Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω απο τη φοβερη συνταξη,τη συνοχη των σκεψεων και τη τρομερη ορθογραφια δεν περιμενα κατι καλυτερο...αλλα οταν ενας ανθρωπος θεωρει πολιτισμο μια ηλεκτρονικη συσκευη και οι υπολοιποι προσπαθουν να κανουν συζητηση μαζι του τοτε καταλαβαινεις που εχουμε φτασει.

Για την ορθογραφια ζητω συγνωμη, εκανα λαθος. Ισως πρεπει να βαζω εικονες και εγω.

Και αφου κανεις quote το μηνυμα μου, μπορεις να μου κανεις bold το σημειο που λεω οτι το PSX ειναι πολιτισμος?

Γιατι αν μπερδευεσαι μονος σου και δεν ξερεις με ποιον μιλας, τοτε δεν σου φταιει κανενας αλλος αν δεν μπορεις να συνενοηθεις.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αν θες αγορασε σπαστην καψτην καντην οτι θες. οι αλλοι τι σου φταινε; η εταιρια τι σου φταιει;

Το DRM δεν με αφηνει να την σπασω και η EULA δεν με αφηνει να της βαλω φωτια.

Με αλλα λογια, ολο αυτο ξεκινησε επειδη η Sony μου (γενικο μου) πηρε αυτες τις βασικες ελευθεριες.

Δημοσ.

για εμενα το μονο που καταφερε το Playstation1 περα απο καποιους πολλους αξιολογους τιτλους,ειναι να μαθει ο καθε ασχετος και η καθε ασχετη,μαμα,θεια,η κυρα κατινα της γειτονιας οτι υπαρχει ενα μαραφετι που λεγεται playstation...δεν πα να επαιζες xbox1 η snes η pc,θα ακουγες να λεει η κυρατσα,τα παιδια ειναι μεσα και παιζουν playstation....

το playstation ειναι μια λεξη που περασε στην κοινωνια,οπως ακριβως αυτο το παραδειγμα.ο γιος μου βλεπει μικι μαους(ενω βλεπει cartoon)η ο γειτονας μου αγορασε jeep(ενω ειναι sub-4x4)

Δημοσ.

για εμενα το μονο που καταφερε το Playstation1 περα απο καποιους πολλους αξιολογους τιτλους,ειναι να μαθει ο καθε ασχετος και η καθε ασχετη,μαμα,θεια,η κυρα κατινα της γειτονιας οτι υπαρχει ενα μαραφετι που λεγεται playstation...δεν πα να επαιζες xbox1 η snes η pc,θα ακουγες να λεει η κυρατσα,τα παιδια ειναι μεσα και παιζουν playstation....

το playstation ειναι μια λεξη που περασε στην κοινωνια,οπως ακριβως αυτο το παραδειγμα.ο γιος μου βλεπει μικι μαους(ενω βλεπει cartoon)η ο γειτονας μου αγορασε jeep(ενω ειναι sub-4x4)

Συμφωνω , το πρωτο Playstation αλλα και το δευτερο ηταν πολυ καλες κονσολες ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι κερδισε κατα κρατος παραδοσιακες δυναμεις οπως η Nintendo και η Sega .

Νομιζω πως η Sony εχει παρει την κατω βολτα και νομιζω πως οταν με το καλο θα βγει το NGP προκειται να φαει τρελο ξεκω :X σμα :devil: .

Δημοσ.

Η επίθεση θα σταματήσει μόνο όταν παραδεχτούν το λάθος περί hacking-cracking της κονσόλα κ να το δεχτούν όπως έκανε η apple με το jailbrake στο iPhone

Δημοσ.

Έχει τεράστια γκάμα προϊόντων... Όχι μόνο μία κονσόλα...!!!!

Αν θεωρείς ότι με το playstation μας έφερε στον πολιτισμό τότε "Καλημέρα!"

Το πολιτισμο η την αποβλακωση εντελως?

Εμεις σαν παιδια παιζαμε μπαλα κρυφτο και πολλα αλλα και ειμασταν εξω στον δρομο και οι γειτονιες εσφυζαν απο παιδια και χαρα τωρα ολα τα βλαμενα μικρα και μεγαλα παιδια εχουν καει πισω απο μια κονσολα!

Κριμα γιατι εχω και γω δυο μωρα παιδια και μονο ετσι δεν θελω να τα δω!

Δημοσ.

Για αυτά τα παιδιά,τα βλαμμένα όπως λες,φταίνε κυρίως οι γονείς,και μετά η Sony και η Microsoft,που εν τέλει,κάνουν αυτό που θα κανε κάθε επιχείρηση για να ζήσει. Αν μου πεις,εσύ σαν πρόεδρος της Microsoft/Sony δεν θα βγαζες παιχνιδομηχανές εγώ θα σε βγάλω το καπέλο μου.

Έχουμε ξεφύγει πολύ απο το νόημα του θέματος και οι ανακρίβιες πάνε και έρχονται.Μην μιλάτε για κάτι που δεν γνωρίζετε.

ένα παράδειγμα:

Αυτα είναι βλακίες... Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εγω προσωπικά δεν το πιστεύω.

Σιγα τους Ρομπεν των Δασών... Σιγα μην είχε η Sony τους κωδικους σε plain text. Ασε που μερικοι υπέθεσαν οτι πρόκειται για πιστωτικες. Δεν υπάρχει αυτό...

Αφου είναι τόσο εύκολο γιατί οι ίδιοι δεν επιτίθονται στην mastercard και visa για οσα έκακαν στο wikileaks. Ας το κάνουν, ας δοκιμάσουν να βγάλουν τις πιστωτικές σε... plain text.

Ελεος... Καποια συμφεροντα εξυπηρετούν.

Διάβασε αυτό:

http://latimesblogs.latimes.com/technology/2011/06/lulz-security-claims-to-have-hacked-fbi-affiliated-website-.html

αυτό:

Our goal here is not to come across as master hackers, hence what we're about

to reveal: SonyPictures.com was owned by a very simple SQL injection, one of

the most primitive and common vulnerabilities, as we should all know by now.

Πηγή: The Pirate Bay

According to Sony, more than 100 million accounts have been affected, making it one of the largest data breaches ever.

Πηγή

Το οτι η sony έχει τους κωδικούς σε plain text,δεν σημαίνει οτι και οι άλλες εταιρίες τους έχουν και αυτές σε plain text.Και όταν βγαίνει και λέει η εταιρία οτι 100 εκ. λογαριασμοί έχουν επηρεαστεί, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί.

Και όπως φαίνεται οι συγκεκριμένοι το κατέχουν το άθλημα.

Ps.Λευτέρη,να σου ζήσουν τα παιδιά!

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφήστε τις αψημαχίες...Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο πλέον σε κανένα επίπεδο (πολιτική,επιστήμες κτλ) και όσο τα μεγάλα κεφάλια και κεφάλαια δεν το καταλαβαίνουν αυτό ο λυσσαλέος πόλεμος ενάντια στην Sony θα είναι μόνο η αρχή....

Δημοσ.

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι θα το φαει η μαρμαρα το play 3 στην ντουλαμπα:-(

Επονται πολλά καλά παιχνίδια για το ps3 exclusives και μη +αρκετά hd remakes απο κάποιες πολύ καλές τριλογίες.Οπότε δεν θα το φάει τίποτα το ps3.Εχει πολύ μέλλον ακόμα.Είδη άρχησε να ανεβαίνουν οι τιμές κατα πολυ προς τα πάνω αλλά πουλάει πολυ περισσότερο απο πριν που ήταν ενα 50αρικο κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...