timos_som Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Hi, παιδιά η αδερφή μου θέλει να βάλει τα windows 7 στο λαποτπ που της χάρισα(hp pavilion dv4000)!! αλλά όταν πάω να κάνω format δεν μπορώ να βρώ το μενού τον boot και έτσι δεν μπορώ να ορίσω να κάνει boot από cd!!!! για την ακρίβεια με βγάζει σε 1 "boot menu" αλλά δεν βρίσκω πουθενά το first device boot για να το αλλάξω!!!
zagzter Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε να βάλεις το CD των Windows XP ενό βρίσκεσαι με λειτουργεία Windows 7. Αν και θα κάνει καινούργιο "partiotion" (ας το πω) θα μπορείς να μπείς στα Windows XP και να διαγράψεις την έκδοση Windows 7. Νομίζω πως είναι η πιο γρήγορη λύση που μπορώ να σου δώσω τώρα.
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πάτα το F10 όταν δεις το λογότυπο της HP μέσα στο bios έχει ρύθμιση «Boot Device Select» εκεί επιλέγεις το dvd.
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν χριαζετε να μπει στο Bios... Αναλογος το Bos πατας ενα κουμπι και μπενει σε ολες τις συσκευες που μπορει να κανει boot.... Στο αρχαιο HP μου πχ ειναι το Εsc....
timos_som Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 zagzter δεν κατάλαβες το ανάποδο θέλω!! ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα τις κάνω και θα σας πω αποτελέσματα!!!!
orlox Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πατας random F1-F12 μεχρι να σου βγαλη το μενου ΤΟΥ boot selection ή να σε βάει ΣΤΟ bios.
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ειπε οτι στο Bios δεν μπορει να τα βρει αν δεν κανω λθος...Οταν το αναβεις γραφει κατω κατι πραματα πχ press f12 to ender setup... Θα δειςγια αυτο που λεει press και το κουμπι που θελει to select boot priority ή κατι τετοιο.....Θα σου τα βγαλει ολα και πατας ender πανω απο το dvd-drive Επισης αν εχεις xp Και θελεις να βαλεις τα 7 απλα μπενεις στα xp και βαζεις το cd των 7 και κανει εγγαταστα απο τα xp....
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ειπε οτι στο Bios δεν μπορει να τα βρει αν δεν κανω λθος...Οταν το αναβεις γραφει κατω κατι πραματα πχ press f12 to ender setup... Θα δειςγια αυτο που λεει press και το κουμπι που θελει to select boot priority ή κατι τετοιο.....Θα σου τα βγαλει ολα και πατας ender πανω απο το dvd-drive Επισης αν εχεις xp Και θελεις να βαλεις τα 7 απλα μπενεις στα xp και βαζεις το cd των 7 και κανει εγγαταστα απο τα xp.... Κοίτα 10cm κάτω «Enter» λέγεται το κουμπάκι. Τα laptop είναι πολύ παράξενα ώρες-ώρες μην νομίζεις ότι όλα έχουν boot menu.
driftingcris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κοίτα 10cm κάτω «Enter» λέγεται το κουμπάκι. Δεν σε επιασα...
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το ender αν έβλεπες το πληκτρολόγιο θα έβλεπες ότι είναι enter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.