gogos1980 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://www.pikostore.gr/product.php?id_product=10 Μάλλον καινούργιο μαγαζί, αλλά πολύ καλή τιμή. Δεν το φέρνει η ΗΡ Ελλάδα, και το βρήκα και αλλού 400+ Δεν ξέρω αν αξίζει βέβαια το τηλέφωνάκι.
weirdo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://cgi.ebay.co.uk/HP-Palm-Pre-2-Black-Unlocked-Smartphone-Sim-Free-NEW-/230629868030?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35b29c81fe#ht_2060wt_932 200 ευρωπαϊκά περίπου
gogos1980 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://cgi.ebay.co.uk/HP-Palm-Pre-2-Black-Unlocked-Smartphone-Sim-Free-NEW-/230629868030?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35b29c81fe#ht_2060wt_932 200 ευρωπαϊκά περίπου Έχεις δίκιο, αλλά προτιμώ ένα μαγαζί. Να έχω και εγγύηση. Θα τους ψάξω, να δω τι παίζει. Εμένα μου έστειλαν mail (δεν ξέρω που το βρήκαν το mail μου βέβαια) Αξίζει σαν συσκευή??
forgotten Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 φιλε μακρυα απο την ιστοσελιδα εμενα μου φαινεται παραξενο να μην εχει αποστολη με αντικαταβολη να εχει ολο και ολο ενα προιον και να ζητα πληρωμη με πιστωτικη η paypal ,τα στοιχεια επικοινωνιας ειναι ημιτελης και η ιστοσελιδα υποπτη μην κανεις καμια ανοησια
xouzel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 φιλε μακρυα απο την ιστοσελιδα εμενα μου φαινεται παραξενο να μην εχει αποστολη με αντικαταβολη να εχει ολο και ολο ενα προιον και να ζητα πληρωμη με πιστωτικη η paypal ,τα στοιχεια επικοινωνιας ειναι ημιτελης και η ιστοσελιδα υποπτη μην κανεις καμια ανοησια Πληροφορίες σχετικά με το Pikostore LTD (www.pikostore.gr) Η εταιρία μας εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία με Registered no: 07521571 Registered office: Suite 72 Cariocca Business Park 2 Sawley Road Manchester Lancashire M40 8BB Μα ΠΟΛΥ υποπτη σελιδα...........
gogos1980 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πληροφορίες σχετικά με το Pikostore LTD (www.pikostore.gr) Η εταιρία μας εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία με Registered no: 07521571 Registered office: Suite 72 Cariocca Business Park 2 Sawley Road Manchester Lancashire M40 8BB Μα ΠΟΛΥ υποπτη σελιδα........... OK παιδιά, ευχαριστώ. Θα το δω καλύτερα και σαφώς σοβαρότερα το θέμα...
Themos3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 1. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα Η Pikostore δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του www.zero1.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Το zero1 που κολλαει?
Pikostore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλή σας ημέρα. Είμαι ο επίσημος εκπρόσωπως του Pikostore.gr Μπορείτε να το εξακριβώσετε στο [email protected]. Μερικές διευκρινίσεις σχετικά με το κατάστημα μας. Η έδρα του καταστήματος βρίσκετε στην Αγγλία, και η εταιρία ονομάζετε Pikostore LTD. Έαν υποκατάστημα μας θα δημιουργηθεί σύντομα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και αργότερα στην Αττική. Σχετικά με αποστολές/πληρωμές/αγορές/προϊόντα. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΔΕΝ βρίσκετε στο 100% της ολοκλήρωσής του ακόμη. Και γι αυτό ΔΕΝ διαφιμίζεται μέσα από κανένα μέσο. Η αναφορά στο HP Pre2, ήταν τυχαία στο Forum. Η ολοκλήρωση του καταστήματος θα ολοκληρωθεί σύντομα, με μοναδικές προσφορές από ολη την ευρώπη, για την ελληνική αγορά και μόνο. Για οποιαδήποτε εώτηση παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μας. [email protected] Σας ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την ταλαιπωρία που σας προκαλέσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.