Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα συμφωνησω μαζι σου, οταν περναγε το νομισμα χωρις καμια δυσκολια μεσα απο κεφαλι του εμεινα μακακας. και το τελευταιο που πεφτει το νομισμα και δειχνει

την σβαστιγκα με ολα τα υπολοιπα ενω ειναι ματωμενο, νομιζω οτι περνανε ξεκαθαρο μηνυμα για τοτε

Θα διαφωνήσω εδώ. Το μοναδικό πράγμα που με χάλασε στην ταινία είναι ότι νικήθηκε πολύ εύκολα ο Bacon. Περίμενα καμιά επική μάχη, μιας και ήταν ο πιο ισχυρός μεταλλαγμένος

Πάντως ευτύχησαν στους πρωταγωνιστές κι αυτός που παίζει το Μαγκνέτο είναι πάλι ο καλύτερος ηθοποιός

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω εδώ. Το μοναδικό πράγμα που με χάλασε στην ταινία είναι ότι νικήθηκε πολύ εύκολα ο Bacon. Περίμενα καμιά επική μάχη, μιας και ήταν ο πιο ισχυρός μεταλλαγμένος

Πάντως ευτύχησαν στους πρωταγωνιστές κι αυτός που παίζει το Μαγκνέτο είναι πάλι ο καλύτερος ηθοποιός

μία "νίκη" δεν έχει πάντα να κάνει με την ποσότητα του μπαμ-μπουμ, άλλα και την ποιότητα και το πως σερβίρεται. Προσωπικά, σε εκείνο το σημείο της ταινίας, δεν θα ήθελα ξυλίκι, το συγκεκριμένο τέλος ήταν η συναισθηματική κορύφωση της ταινίας και ήταν τέλειο.-

Δημοσ.

Τρομερή η ταινία και γαμάτη με πολλούς τρόπους.

Καταπληκτικός(και συγκινητικός ίσως) ο Μαγκνήτο, πολύ ωραίος και ταιριαστός ο τρόπος που προσθέτουν στοιχεία(γνωστά σε εμάς) στο μέλλον.

Πολύ ωραίοι και νέοι ηθοποιοί, χωρίς κάποιον σταρ για να τραβήξει και καλά την προσοχή.

Μακράν η καλύτερη ταινία Χmen(και όχι μόνο). Ξεφεύγει από το συνηθισμένο και καμμένο στυλ των υπερηρωικών ταινιών και το σοβαρό αυτό στυλ είναι πολύ κλασάτο και φίνο.

Σε όποιον δεν άρεσε, να επικοινωνίσει μαζί μου να του βρω ένα κατάρτι να κάτσει

Υ.γ. πολύ μουνάρα η crystal

Δημοσ.

Τρομερή η ταινία και γαμάτη με πολλούς τρόπους.

Καταπληκτικός(και συγκινητικός ίσως) ο Μαγκνήτο, πολύ ωραίος και ταιριαστός ο τρόπος που προσθέτουν στοιχεία(γνωστά σε εμάς) στο μέλλον.

Πολύ ωραίοι και νέοι ηθοποιοί, χωρίς κάποιον σταρ για να τραβήξει και καλά την προσοχή.

Μακράν η καλύτερη ταινία Χmen(και όχι μόνο). Ξεφεύγει από το συνηθισμένο και καμμένο στυλ των υπερηρωικών ταινιών και το σοβαρό αυτό στυλ είναι πολύ κλασάτο και φίνο.

Σε όποιον δεν άρεσε, να επικοινωνίσει μαζί μου να του βρω ένα κατάρτι να κάτσει

Υ.γ. πολύ μουνάρα η crystal

Πραγματικά καλη ταινια,να μην ειχε μονο εκείνη τη κωλοφωτιά......Μαλλον την βάλανε επίτηδες για να μας τη σπασουν.

Ο μαγκνιτος τα'σπασε,ο ξαβιερ ελπιζω να πεθάνει καποια στιγμη,με πολυ άσχημο τροπο,οπως το να διαλυθεί κομματάκι κομματάκι.

Δημοσ.
ο ξαβιερ ελπιζω να πεθάνει καποια στιγμη,με πολυ άσχημο τροπο,οπως το να διαλυθεί κομματάκι κομματάκι.

Το καλύτερο με αυτή τη φράση είναι πως παίζει να το 'βρισκες απ' τον μαγνήτο που το είπες.

Επίσης, ξέρω, βλασφημία, αλλά έχω σκατοψηθεί να βρω Magneto σε μαγνητάκι ψυγείου.

Δημοσ.

Είπα να δώ τη ταινία για να περάσω 2 ώρες χαμένες απ'τη ζωή μου, περιμένοντας να δώ κάποια ανοησία στα μέτρα που αναλογούν φυσικά σε τέτοιους τίτλους.

Εχοντας δεί το 1ο,2ο ,ήξερα τι να περιμένω.

Και να σου η έκπληξη μόλις τελείωσε το φιλμ. Μια γεμάτη περιπέτεια, με σενάριο στα μέτρα φυσικά του δυνατού. Μπορώ να πώ πως μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και την ξαναβλέπω άνετα.

Σίγουρα καμμία σχέση με τα υπόλοιπα φιλμ της σειράς. Σιγουρα αξίζει να την δεί κάποιος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...