lionheart75 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Guys έχω το Χ5 και το κινητάκι τα σπάει. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είχα και το Blade. Το Χ5 μάλιστα το αγόρασα στα 199 ευρώ και όχι στα 186 που το δίνει πλέον ο Αρμάος. Δεν νομίζω, όσο καλές και να είναι οι τελευταίες ρομ του Blade, ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το Blade πλέον και να μην δώσει άλλα 65 ευρώ παραπάνω για το Χ5. Το vfm του Blade ίσχυε στο μεγαλύτερο βαθμό πρίν κάποιους μήνες. Όχι πλέον. Οι διαφορές τους είναι τεράστιες σε σχέση με την διαφορά τιμής τους. Επί παραδείγματι, 3,8" οθόνη 480χ800 αντί της 3,5" 480χ800 του Blade 800Μhz o οποίος είναι κλειδωμένος σε αυτή τη συχνότητα (κανονικά είναι 1Ghz) πράγμα που σημαίνει ότι παίζει να υπάρχει μελλοντικά τρόπος να ξεκλειδώσει (δεν το έχω ψάξει βέβαια) ένατι 600Mhz του Blade. 512ram χωρίς να μπείς στην γνωστή διαδικασία ξεκλειδώματος της επιπλέον μνήμης όπως συμβαίνει με το Blade προκειμένου να την κάνεις 512. Πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Blade η οποία φαίνεται τόσο με το άγγιγμα όσο και με την πρώτη ματιά. 5Mp camera και 720p video τα οποία αν και δεν είναι τα καλύτερα της αγοράς σε σχέση με πολύ ακριβότερες λύσεις, ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που σου προσφέρει το Blade. Υπάρξη Led flash που δεν υπάρχει στο Blade για δυνατότητα νυχτερινής λήψης. κλπ, κλπ.
GReddyRx7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Φίλε ωραία όλα αυτά αλλά δες τι παίζει στην πραγματικότητα. Καλή η CPU του IDEOS αλλά λόγο μεγαλύτερης οθόνης έχει ας πούμε και μεγαλύτερο ζόρι. Εγώ με το Blade χρονισμένο στα 710mhz μέρα νύχτα έχω στο quadrant σκόρ 1100+ όπως καταλαβαίνεις για την οθόνη του όλα τα παιχνίδια απλά παίζουν τέλεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει ούτε ένα παιχνίδι. Το μόνο θέμα είναι πώς λόγο V6 επεξεργαστή δεν τρέχουν ορισμένα παιχνίδια. Υπάρχει μια μικρή διόρθωση γιαυτό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα σχετικά με την ποιότητα κατασκευής εμένα στο χέρι το Blade μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Ideos και το λέω έχοντας δουλέψει το Ideos αρκετό καιρό. Προτιμώ την αίσθηση τον πλαστικών του Βlade παρόλο που είναι χειρότερης ποιότητας. Σίγουρα το Ideos έχει στα θετικά του το Flash, την κάμερα την οποία προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και τον χαμηλό από όσο λένε δείκτη SAR που έχει. Αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση την μπαταρία του Blade, ραδιόφωνο και το feeling στο χέρι που σου δίνει το Blade. Εν ολίγης και τα 2 αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνεις ικανοποιημένος και από τα 2. Πάντως σαν κάτοχος Blade θα σου έλεγα πώς καλύτερα να περιμένεις το X6 και το ZTE SKATE και μετά να κάνεις κίνηση.
nonameno12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 To 'ζορι' του επεξεργαστή-κάρτας γραφικών δεν έχει να κάνει με τη διαγώνιο αλλά με την ανάλυση (800χ480)
gpapadakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Για τα χρηματα αυτα μια χαρα ειναι το Blade. Αν ειναι να ανεβεις στα 200 ευρω για το X5, καλυτερα να περιμενει καποιος το Skate το οποιο ακουγεται οτι θα βγει γυρω στα 250 ευρω.
runner69 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 παιδες αν ειναι να ανεβαινουμε 70 ευρω απο εδω, 60 ευρω απο εκει θα φτασουμε στο τελος στο 500αρικο. Παντα θα υπαρχει κατι ακριβοτερο και καλυτερο. Το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζουν αυτα τα επιπλεον χρηματα για το καθε κινητο.
armaoseshop.gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το κατάστημα www.armaos-eshop προσφέρει το zte blade στην τιμή 110 ευρώ μέχρι τέλος Ιουνίου στα μέλη του insomnia.gr . και μόνο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αναφορές σας στο site μας για την αγορά το κινητού αυτού. Παρακαλώ να αναφέρετε στην παραγγελία σας ότι είστε μέλος το insomnia και να τιμολογηθεί η συσκευή στα 110 ευρώ. Με εκτίμηση, www.armaos-eshop.gr
dxdydz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ευχαριστούμε πολύ! συνεχίστε με τόσο καλές τιμές και θα συνεχίσουμε κι εμείς να σας διαφημίζουμε αν επιτρέπεται, να ρωτήσω κάτι off-topic; γνωρίζουμε πότε και αν θα ρθει το zte skate και σε ποια τιμή; ευχαριστώ!!
noasgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το κατάστημα www.armaos-eshop προσφέρει το zte blade στην τιμή 110 ευρώ μέχρι τέλος Ιουνίου στα μέλη του insomnia.gr . και μόνο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αναφορές σας στο site μας για την αγορά το κινητού αυτού. Παρακαλώ να αναφέρετε στην παραγγελία σας ότι είστε μέλος το insomnia και να τιμολογηθεί η συσκευή στα 110 ευρώ. Με εκτίμηση, www.armaos-eshop.gr Δεν μας λες και πότε έρχεται το skate? Κάτι θα ξέρεις.. χεχ
apathya Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 καλησπέρα. μεταφορικά πληρώνουμε από το αρμαος; πόσες μέρες κάνει να έρθει μια παραγγελία;
armaoseshop.gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μεταφορικά είναι 5 ευρώ το zte skate δεν γνωρίζω πότε θα το έχει η Wind.
Innersense Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Για την ιστορία να πω ότι αγόρασα ένα για να κάνω δώρο στην κοπέλα μου στην ίδια τιμή από κατάστημα της Wind. Πήγα, και βλέπω από κάτω ταμπελάκι 159Ε. Αφού ρώτησα αν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο, τους είπα για την τιμή και αφού ο πωλητής πήγε και έκανε κάτι ψου ψου με τον υπεύθυνο καταστήματος μου το έδωσαν στα 119Ε γιατί όπως μου είπαν η τιμή άλλαξε σήμερα και δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν το ταμπελάκι. Τυπική ελληνική κουτοπονηριά μου μύρισε, μακάρι να κάνω λάθος. Anyway, επιτέλους θα έχω την ευκαιρία μετά από 5 χρόνια με Windows Mobile να δοκιμάσω και κάτι άλλο, αν δω ότι μου αρέσει βουρ για Skate/X6 Thanks
drillgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Guys έχω το Χ5 και το κινητάκι τα σπάει. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είχα και το Blade. Το Χ5 μάλιστα το αγόρασα στα 199 ευρώ και όχι στα 186 που το δίνει πλέον ο Αρμάος. Δεν νομίζω, όσο καλές και να είναι οι τελευταίες ρομ του Blade, ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το Blade πλέον και να μην δώσει άλλα 65 ευρώ παραπάνω για το Χ5. Το vfm του Blade ίσχυε στο μεγαλύτερο βαθμό πρίν κάποιους μήνες. Όχι πλέον. Οι διαφορές τους είναι τεράστιες σε σχέση με την διαφορά τιμής τους. Επί παραδείγματι, 3,8" οθόνη 480χ800 αντί της 3,5" 480χ800 του Blade 800Μhz o οποίος είναι κλειδωμένος σε αυτή τη συχνότητα (κανονικά είναι 1Ghz) πράγμα που σημαίνει ότι παίζει να υπάρχει μελλοντικά τρόπος να ξεκλειδώσει (δεν το έχω ψάξει βέβαια) ένατι 600Mhz του Blade. 512ram χωρίς να μπείς στην γνωστή διαδικασία ξεκλειδώματος της επιπλέον μνήμης όπως συμβαίνει με το Blade προκειμένου να την κάνεις 512. Πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Blade η οποία φαίνεται τόσο με το άγγιγμα όσο και με την πρώτη ματιά. 5Mp camera και 720p video τα οποία αν και δεν είναι τα καλύτερα της αγοράς σε σχέση με πολύ ακριβότερες λύσεις, ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που σου προσφέρει το Blade. Υπάρξη Led flash που δεν υπάρχει στο Blade για δυνατότητα νυχτερινής λήψης. κλπ, κλπ. Μπορεις να πας τον επεξεργαστη στα 1,5Ghz, κοιτα το 2ο post απο εδω.
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μπορεις να πας τον επεξεργαστη στα 1,5Ghz, κοιτα το 2ο post απο εδω. Ωραίος, ευχαριστώ.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Όταν λέμε ότι δεν υποστηρίζει flash, youtube και λοιπά παρόμοια site δεν παίζουν έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.