Kasrith Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καταλαβαινω τι λες!!!Αλλα το 7/10 σε σχεση με το 9/10...ειναι ικανο να σε αποτρεψει απο το να πας....εαν μεσα σου ψηνεσαι? Είναι σημαντική διαφορά 20%
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 πολύ καλή η ταινία, από τις καλύτερες της σειράς. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
V for Vagelis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Την περίμενα καλύτερη μετά και από τα σχόλια που διάβασα. Την ήθελα πιο ώριμη και πιο σκοτεινή, σε φάση προτιμώ το παιδικό της δεκαετίας του 90. Δε μου πολυάρεσαν και οι δευτεραγωνιστές, ειδικά η Angel και ο τυπάς που ήλεγχε τη συχνότητα της φωνής του μου φάνηκαν κάπως γελοίοι και ανούσιοι σα χαρακτήρες, όπως και οι ικανότητες τους. Απ την άλλη μου άρεσαν πολύ οι ερμηνείες των Fassbender και McAvoy. Γενικά υπήρχαν περιθώρια για κάτι αρκετά καλύτερο χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο ιστορικό υπόβαθρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ταινία δε βλέπεται, μια χαρά διασκεδαστική ήταν, ωστόσο το σενάριο και οι χαρακτήρες απευθύνονται κυρίως σε πιο νεαρό κοινό.
john1987 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Την περίμενα καλύτερη μετά και από τα σχόλια που διάβασα. Την ήθελα πιο ώριμη και πιο σκοτεινή, σε φάση προτιμώ το παιδικό της δεκαετίας του 90. Δε μου πολυάρεσαν και οι δευτεραγωνιστές, ειδικά η Angel και ο τυπάς που ήλεγχε τη συχνότητα της φωνής του μου φάνηκαν κάπως γελοίοι και ανούσιοι σα χαρακτήρες, όπως και οι ικανότητες τους. Απ την άλλη μου άρεσαν πολύ οι ερμηνείες των Fassbender και McAvoy. Γενικά υπήρχαν περιθώρια για κάτι αρκετά καλύτερο χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο ιστορικό υπόβαθρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ταινία δε βλέπεται, μια χαρά διασκεδαστική ήταν, ωστόσο το σενάριο και οι χαρακτήρες απευθύνονται κυρίως σε πιο νεαρό κοινό. Ακριβως αυτο!! Επισης δε μου αρεσε ιδιαιτερα η μεταστροφη στο τελος.
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Η αλήθεια είναι οτι ο Banshee ήταν λίγο άκυρος σαν casting, ενώ σαν μετάλλαξη είναι πολύ ενδιαφέρουσα και θα μπορούσε να έχει προοπτικές.
Dosas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ο Banshee είναι original x-man από την δεύτερη ομάδα κιόλας με wolverine, storm, night crawler, collosus, cyclops, και marvel-girl/phoenix, για τους άσχετους. Κορυφαίος χαρακτήρας και μέρος του καλύτερου story line στην περίοδο των x-men , αυτή που γράφει μεταξύ άλλων και ο Chris Claremont. Ιδού το πιο επιτυχημένο line up σε relaunch (δεν βρίσκω εξώφυλλα των παλιών uncanny x-men για link)
lalanis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Όσον αφορά το banshee,ο Χάρυ Πότερ το ήξερε ότι παίζει και σε άλλη ταινία; Και επειδή το είδα χθες,το πρώτο cameo (στο μπαρ),όλα τα λεφτά..!
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 είδα δύο καλές ταινίες στη σειρά, καλά πάμε η αλλη ποια ειναι?
paris.gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Συμπαθητική ταινία. Ίσως ένα 7 με 7,5 από εμένα. Αυτό που με χάλασε κυρίως ήταν οι επιλογή των μεταλλαγμένων.
damian1977 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Συγγνωμη βρε παιδιά,μια ερωτησουλα επειδη το ειδα αμεταγλωτιστο...και επειδη ειχα μια διαφωνια με την φιλη μου........μπορει καποιος να μου πει ποιος χαρακτηρας (το nick name του δηλ για να το googlarw) ηταν ο μαυρος νεοσυλλεκτος μεταλαγμενος,και τι δυναμεις ειχε?
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δεν τρελάθηκα.. σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες ήταν μια μετριότητα. Οι πρωταγωνιστές έχουν φυσικά φοβερό potential, το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε. Μου φάνηκε τραβηγμένο απ τα μαλλιά, κόψε ράψε σκηνές για να βγει η ταινία. Η πρώτη σκηνή στο bar ήταν ωραία. κρίμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα