αντρών βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Θα συμφωνήσω.
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 επρεπε να μπεις να πλακωσεις τον αλλον που πηγε να τους σταματησει να ξεφορτωσεις και συ λιγο
katergaris79 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 λίγο ξύλο μεταξύ αντρών βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Βελτιώνει τη ζωή αυτού που τις ρίχνει; αυτού που τις τρώει; ή του κάθε που ψάχνει ποπ κορν για να περάσει καλά;
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Θα συμφωνήσω ότι λίγο ξύλο χρειάζεται. Γι αυτό γραφόμαστε σε κάποιο μάθημα πολεμικών τεχνών, όπου ξεδίνουμε νόμιμα και ελεγχόμενα, μαθαίνουμε και δυο πράγματα σε περίπτωση που χρειαστεί που φυλάξουμε το τομάρι μας. Ξύλο «για πλάκα» όμως στο δρόμο... lol.
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πριν λίγες μέρες κοντά στην Αλεξάνδρας έβλεπα δυο καλοντυμένους κυριους μάλλον και οι δυο πάνω από 30 χειμώνες να πλακώνονται αγρια στο ξύλο μεταξύ τους.Πραγματική μάχη και όχι παίξε γέλασε. Fight Club φάση; Δε ξεκινάτε καλύτερα κανα ράκμπι, ή έστω streetball.
green gordon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ετσι ειχα ενα φιλο που πιστευε και αυτος οτι που και που χρειαζοταν λιγο ξυλο για να ξεδωσει.Ο οδοντιατρος του εγινε πολυ πλουσιοτερος.Αν δεν υπαρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρος λογος καλο ειναι να μη γινονται αυτα.
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 που να καθεστε να βρισκετε το σωστο ατομο να παλεψετε..
capten- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν πολυκατάλαβα γιατί χτυπιόντουσαν.Δεν μας αφορά. Μίλαγα πριν λίγο με την ξαδέλφη μου στο τηλέφωνο για αυτή τι κατάσταση που δημιουργήθηκε.Αυτή μου έλεγε ότι η μάνα του χεσμένου ποτε δεν έκλαψε και μου εξομολογήθηκε και τις ανησυχίες που έχει για τα μικρά τις αγόρια διότι στο σχολειό που θα πάει ο μεγάλος πολλά λέγονται.Παρόλα αυτά το πιο σωστό είναι αυτό που μου λέγανε οι γονείς μου όταν ήμουν μικρός.Ποτε να μην πειράζω κάποιον αλλα όταν κάποιος με χτυπήσει να προσπαθήσω na του δώσω πιο δυνατό χτύπημα ώστε να to skeftei tin epomeni na με ξαναπειραξει. Δυστυχώς για μένα θυμήθηκα και κάποιες palaioters περιπτώσεις που φρόντισα να λησμονήσω όπου βρέθηκα σε πολύ δυσάρεστη κατάσταση είτε στο γήπεδο είτε σε πaρaλια με μεθυσμένους Άγγλους και είχαμε ομορφιές αλλα άλλη φορα αυτά. Asxeto To film FIGHT CLUB to latrevo.
Orgasmic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το ωραιο ειναι να βλεπεις ξυλο μεταξυ ατομων που την "ψαχνουν", πχ οπαδοι ομαδων, πορειες κτλ...τωρα δυο κουστουμαρισμενοι να πλακωνονται, δεν με συγκινει...
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Είναι αναλόγως πως σκέφτεται ο καθένας , ας πούμε μπορεί να είσαι ικανός δάρτης και να μπλεχτείς σε καβγά με κάποιον άκυρο που δεν ξέρει να δίνει ξύλο και να σου βγάλει πιστόλι και να σε κλαίνε οι ρέγκες. Όταν ζητάς κάτι συνήθως τρως και το αγγούρι στο τέλος , αν πάλι τύχει και υπάρχει σπουδαία αφορμή τότε επιβάλλεται, αλλα κάποιος που θα την δίνει μαγκιά κλανιά και πάει λέγοντας και θα ψάχνετε για καβγάδες θα το φάει το κεφάλι του σύντομα , έχει γίνει πολλές φορες άλλωστε. Γιατί ότι και να είσαι πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος από εσένα και κάποτε θα τον συναντήσεις.
kage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 διαβαστε και το 1ο τοπ comment<<otan ton esprwkse o allos vlakas me to kitrino ena vima pisw k tha ton patage amaksi.>>Watch the guy attacking with knife at the end!απλα να εχετε στο νου οτι ο αλλος τελικα δεν ειναι ο φλωρος που περιμενατε ή κουβαλαει ενα μαχαιρι/ροπαλο ή αν μεινει φυτο τι μπλεξιματα θα εχετε.
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αυτοί που βγάζουν μαχαίρια/ρόπαλα/ξύλα/πέτρες σε κάτι που ξεκινάει ως τίμιο ένας-προς-έναν βρωμόξυλο είναι βλάκες. Δεν ξέρουν να πλακώνονται, δεν καταλαβαίνουν καν τη φιλοσοφία του ξύλου, νομίζουν οτι είναι πρωταγωνιστές σε ταινία. Είπαμε να ανταλλάξουμε μερικές φάπες επί ίσοις όροις για να εκτονωθούμε, όχι να κλάψουν οι μάνες μας.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Οδηγοί που καβγαδίζουν .. λογικά επειδή ο ένας βιαζόταν και ο άλλος αργούσε να ξεκινήσει η κάτι τέτοιο. Να ένας χαζός λόγος για να καβγαδίσεις. Εγώ δεν θα ξεκινούσα καβγά για ασήμαντο λόγο, αν και μπορώ να δώσω ξύλο δεν παίζω με την τύχη μου γιατί όπως είπες αν συμβεί κάτι στον άλλο την πουλεψες. Αυτοί που βγάζουν μαχαίρια/ρόπαλα/ξύλα/πέτρες σε κάτι που ξεκινάει ως τίμιο ένας-προς-έναν βρωμόξυλο είναι βλάκες. Δεν ξέρουν να πλακώνονται, δεν καταλαβαίνουν καν τη φιλοσοφία του ξύλου, νομίζουν οτι είναι πρωταγωνιστές σε ταινία. Είπαμε να ανταλλάξουμε μερικές φάπες επί ίσοις όροις για να εκτονωθούμε, όχι να κλάψουν οι μάνες μας. Μα εκτος ότι είναι κότες , όταν βγάλεις μαχαίρι και έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις το μονο που μπορείς να κανεις είναι να σκοτώσεις δεν μπορείς να τον χτυπάς με αυτό
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Κατά 99% οι άνθρωποι μαλώνουν για ασήμαντους λόγους. Ειδικά αυτούς που μαλώνουν για την προτεραιότητα στον δρόμο τους απεχθάνομαι. Οι πραγματικοί λόγοι είναι διάφορα κομπλεξ κατωτερότητας. Είναι κάποιος απογοητευμένος από την ζωή του ή από τους φίλους και την οικογένεια του και ξεσπάει σε έναν τυχαίο στο δρόμο επειδή είναι πολύ αδύναμος για να πάρει σημαντικές αποφάσεις εκεί που χρειάζεται. Επίσης σε έναν καυγά δεν γνωρίζεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Ακόμη και ένα αδύναμο ή ενστικτώδες χτύπημα, μπορεί να οδηγήσει τον άλλο σε πτώση και πληγή σε ευαίσθητο σημείο... έπειτα αυτό να οδηγήσει και σε θάνατο και κατά προέκταση τον θύτη σε καταδίκη για ανθρωποκτονία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.