Προς το περιεχόμενο

προφυλακτικά durex

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι το θες το κατάστημα; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο λάτεξ και ένα καλούπι.

χιχι, πλακίτσα ε. Νομίζω τα καρφούρια έχουν ρε συ.

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ δυσευρετα.

Δε τα εχει κανενα σουπερμαρκετ, κανενα φαρμακειο, κανενα ψιλικατζιδικο και κανενα περιπτερο.

Are you kidding us? :P

Δημοσ.

Ρε συ zoranb απο τις γυψοσανιδες στα προφυλακτικα ? :D .Βαλε κανα μαστορεμα να χαζεψουμε λιγο.. :D

Στην ερωτηση σου ολα.Ολα , σουπερμαρκετα, φαρμακεια , περιπτερα , δεν ειναι και κατι σπανιο :P

edit : με προλαβαν...

Δημοσ.

Μα βρε παιδιά ίσα ίσα, τα προφυλακτικά σηματοδοτούν το τελείωμα των μαστοτεμάτων αφού πρόκειται για την είσοδο της... γυναίκας στο σπίτι :mrgreen:

Πάντως σε φαρμακεία που έχω πάει μέχρι τώρα δεν τα έχω βρεί!

Στα καρφούρ είναι εγγυημένο πως υπάρχουν;

Δημοσ.

για όσους δεν το κατάλαβαν, ο Ζόραν τέλειωσε με τα μαστορέματα και πλέον έχει χρόνο για να μαμήσει!

¨ολε όλε όλε! Κάνε μας περήφανους!

Δημοσ.

για όσους δεν το κατάλαβαν, ο Ζόραν τέλειωσε με τα μαστορέματα και πλέον έχει χρόνο για να μαμήσει!

¨ολε όλε όλε! Κάνε μας περήφανους!

καλώς λοιπόν θα ποστάρω φωτός κ από αυτά τα εγχειρήματα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Τώρα θα μας πει ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τα προφυλακτικά για κάποια πατέντα στα υδραυλικά. Για να μάθετε.

*Για τα κανονικά υδραυλικά μιλάω.

• Moderators
Δημοσ.

Στο ΑΒ Βασιλοπ€ΟλΟ$ της γειτονιας εχει παντως.

Ο,τι θες, μεχρι και τροπικα φρουτα :P :lol:

Δημοσ.

πω πω ρε Ζόραν, θα δείτε μια ταινία στο σαλόνι, μετά θα σούρεις την lcd σου πάνω σε εκείνη την ράγα πούχες φτιάξει ως την κρεβατοκάμαρα, όπου θα παίξει κατιτίς πιο αισθησιακό, και όταν εκείνη πάει στο μπάνιο να φρεσκαριστεί θα ανοίξει το ντουλαπάτσι με εκείνο το απίθανο το κλαπέτο και κλάαααατς! θα πεταχτούν τα χειροποίητα τα ντιούρεξ τα γεμάτα υπονοούμενα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...