kaouslides Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 εχω ξεσασει τον κοδικο στο notebook δεν μπορω να μπω απο το safe mode ! τι να κανω??
kosegdit Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να φανταστώ πως ούτε κανονικά μπορείς να μπεις. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο σε safe mode εννοώ. Δεν ξέρω αν μπορείς να ανακτήσεις κάπως τον κωδικό αλλά η έσχατη λύση είναι να βάλεις τον δίσκο σε άλλο pc, σαν δεύτερο, να πάρεις όλα σου τα αρχεία... και καλό format!
isay Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Passware Windows Key Enterprise v10.3 BootCD το καις σε cd, κάνεις boot και bye-bye κωδικός.
kaouslides Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Passware Windows Key Enterprise v10.3 BootCD το καις σε cd, κάνεις boot και bye-bye κωδικός. Εχεις κανενα λινκ ??
nickarmy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 πως γίνετε να ξέχασες το κωδικό που πατάς <<καθε μέρα>>
kaouslides Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ποσα user εχεις στο netbook? ενα εχω ! μοθ ελυσε το προβλημα το πιο πανω προγραμμα ! νανε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.