tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Τασπασε αγρια! 9.5 απο μενα. Το soundtrack ακομα παιζει στο κεφαλι μου... επειδη πορωθηκα και θελω να δω και τα υπολοιπα μπορει να μου πει καποιος την σωστη σειρα? νομιζω ειναι 54123?
Toufas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Τασπασε αγρια! 9.5 απο μενα. Το soundtrack ακομα παιζει στο κεφαλι μου... επειδη πορωθηκα και θελω να δω και τα υπολοιπα μπορει να μου πει καποιος την σωστη σειρα? νομιζω ειναι 54123? με την σειρα που βγηκανε. ετσι και αλλιως : This film is a reboot that discards the continuity of the other X-Men films.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 god damn it, δεν είχε σκηνή μετά τους τίτλους τέλους... fffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuu
Dosas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό, το καλύτερο της σειράς ως τώρα, ωραίοι ηθοποιοί και πειστικοί, δράση, και επιτέλους μια ιστορία με μεταλλαγμένους που ξεφεύγει από το γνωστό εμετικό τρίπτυχο: "ΤΖΗΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΩΡΗ (ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ)" "ΑΧ ΛΟΓΚΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΕΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤ (ΦΩΝΗ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑΣ)" "(ΣΚΟΤ) ΑΣΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΡΕ ΤΡΙΧΩΤΕ ΠΙΘΗΚΕ" . . . "(ΜΑΚ ΚΟΥ) ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ;"
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Απο τις καλύτερες ταινίες xmen που έχω δει χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα με έμφαση στους χαρακτήρες, Οσο για την σκηνή στο bar απλα :lol:
Toufas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 god damn it, δεν είχε σκηνή μετά τους τίτλους τέλους... fffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuu επειδη ειναι της fox
PavelX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέτρησε. Οσο για την σκηνή στο bar απλα :lol: Ω ΝΑΙ.
damian1977 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μια χαρουλα ταινία....εχω και εγω την αισθηση οτι ειναι η καλυτερη της σειρας......σφιχτο σεναριο (οσο ειναι δυνατον φυσικα,δινει αρκετες απαντησεις) και δομηση χαρακτηρων....πολυ καλα εφφε....σουπερ! 7,5/10
Kasrith Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μια χαρουλα ταινία....εχω και εγω την αισθηση οτι ειναι η καλυτερη της σειρας......σφιχτο σεναριο (οσο ειναι δυνατον φυσικα,δινει αρκετες απαντησεις) και δομηση χαρακτηρων....πολυ καλα εφφε....σουπερ! 7,5/10 Ε αν είναι όλα αυτά που λές (που είναι και με το παραπάνω) δώσε κάτι και συ... Τσιγκούναρε
damian1977 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Χαχαχα..οκ 8/10... Fixed!!! Aπο 8-->9 βαζω σε ταινιες που τις 'κουβαλαω' μεσα μου για καιρο αφου τις δω.... Πανω απο 9 θα παρει μονο η ταινια που θα σκηνοθετησει ο Τεξανος Ranger!!! (Ειναι πολυ ωραια η ψευδαισθηση οτι οι βαθμολογιες που βαζω εχουν καποια ουσιαστικη σημασια!!!)
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 (Ειναι πολυ ωραια η ψευδαισθηση οτι οι βαθμολογιες που βαζω εχουν καποια ουσιαστικη σημασια!!!) για το αν αξιζει να παει να δωσει καποιος τα λεφτα του στον κινηματογραφο μηπως?
damian1977 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 για το αν αξιζει να παει να δωσει καποιος τα λεφτα του στον κινηματογραφο μηπως? Καταλαβαινω τι λες!!!Αλλα το 7/10 σε σχεση με το 9/10...ειναι ικανο να σε αποτρεψει απο το να πας....εαν μεσα σου ψηνεσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα