Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πηρα σημερα λογαριασμο στο ονομα μου αλλα ειναι το κινητο στην γυναικας μου με Ιphone 3GS Eχει 28 χρεωσεις για internet προς 0,28ΜΒ η καθε μια συνολο 22,764 ευρω πλεον ΦΠΑ Στην συσκευη Ρυθμισεις /Γενικα/Δικτυο ειναι on αλλα στο Ρυθμισεις /Γενικα/Χρηση στα δεδομενα κοινης χρησης internet ολα ειναι μηδενικα και λεει επαναφορα εγινε : Ποτε Στα δεδομενα κινητου δικτυου εχει Απεσταλμενα 10,9ΜΒ Ληφθεντα 71,7 ΜΒ Αυτος ο λογαριασμος ειναι απο 23/4-22/5/2010 Ειναι λογικη η χρεωση ή οχι ??? Ευχαριστω.
nikoskon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Λογικότατη, εφόσον δεν είχες απενεργοποίηση την κίνηση δεδομένων μέσω κινητού δικτύου. Η κοινή χρήση Internet είναι το tethering. Εσύ τσέκαρε τα νούμερα στα Δεδομένα κινητού δικτύου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ. Για αυτο ρωτησα για να μην κανω θεμα εκ του ανευ....Δεν ξερω πολλα απο iphone Εχω ΗΤC desire εχω απενεργοποιησει το συνδεση με δικτυα κοινητης και ειναι ησυχος. Αυτο το on μπορει να εγινε απο μονο του ? Σε προηγουμενους λογαριασμους δεν υπηρχε ποτε τετοια χρεωση ουτε η γυναικα μου ξερει απο αυτα.
georgeadams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν πας στο Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο, η επιλογή Δεδομένα είναι ενεργή; Αν ναι, απενεργοποίησε την. Η πιθανή εξήγηση στο γιατί είδες τώρα τις χρεώσεις ενώ παλιά δεν υπήρχαν είναι πως, εδώ και λίγο καιρό οι εταιρίες κινητής άλλαξαν τα προγράμματα τους: Αν δεν έχεις πρόγραμμα με δωρεάν data, αν το κινητό προσπαθήσει να συνδεθεί στο internet σε χρεώνουν με 1 ευρώ την ημέρα. Αν θυμάσαι, πριν από 1-2 μήνες το διαφήμιζε κι όλας στην τηλεόραση η vodafone (αλλά το ίδιο ισχύει και στη Wind & την Cosmote).
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω.Πηρα τηλ την vodafone και το μπλοκαραν και μου ειπαν οτι με το να κλεισω τα δεδομενα ηταν ρισκο και μπορουσε να ξανασυνδεθει.Μονο με την δικη τους παρεμβαση μπορω να ειμαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.