Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Νομίζω ότι βίντεο από το Youtube παίζει κανονικά
b_real Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Όταν λέμε ότι δεν υποστηρίζει flash, youtube και λοιπά παρόμοια site δεν παίζουν έτσι; παιζουν...
Eversor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πάντως σε γενικές γραμμές και τα 2 κινητά είναι αρκετά καλά και για τις τιμές τους. Και για το ZTE Skate ακούγονται αρκετά και ας ελπίσουμε να 'ναι κάτι αξιόλογο.
drillgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μια πρωτη ματια στο skate http://techblog.gr/mobile/zte-skate-first-hands-on-photos-9991/
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 με τοσο Sar δεν αξιζει Μιλάς με Bluetooth... Όσο SAR και να έχει μία συσκευή κακό κάνει. Σε αυτή τη τιμή παίζει μόνη της η συσκευή!
gpapadakis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ενας φιλος στη δουλεια πηρε το Blade και ενας αλλος το Trophy. Πηρα λοιπον την καρτα microsd μου με τα mp3 που εχω στο nokia 6303, και την εβαλα και στα δυο να δω την ποιοτητα του ηχου. Αποτελεσμα? ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2. Μολις κανει access το κινητο τη microsd να διαβασει τα τραγουδια, ακουγεται και στα 2 ενα συνεχες "Χςςςςςςςςςςςςςςςςς" στο βαθος , ειναι προφανες οτι δεν εχει γινει σωστη μονωση και βγαινει μπολικο παρασιτο. Αυτο δεν παρατηρειται οταν παιζει το ραδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.