Προς το περιεχόμενο

αγορά πρώτου υπολογιστή mac!!!

vivaki5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ανάλυση της οθόνης στο 13" είναι πάνω κάτω η ίδια με τα περισσότερα 15" laptops της αγοράς, μην κοιτάς μόνο τις ίντσες.

Δημοσ.

Η ανάλυση της οθόνης στο 13" είναι πάνω κάτω η ίδια με τα περισσότερα 15" laptops της αγοράς, μην κοιτάς μόνο τις ίντσες.

Not

Δημοσ.

Τέλος, μην σε απασχολεί τι λένε διάφοροι για την χρήση που θα κάνεις στον υπολογιστή ΣΟΥ. Φυσικά και αξίζεις να πάρεις Apple μηχάνημα ακόμα και εάν απλά θες να σερφάρεις στο internet (που δεν θα κάνεις μόνο αυτό... υπερβολή λίγο). Είναι πιο ακριβά από τα άλλα, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών που έχουν Apple μηχάνημα δεν το έχουν μετανιώσει(Πηγή?). Φυσικά υπάρχουν και μερικοί που το μετάνιωσαν... όπως πάντα υπάρχουν κάποιοι που απλά δεν μπορούν να καταλάβουν. Για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών που έχουν Apple μηχάνημα, καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι δεν είχαν τόσο καιρό. Θα τα δεις και εσύ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι απλά να χρησιμοποιείς το μηχάνημά σου με τον τρόπο του (π.χ., μην βάλεις firefox από την πρώτη στιγμή, χρησιμοποίησε το Mail application που έχει η Apple, μάθε πως είναι η "φιλοσοφία" της λειτουργίας του νέου σου συστήματος) και θα δεις ότι τα πάντα γίνονται πιο απλά. Πολύ πιο απλά.

Με το καλό να το πάρεις.

Κακία-Offtopic Mode on

Μου θύμισες αυτά που λένε αυτοί που θέλουν να σε καλέσουν σε αίρεση η αυτού που μιλάνε για την Herbalife και την Lyoness στα αντίστοιχα Thread

Κακία-Offtopic Mode off

Δημοσ. · Κρυμμένο από georgeadams, 6 Ιουνίου 2011 - flaming
Κρυμμένο από georgeadams, 6 Ιουνίου 2011 - flaming

φάτε στη μαπα τωρα τα macdefender και τις π*****ς και δεν θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε σε κανα χρόνο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από georgeadams, 6 Ιουνίου 2011 - flaming
Κρυμμένο από georgeadams, 6 Ιουνίου 2011 - flaming

φάτε στη μαπα τωρα τα macdefender και τις π*****ς και δεν θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε σε κανα χρόνο.

Τι εννοεις ακριβώς φίλε;

Δημοσ.

ναι δεν διαφωνώ στο ότι ο σκοπός για τον οποίο θέλω τον υπολογιστή ίσως είναι πολύ απλός,ότι η χρήση που θα του κάνω θα είναι αστεία μπροστά στις δυνατότητες που μπορεί να έχει ως μηχάνημα αλλά επειδή δεν έχω την δυνατότητα να αλλάζω μηχανήματα κάθε εξάμηνο και δεν ξέρω στο μέλλον τι μπορεί να θελήσω να κάνω με ένα computer προτιμώ να διαθέσω κάποια παραπάνω χρήματα τώρα!!!Και συγγνώμη κιόλας αλλά αντί να με χαρακτηρίζεις μήπως θα ήταν καλύτερα να απαντήσεις κάποια από τις ερωτήσεις μου??

Ότι κανείς τώρα θα κανεις και σε ένα εξάμηνο.επίσης οι ερωτήσεις σου θα είχαν απαντηθεί αν εμπαινες στο site της apple. Για αυτά που λες εγώ τόσα λεφτά δεν θα έδινα με τίποτα γιατί πολύ απλά σε υπερκαλυπτει ένα μηχάνημα των 500 ευρω με windows 7. Δε λέω όμορφο το MacBook pro αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

Not

Yep.

Τα 13" έχουν 1280*800, ενώ τα περισσότερα 15.6" laptops άλλων εταιρειών 1366*768.

Δημοσ.

οτι πριν καπια χρόνια παιρναμε μακ για τη δουλεία που έχουμε να βγάλουμε και οχι αγωρά ενα συστήματος για να ακούμε μουσική και να μπαινουμε στο facebook, με λίγα λόγια μικρό κομμάτι της πίτας έναντι των Windows User. πλεον υπάρχει μεγάλη μαζική παραγωγή, πλέον εχουμε πολλά ελλατωματικά hardware, πλεον θα υπάρχουν trojans και οτι σκατο φανταστείτε. δεν θα αργήσει η κατάσταση με τους ιους τυπου MacDefender να σκάνε απο το πουθενά, δεν θέλω να φαντάζομαι σε λίγα χρόνια πως θα ειναι η κατάσταση.

Δημοσ.

Το macdefender δεν ειναι ιος, δε ειναι καν trojan, ενα ειδος malware ειναι και μαλιστα αστειο.

Πρεπει να τρεξεις τη εφαρμογη μονος σου, να εγκαταστησει προγραμμα που σου ζηταει τα στοιχεια της πιστωτικης σου για να σου "καθαρισει" δηθεν το συστημα απο ιο , που φυσικα δεν υπαρχει.

Πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να τη παθεις σε mac...

Δημοσ.

δεν αξιολογούμαι το IQ του καθε χρηστη ΜΑΚ αν θα τη πάθει η όχη αλλα αν υπάρχει κατι που μπορεί να σου κάνει ζημιά.

αν παρακολουθείς λίγο τη στιγμή που έβγαλε η apple το καινούργιο update αμέσως εμφανίστηκε καινουργιου τύπου Macdefender

http://pinoytutorial.com/techtorial/mdinstall-pkg-mac-defender-new-virus-removable-guide-still-unknown/

πρωσοπική μου γνώμη αυτή ειναι μόνο η αρχή. θα σκάσουν και άλλα στην επιφάνεια. Πάει το παλιο κλισέ, πάρε μακ και θα σωθεις απο το κακό.

Δημοσ.

οσο αυξάνεται η εξάπλωση του macos τόσο θα πληθαίνουν και οι απειλές προς αυτό (όσο είναι εφικτό βέβαια σύμφωνα και με την φύση του). Παρόλα αυτά το Macdefender είναι αστειάκι σε σύγκριση με αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε Windows. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα προιόντα της apple δεν είναι οι κακόβουλες εφαρμογές αλλά η μη αρκετή γνώση και η μη ετοιμότητα της πλειοψηφίας των χρηστών, που έχουν μάθει να μην είναι καχύποπτοι και υποψιασμένοι.Αλλά μην φτάνουμε στο σημείο να κινδυνολογούμε σε τέτοιο ακραίο βαθμό.

Μια χαρά ασφαλής είσαι σε MacOS με λιγάκι common sense και ενημέρωση.

Δημοσ.

κοιτα φιλε μου πολυ καλα τα mac και γενικα τα apple laptops αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο, ειναι υπερβολη για τη χρηση που θα του κανεις... με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις 2 desktop και ενα λαπτοπακι.

το θεωρω υπερβολη και ειναι αλλα αμα θες παρτο, ετσι και αλλιως ασπροπρόσωπο θα σε βγαλει ασχετα αν θα σε ικανοποιουσε επισης και ενα νετμπουκ των 300€...

edit

για τη χρηση που το θες τα windows θα σε βοηθησουν περισσοτερο απ'τα mac...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά επειδή διαβάζω αρκετά συχνά το επιχείρημα "γι αυτό που το θες είναι πολλά τα λεφτά και θα σου έκανε και ένα λαπτοπ με Windows 7 στη μισή τιμή", ποια θεωρείται εσείς ότι είναι η χρήση για την οποία θα προτείνατε σε κάποιον να πάρει ένα Macbook Pro 13,3/15; Να ξεκαθαρίσω ότι δε ρωτάω επικριτικά ή ειρωνικά απλά από περιέργεια.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή διαβάζω αρκετά συχνά το επιχείρημα "γι αυτό που το θες είναι πολλά τα λεφτά και θα σου έκανε και ένα λαπτοπ με Windows 7 στη μισή τιμή", ποια θεωρείται εσείς ότι είναι η χρήση για την οποία θα προτείνατε σε κάποιον να πάρει ένα Macbook Pro 13,3/15; Να ξεκαθαρίσω ότι δε ρωτάω επικριτικά ή ειρωνικά απλά από περιέργεια.

Εγώ πήρα πρόσφατα μακ και το χρησιμοποιω για multimedia Internet office mathematica , τα ίδια που εκανα δλδ και με το pc, το πήρα απλά γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό και πιο ευχάριστο και εύχρηστο και δεν το έχω μετανιώσει.

Δημοσ.

Ευχάριστη χρήση....γιατί ο υπολογιστης δεν είναι μόνο εργαλειο δουλειάς είναι και απόλαυση...

Αν κρίναμε τα πάντα με την έννοια της χρήσης τότε όλοι έπρεπε να κυκλοφοράμε με αρβύλες και φόρμες εργασίας και να οδηγάμε Lada.....

πάντα υπάρχει το δικαίωμα στην επιλογή...τουλάχιστον για όσους έχουν την δύναμη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...