Προς το περιεχόμενο

δεν βρίσκω το μενού τον boot!

timos_som

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi, παιδιά η αδερφή μου θέλει να βάλει τα windows 7 στο λαποτπ που της χάρισα(hp pavilion dv4000)!! αλλά όταν πάω να κάνω format δεν μπορώ να βρώ το μενού τον boot και έτσι δεν μπορώ να ορίσω να κάνει boot από cd!!!!

για την ακρίβεια με βγάζει σε 1 "boot menu" αλλά δεν βρίσκω πουθενά το first device boot για να το αλλάξω!!!

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις το CD των Windows XP ενό βρίσκεσαι με λειτουργεία Windows 7. Αν και θα κάνει καινούργιο "partiotion" (ας το πω) θα μπορείς να μπείς στα Windows XP και να διαγράψεις την έκδοση Windows 7.

Νομίζω πως είναι η πιο γρήγορη λύση που μπορώ να σου δώσω τώρα.

Δημοσ.

Δεν χριαζετε να μπει στο Bios... Αναλογος το Bos πατας ενα κουμπι και μπενει σε ολες τις συσκευες που μπορει να κανει boot.... Στο αρχαιο HP μου πχ ειναι το Εsc....

Δημοσ.

zagzter δεν κατάλαβες το ανάποδο θέλω!!

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα τις κάνω και θα σας πω αποτελέσματα!!!!

Δημοσ.

Ειπε οτι στο Bios δεν μπορει να τα βρει αν δεν κανω λθος...Οταν το αναβεις γραφει κατω κατι πραματα πχ press f12 to ender setup... Θα δειςγια αυτο που λεει press και το κουμπι που θελει to select boot priority ή κατι τετοιο.....Θα σου τα βγαλει ολα και πατας ender πανω απο το dvd-drive

Επισης αν εχεις xp Και θελεις να βαλεις τα 7 απλα μπενεις στα xp και βαζεις το cd των 7 και κανει εγγαταστα απο τα xp....

Δημοσ.

Ειπε οτι στο Bios δεν μπορει να τα βρει αν δεν κανω λθος...Οταν το αναβεις γραφει κατω κατι πραματα πχ press f12 to ender setup... Θα δειςγια αυτο που λεει press και το κουμπι που θελει to select boot priority ή κατι τετοιο.....Θα σου τα βγαλει ολα και πατας ender πανω απο το dvd-drive

Επισης αν εχεις xp Και θελεις να βαλεις τα 7 απλα μπενεις στα xp και βαζεις το cd των 7 και κανει εγγαταστα απο τα xp....

Κοίτα 10cm κάτω «Enter» λέγεται το κουμπάκι.

Τα laptop είναι πολύ παράξενα ώρες-ώρες μην νομίζεις ότι όλα έχουν boot menu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...