ytrohsoir Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια. Ειμαι με ενα λαπτοπ συνδεδεμενος σε ενα wifi access point. υπαρχει τροπος να μπορεσω με τη βοηθεια router να κανω share αυτη τη συνδεση και να αναμεταδιδει το σημα το λαπτοπ στο σπιτι;
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Tι λειτουργικο χρησιμοποιεις και τι καρτα wifi εχεις?
ytrohsoir Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 windows 7 starter και εχω το Sattelite A110 Toshiba ειναι αρκετα παλιο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μπορεις να δοκιμασεις το Connectify. Εαν η καρτα σου ειναι συμβατη, θα μπορεσεις να μοιρασεις την συνδεση μεσω αυτου.
ytrohsoir Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ναι το ξερω το προγραμμα απλα επειδη δεν ειναι συμβατη λεω μηπως μπορουσα να χρησιμοποιησω το router για αυτη τη δουλεια.
anta_n Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δε ξέρω αν κάνοντας bridge την ethernet κάρτα με την wifi και έβαζες το καλώδιο στο ρουτεράκι έπαιζε (και φτιάχνοντας και το routing στο ρουτεράκι βέβαια)
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 λογικα μπορει να παιρνει wireless και να δινει διαμεσω του ρουτερ στους υπολοιπους.βεβαια θα πρεπει το Pc του να ειναι ανοιχτο συνεχεια οπως επισης και να γινουν birdge Οι 2 συνδεσεις νομιζω.
anta_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ (νομίζω) Το δοκιμασες;
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 υπαρχει και η λυση να βαλει ενα repeater και να πιανει το ασυρματο δικτυο και να το μεταδιδει σε ολο το σπιτι αν το προβλημα του ειναι οτι εκει που βρισκονται τα αλλα pc δεν πιανει το αρχικο wi fi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.