DrXavier Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Η ταινια μπορω να πω οτι μου αρεσε υπερβολικα και την εχω βαλει σιγουρα πανω απο ολα τα προηγουμενα X-Men.Πολυ καλοι οι ηθοποιοι και σκηνοθεσια ενω παραλληλα μου αρεσε παρα πολυ και ολη αυτη η ψυχροπολεμικη ατμοσφαιρα.Πολυ καλη ταινια.
Aplostra Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μόνο εγω σιχάθηκα αυτη τη καλοσύνη του εξεβιερ;
DrXavier Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μόνο εγω σιχάθηκα αυτη τη καλοσύνη του εξεβιερ; Οπως ανετα καταλαβαινει κανεις απο το nickname ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο τους X-Men και μου αρεσε παρα πολυ και στο καινουργιο..
Aplostra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Οπως ανετα καταλαβαινει κανεις απο το nickname ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο τους X-Men και μου αρεσε παρα πολυ και στο καινουργιο.. Άργησε αλλα πέθανε τουλάχιστον στο τέλος(άλλη βέβαια)
gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 μολις το ειδα απλα επικο ηταν τελειο γαματο απαιχτο
skiabox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Πολύ καλό. Άλλη κλάση πραγματικά σε σχέση με τους πειρατές της καραϊβικής που προβλήθηκαν την ίδια περίοδο. Με χάλασαν λίγο οι σκηνές με τους δευτεροκλασάτους ήρωες στο τέλος , που μοιάζανε λίγο παιδικές. Κορυφαία σκηνή της ταινίας για εμένα όταν βρίσκουν τον wolverine.
gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Πολύ καλό. Άλλη κλάση πραγματικά σε σχέση με τους πειρατές της καραϊβικής που προβλήθηκαν την ίδια περίοδο. Με χάλασαν λίγο οι σκηνές με τους δευτεροκλασάτους ήρωες στο τέλος , που μοιάζανε λίγο παιδικές. Κορυφαία σκηνή της ταινίας για εμένα όταν βρίσκουν τον wolverine. εγω πεθανα στο γελιο με τον wolverine, ελιωσα, δεν παιζοταν το ατομο. απο τις καλυτερες σκηνες, η αντιδραση τους εντωμεταξυ ηταν για κλαματα απλα φευγεις ετσι απλα; αν ο wolverine πηγαινε μαζι τους τι θα ειχε αλλαξει στην ταινια;
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 εγω πεθανα στο γελιο με τον wolverine, ελιωσα, δεν παιζοταν το ατομο. απο τις καλυτερες σκηνες, η αντιδραση τους εντωμεταξυ ηταν για κλαματα απλα φευγεις ετσι απλα; αν ο wolverine πηγαινε μαζι τους τι θα ειχε αλλαξει στην ταινια; Φύγανε έτσι απλά επειδή ψάχνανε άτομα για ομάδα και καταλάβανε με την μία ότι ο wolverine δεν είναι για τέτοια.
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αν και πέρασε καιρός, όντως το First Class ήταν κορυφαία ταινία και από σενάριο και κυρίως από την υποκριτική των ηθοποιών (κυρίως των πρωταγωνιστών), θα μπορούσε να έχει βέβαια πιο extended action σκηνές, άλλα τι να λέμε, το 8.0/10 σκορ σε imdb κτλ μιλάει μόνο του πάντως θα ήθελα να σχολιάσω την τελευταία σκηνή με το θάνατο του Bacon (όσοι την είδατε ξέρετε για τι πράμα μιλάω, μην βάζω τσάμπα spoilers)... ήταν "σκληρή" σκηνή, ίσως απαραίτητη ως την κλιμάκωση της ταινίας, άλλα δεν παύει να ήταν "σκληρή" σκηνή. Δλδ ενώ ως εκεί την παροκολούθουσες ευχάριστα, σε αυτήν την (μάλιστα εκτεταμμένη) σκηνή πάγωνες και έμενες με το στόμα ανοιχτό. Και όσοι γνωρίζετε από ratings, και μόνο από αυτήν την σκηνή θα μπορούσε να πάει R ή NC (για ενήλικες), τώρα πως πήγε PG-13 δεν ξέρω. Κατα τ'άλλα, μόλις βγει σε dvd/bluray έχει πέσει παραγγελία
hurin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Προσπαθούν να δείξουν πως ο Μαγκνέτο έγινε τόσο σκληρός και ανελέητος, πολύ χρήσιμο για τις επόμενες που (μάλλον) θα δούμε πιο "σκοτεινές" και ενήλικες ταινίες. Έχεις δίκιο για το PG13, ίσως επειδή ήταν αναίμακτο???
gavros10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) αν και πέρασε καιρός, όντως το First Class ήταν κορυφαία ταινία και από σενάριο και κυρίως από την υποκριτική των ηθοποιών (κυρίως των πρωταγωνιστών), θα μπορούσε να έχει βέβαια πιο extended action σκηνές, άλλα τι να λέμε, το 8.0/10 σκορ σε imdb κτλ μιλάει μόνο του πάντως θα ήθελα να σχολιάσω την τελευταία σκηνή με το θάνατο του Bacon (όσοι την είδατε ξέρετε για τι πράμα μιλάω, μην βάζω τσάμπα spoilers)... ήταν "σκληρή" σκηνή, ίσως απαραίτητη ως την κλιμάκωση της ταινίας, άλλα δεν παύει να ήταν "σκληρή" σκηνή. Δλδ ενώ ως εκεί την παροκολούθουσες ευχάριστα, σε αυτήν την (μάλιστα εκτεταμμένη) σκηνή πάγωνες και έμενες με το στόμα ανοιχτό. Και όσοι γνωρίζετε από ratings, και μόνο από αυτήν την σκηνή θα μπορούσε να πάει R ή NC (για ενήλικες), τώρα πως πήγε PG-13 δεν ξέρω. Κατα τ'άλλα, μόλις βγει σε dvd/bluray έχει πέσει παραγγελία θα συμφωνησω μαζι σου, οταν περναγε το νομισμα χωρις καμια δυσκολια μεσα απο κεφαλι του εμεινα μακακας. και το τελευταιο που πεφτει το νομισμα και δειχνει την σβαστιγκα με ολα τα υπολοιπα ενω ειναι ματωμενο, νομιζω οτι περνανε ξεκαθαρο μηνυμα για τοτε Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2011 από gavros10
Luxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και μαμω τις ταινιες. Μολις την ειδα και δε καταλαβα πως περασαν 2 ωρες και κατι ψιλα! 9/10 απο εμενα! Απο τις καλυτερες ταινιες X-Men που εχω δει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα