Cue Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 X-Men: First Class Επειδή η ταινία αξίζει να έχει το δικό της topic. Εντυπωσιάστηκα από τους 2 lead actors. McAvoy ως Professor X και Fassbender ως Magneto ενώ ο Matthew Vaughn ανεβαίνει και πάει στην εκτίμησή μου ως σκηνοθέτης. Η ταινία έχει πολύ δυνατές σκηνές, το USA vs Russia αν και χιλιοπαιγμένο δε με χάλασε τόσο πολύ. Sountrack κορυφαίο επίσης. Ομολογώ ότι την είχα στο κλάσιμο την ταινία, αλλά με διέψευσε. 8/10
lalanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Γενικά έχει καλά reviews και λέγεται πως εμβαθίνει αρκετά στους χαρακτήρες...
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά σχόλια... Σήμερα βγαίνει εδώ, λογικά θα το τσεκάρω το σ/κ
Toufas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Σημερα το ειδα, απλα γαματο εργο, ισως λιγο τα χαλασε που εμπλεξε real life με comics (και ψαχνω να βρω κατι αν γκρινιαξω) αλλα ηταν γαματο 9/10
hurin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό, ίσως καλύτερο και από Xmen 1 και 2 (το Xmen 3 και το Wolverine ήταν κηδείες). Πολύ καλό σενάριο, προσωπικά μου άρεσε η ιστορική διαπλοκή των mutants. Καταπληκτική εισαγωγή, σωστή σκιαγράφηση χαρακτήρων, τρομερά εφέ, η μεγάλη διάρκειά του δεν κουράζει λόγω της σφιχτοδεμένης σκηνοθεσίας. Αν και έλειπαν οι superstar ηθοποιοί και χαρακτήρες (Storm, Cyclops και φυσικά Wolverine), έγινε πολύ καλή δουλειά στους υπάρχοντες. Ειδικά ο Magneto ήταν το alter ego του Wolverine. Επιτέλους κατάλαβαν ότι θα πρέπει να είναι σοβαρή και ενήλικη ταινία και όχι παιδικό! 8,5/10 Φοβερό το cameo του Wolverine, ελπίζω να είναι μέσα στην επόμενη!
Kasrith Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μακράν η καλύτερη X-Men ταινία to date... 9αράκι γιατί δεν βρήκα τίποτα το αρνητικό και παρόλο η μεγάλη διάρκεια δεν βαρέθηκα στιγμή.
kabamaru21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 πολυ καλη ταινια.. ταυτίστηκα με τον magneto! εχει και αυτος τα δικια του! Πολυ καλο το σεναριο, απο την αποψη των ανθρώπινων συμπεριφορών και της ψυχολογιας των χαρακτηρων (δεν ξερω πως λεγετε αυτο) Και σωστη η αποφαση να βαλουν αγνωστους ηθοποιούς οι οποίοι παιξαν ωραια τον ρολο τους ο Wolverin Θεος
13postures Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L8JjKTcpfj8 λιώστεεεεεε
Kasrith Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Η ταινία είναι απόδειξη πως τα reboot μερικές φορές σώζουν την κατάσταση... Σταμάτησαν να στηρίζονται στις γνωστές φάτσες, και συγκεντρώθηκαν στο σενάριο και της ερμηνείες.
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μόλις γύρισα. Πόνεσαν τα 2x9.5 + 2 για parking αλλά άξιζε. Άψογη η ταινία. Διαφωνώ λίγο σε ότι αφορά στα οπτικά εφέ, έχουμε δει και καλύτερα.
Toufas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Πόσο γαμάτη ήταν η σκηνή στο μπαρ με magneto ναι γαματη, εγω νομιζα οτι θα σκασουν οι ναζι και θα παραγγειλουν 3 ουισκια!
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Πόσους ηθοποιούς είδαμε από τις προηγούμενες ταινίες; Κουίζ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα