Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για κουτι/ψυχτρα

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση ρε παιδια

Εχω αυτο το κουτι

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2038&page=4

πισω εχει 2 ανεμηστηρια αλλα αποτι ειδα exhaust fans[οποτε βγαζουν αερα και οι δυο ετσι?

ΑΠο που ομως ψυχαται?Πουθενα?Εχει ενα μπορστα που βαραει στους σκληρους.

Ερωτηση

Αγορασα 3 ανεμηστηρια 120,υπαρχει τροπος να τα βαλω στο επανω μερος και να ριχνουν αερα?Που θα ηταν καλυτερο να τα βαλω,και επισης πως θα κοτσαριστουν αφου δεν εχει εισοδο για παραπανω ανεμηστιρι[υπαρχουν ειδικα socket]?στον cpu εχω αυτα στα max rpm CoolerMaster R4-S2S-12AK-GP SIlent Sleeve Fan Black

Και εκει τραβαω το ζορι[στον cpu]αλλα μαλλον δεν ειναι θεμα ανεμηστηρων αλλα περισσοτερο airflow νομιζω σε ολο το case

Δημοσ.

Με δύο exhauste και ένα intake και την Megahalems (?) σε push pull δεν θα έπρεπε να έχεις κακές temps. Για τι νούμερα μιλάμε και σε ποια συχνότητα/vcore;

Δημοσ.

οριστε.77 βαθμους σε full,που να πιασουν και τα καλοκαιρια[35 βαθμους],και το ρευμα δεςν ειναι πολυ.

Τα φανς βεβαια εν τα δειχνει[πχ στον cpu δειχνει μονο το ενα ,αλλα δουλευουν ολα]

post-125473-0-33799000-1307093410_thumb.jpg

post-125473-0-45146200-1307093419_thumb.jpg

Δημοσ.

Βασικά έχεις και ανεβασμένο Idle...

Μήπως λόγο airflow;

Αυτο λεω.Να πω την αληθεια εχω μαζεψει ολα τα καλωδια απο την μερια των σκληρων[ολα ομως]μητρικη επεξεργαστης κτλ δεν εχουν ουτε ενα καλωδιο πανω τους[μηπως ο αερας του μπροστα ανεμηστηρα δεν φτανει?].Μου ηρθαν και 3 ανεμηστηρια,αυτα

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-SickleFlow-Blue-LED-Fan-120mm-R4-L2R-20AC-GP.htm

Δημοσ.

Ναι λογικά φταίει το airflow στο κουτί σου..

Προσπάθησε κάτι καλύτερο με τα καλώδια γιατί γίνεται χαμός

Δημοσ.

Τα idle είναι τσιμπημένα γιατί μάλλον δεν ρίχνει ρολόγια/τάση (c1e&eist)... Τώρα οι temps σε load για το vcore σου, καλούτσικες είναι. Nothing to worry about.

Δημοσ.

οχι,για αυτο ρωτησα,μπας και υπαρχει τροπος να κολησω κατι επανω[υπαρχει κανα socket που κολαει και πανω του βαζεις το fan]?Αλλιως να αλλαξω το μπροστα το φαν με αυτο που εχω και ενα πισω και ενα στον cpu μιας και ειναι καλυτερα τα καινουργια.

Δημοσ.

That brings me to my second point, the front fan is absolutely hopeless in drawing air into the case since it has so many "obstacles" in front of it. Make sure you keep the filter removed and, also, the fan works significantly better when pushed to the right hand side. Then you can actually feel it in the HD cage (which has only holes on the Right hand side, which I guess why it blows better).

Δεν ειμαι ο μονος που εχω προβλημα.Εχει πολλα εμποδια μπροστα.οπως ειπα εχω τρια ενμηστηρια,να προσπαθησω να κανω καμια modia?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...