Προς το περιεχόμενο

ZTE Blade 119e

panosss567

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πιο γρήγορο εννοείς ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό;

γενικα προσφερει οτι ενα κινητο των 200-250€

και σε γρηγοραδα αλλα και σε ολα τα υπολοιπα...

Δημοσ.

Πάντως σαν πρώην κάτοχος του blade αν μπορεί κάποιος να διαθέσει 60+ ευρώ παραπάνω τότε του προτείνω με κλειστά μάτια να προσπεράσει το Blade και να πάει απευθείας σε αυτό:

HUAWEI IDEOS X5 - U8800 :)

Δημοσ.

Πάντως σαν πρώην κάτοχος του blade αν μπορεί κάποιος να διαθέσει 60+ ευρώ παραπάνω τότε του προτείνω με κλειστά μάτια να προσπεράσει το Blade και να πάει απευθείας σε αυτό:

HUAWEI IDEOS X5 - U8800 :)

+1

Δημοσ.

το κακο με το blade ειναι ο μεγαλος δεικτης sar.

οντως αυτο ειναι το μονο μείον του αλλα και τα iphone και συγκεκριμενα το 3gs εχουν παραπανω...

Δημοσ.

Με τις τελευταίες ROM που κυκλοφορούν το Blade έχει γίνει απίστευτο εργαλείο. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το Ideos X5 αλλά σε θέμα επιδόσεων και χαρακτηριστικών το X5 είναι καλύτερο. Πάντως χτυπάει στα ίσα κινητά πολύ μεγαλύτερης αξίας!

Δημοσ.

το κακο με το blade ειναι ο μεγαλος δεικτης sar.

Ξέρουμε πόσο είναι ο δείκτης sar στο X5? Ψάχνω στο google αλλά βρίσκω μόνο τον αμερικάνικο...

Επίσης value for money ποιό είναι από τα δύο? το blade στα 119€ ή το X5 στα 186€ ?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3391&idPhone2=3596

Δημοσ.

ρε παιδιά, με το flash τι χάνουμε στην ουσία;;; πάντως παίζει απο δευτέρα να υπάρχουν νεα για το skate.. ας δούμε κι αυτό σε τι τιμή θα βγαίνει..

Δημοσ.

Με τις τελευταίες ROM που κυκλοφορούν το Blade έχει γίνει απίστευτο εργαλείο. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το Ideos X5 αλλά σε θέμα επιδόσεων και χαρακτηριστικών το X5 είναι καλύτερο. Πάντως χτυπάει στα ίσα κινητά πολύ μεγαλύτερης αξίας!

Συμφωνώ μου αρέσει πιο πολύ απο το X5.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...