Προς το περιεχόμενο

facetime iphone 4

emin122

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω το εξης προβλημα με το καινουργιο μου iphone 4 προσπαθω να ενεργοποιησω το facetime ματαια εχει κολλησει στο waiting for activasion εκανα reset,update το αφησα πανω απο μια ωρα αλλα το προβλημα παραμενει τι μπορω να κανω ?? εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα??

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω το εξης προβλημα με το καινουργιο μου iphone 4 προσπαθω να ενεργοποιησω το facetime ματαια εχει κολλησει στο waiting for activasion εκανα reset,update το αφησα πανω απο μια ωρα αλλα το προβλημα παραμενει τι μπορω να κανω ?? εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα??

Γενικά SMS προς εξωτερικό μπορείς να στείλεις;

Δηλαδή μήπως υπάρχει κάποια φραγή για SMS στο εξωτερικό στην γραμμή σου;

Το έχεις κάνει jailbreak;

Δημοσ.

δεν το εχω jailbreak δεν εχς δοκιμασει να στειλω sms στο εξωτερικο υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξω?

Δημοσ.

δεν το εχω jailbreak δεν εχς δοκιμασει να στειλω sms στο εξωτερικο υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξω?

Κατά την ενεργοποίηση του facetime αποστέλεται από το κινητό σου ένα sms προς την Apple (νομίζω είναι εγγλέζικος προορισμός).

Αν δεν έχεις υπόλοιπο χρημάτων στο καρτοκινητό σου,

αν έχεις φραγή sms προς εθνικούς προορισμούς,

τότε το sms αυτό δεν θα σταλεί ποτέ.

Αν πληρείς τις άνωθι προϋποθέσεις, τότε απλά με ένα κλείσιμο και άνοιγμα του iPhone θα ξεκολλήσεις από την κατάσταση αναμονής για ενεργοποίηση του Facetime.

Βέβαια δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος για iPhones, για αυτό οι κάτοχοι ας βάλουν το χεράκι τους.

ΥΓ: oldnew πες τα εσύ γιατί εκτιθέμεθα ανεπανόρθωτα... με καταλαβαίνεις! :)

Δημοσ.

τα δοκιμασα ολα προσπαθησα τα παντα μιλουσα 40 λεπτα με vodafone μπας και βγαλουμε ακρη αλλα ματαια δεν μπαινει καν στην διαδικασια να στειλει το sms για την ενεργοποιηση.... θα προσπαθησω και με cosmote αν και εκει δεν γινει κατι θα ζητησω αντικατασταση συσκευης γιατι κατι κουλα μου ελεγε η vodafone οτι θα παει για επισκευη το κινητο δεν το σηζηταω καν συσκευη 2 ημερων να παει για επισκευη απλα θα μου δωσουν εκεινη την στιγμη καινουργιο ....

Δημοσ.

τα δοκιμασα ολα προσπαθησα τα παντα μιλουσα 40 λεπτα με vodafone μπας και βγαλουμε ακρη αλλα ματαια δεν μπαινει καν στην διαδικασια να στειλει το sms για την ενεργοποιηση.... θα προσπαθησω και με cosmote αν και εκει δεν γινει κατι θα ζητησω αντικατασταση συσκευης γιατι κατι κουλα μου ελεγε η vodafone οτι θα παει για επισκευη το κινητο δεν το σηζηταω καν συσκευη 2 ημερων να παει για επισκευη απλα θα μου δωσουν εκεινη την στιγμη καινουργιο ....

Και μετά όταν τα λέω γίνομαι κακός! :) Αχχ......

Ψάξε το λίγο στο net μπας και υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία. Στο φόρουμ της Apple ίσως...

Δημοσ.

Δεν φτέει το Κινιτό για αυτό.

Το είχα πάθει και εγώ αυτό στην αρχή, απλά το παρέτισα και μετα απο 10 μέρες όλα Οκ.

Το "σύστημα" φταίει.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι φταιει αλλα ειναι απλα εκνευριστικο ολο αυτο να μην μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια απορω αν μπορει η vodafone να κανει κατι ειναι ολοι ασχετοι .... Οτι τροπο υπηρχε τον δοκιμασα αλλα ακρη δεν εχω βγαλει.....

iphone.png

Δημοσ.

Δεν ξερω τι φταιει αλλα ειναι απλα εκνευριστικο ολο αυτο να μην μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια απορω αν μπορει η vodafone να κανει κατι ειναι ολοι ασχετοι .... Οτι τροπο υπηρχε τον δοκιμασα αλλα ακρη δεν εχω βγαλει.....

iphone.png

Κάνε Restore.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...