Dimitris_13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλημέρα σε όλους.Ένας φίλος μου έχει net-cafe.Και αναρωτηθήκαμε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα από το οποίο θα μπορεί να βλέπει με τι ασχολούνται οι πελάτες.Δηλαδή να έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με κάποιο pc αλλά χωρίς να το ξέρει ο πελάτης.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
praktikarioς Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Στο internet cafe που δούλευα πριν πολλλλά χρόνια χρησιμοποιούσαμε το cafepro για διαχείριση λογαριασμών και χρόνου κτλ, είχε και επιλογή για να βλέπεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούσε ο πελάτης τη συγκεκριμένη στιγμή, μόνο το όνομα όμως (έλεγε και το όνομα της σελίδας που έβλεπε ο πελάτης, πόσες φορές βρήκα με αυτόν τον τρόπο άτομα που βλέπανε "ακατάλληλο περιεχόμενο" δεν λέγετε).
sam sam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλημέρα σε όλους.Ένας φίλος μου έχει net-cafe.Και αναρωτηθήκαμε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα από το οποίο θα μπορεί να βλέπει με τι ασχολούνται οι πελάτες.Δηλαδή να έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με κάποιο pc αλλά χωρίς να το ξέρει ο πελάτης.Ευχαριστώ εκ των προτέρων υπαρχει, αλλα ειναι ντροπη και μονο που το σκέφτεται !
Dimitris_13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Χμμμ..Κατάλαβα...Το λόγο που το θέλει δεν μου τον είπε για να είμαι ειλικρινείς...Αλλά θα τον ρωτήσω και θα σας ενημερώσω
black_widow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τα περισσότερα προγράμματα χρέωσης μπορούν να σου εμφανίσουν είτε ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιεί ο πελάτης ή μία απεικόνιση της οθόνης του πελάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.