Προς το περιεχόμενο

Asp και Mac

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια ερώτηση,

Προσπαθώ να πλοήγηση σε μια σελίδα είναι είναι σε asp. Συγκεκριμένα είναι web trading μιας τράπεζας.

Το πρόβλημα είναι πως ενω κάνω login κανονικά μετα δεν μπορώ να κάνω τπτ μέσα στη σελίδα. Προσπάθησα safari, firefox, chrome όλα ανεπιτυχώς,

Μετα διάβασα πως οι σελίδες που έχουν βάσεις asp απο πίσω δεν παίζουν σε mac αλλα μόνο σε windows.

Ισχύει αυτο; Και αν ναι, υπάρχει τρόπος να παρακαμφει;

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να φταίει το ASP, μπορεί όμως και όχι. Δυστυχώς πολλά ελληνικά web-banking site έχουν, ακόμα και τώρα στο 2011, προβλήματα με οτιδήποτε εκτός του Microsoft Internet Explorer :(

Το asp που τρέχει ο server δεν έχει καμία απολύτως σχέση με σένα που είσαι επισκέπτης της σελίδας - γι' αυτό άλλωστε έχουμε πέσει με τα μούτρα στις web-based εφαρμογές, ακριβώς για να είναι συμβατές με όλους τους υπολογιστές και όλα τα λειτουργικά. Τι εννοείς "δε κάνει τίποτα"; Λευκή σελίδα; Απενεργοποιημένη javascript; Ποιανής τράπεζας είναι το ebanking;

Το asp που τρέχει ο server δεν έχει καμία απολύτως σχέση με σένα που είσαι επισκέπτης της σελίδας - γι' αυτό άλλωστε έχουμε πέσει με τα μούτρα στις web-based εφαρμογές, ακριβώς για να είναι συμβατές με όλους τους υπολογιστές και όλα τα λειτουργικά. Τι εννοείς "δε κάνει τίποτα"; Λευκή σελίδα; Απενεργοποιημένη javascript; Ποιανής τράπεζας είναι το ebanking;

aspis bank

Δινω τα στοιχεια μου, συνδεομαι κανονικα και μετα εχει ενα cross down menu το οποιο απλα δεν δουλευει,ειτε δεν αναδυονται οι επιλογες κατω απο το μενου,ειτε δεν δουλευει κανενα λινκ πανω στην σελιδα πλην του log out.

Κι οταν κανω δεξι κλικ και open in new tab/window τοτε απλα με αποσυνδεει (στην νεα καρτελα-παραθυρο) και μου λεει πως εβαλα λαθος κωδικο.

υγ:το ποσο παλια πλατφορμα φαινεται απο το γεγονος πως προτεινει για πλοηγηση ie+netscape...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...