Προς το περιεχόμενο

PC Games και HD

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παιχνίδια του PC υποστηρίζουν HD? Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση το PC αλλά για τέλεια απόδοση γραφικών σκέφτομαι να αγοράσω και οθόνη Full HD. Αλλά τα παιχνίδια για το PC είναι γυρισμένα ώστε να υποστγρίζουν τέτοια ανάλυση? Η θα είναι όπως με την τωρινή μου οθόνη?

Δημοσ.

Όλα τα παιχνίδια (απο ένα σημείο και μετά) έχουν 1080p ανάλυση.

Μήν περιμένεις όμως κανένα NFS Most Wanted (πχ) να σου βγάζει τέτοια ανάλυση..

Δημοσ.

Όλα τα παιχνίδια (απο ένα σημείο και μετά) έχουν 1080p ανάλυση.

Μήν περιμένεις όμως κανένα NFS Most Wanted (πχ) να σου βγάζει τέτοια ανάλυση..

Δηλαδή από ποια περίπου ημερομηνία ξεκινάν τα HD παιχνίδια?

Δημοσ.

Στο PC δεν υφίσταται HD, Full HD και τέτοια ηλίθια τεχνάσματα marketing.

Όλα (σχεδόν) τα παιχνίδια στον υπολογιστή έχουν επιλογές για αναλύσεις από 640x480 μέχρι 2560x1600. (κι αν βάλουμε επιπλέον οθόνες ξεφύγαμε)

Τώρα για το αν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση, δε μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη αν δε μας πεις πρώτα τα specs του υπολογιστή και τι οθόνη έχεις.

Δημοσ.

Στο PC δεν υφίσταται HD, Full HD και τέτοια ηλίθια τεχνάσματα marketing.

Όλα (σχεδόν) τα παιχνίδια στον υπολογιστή έχουν επιλογές για αναλύσεις από 640x480 μέχρι 2560x1600. (κι αν βάλουμε επιπλέον οθόνες ξεφύγαμε)

Τώρα για το αν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση, δε μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη αν δε μας πεις πρώτα τα specs του υπολογιστή και τι οθόνη έχεις.

Κάρτα Γραφικών: Nvidia 9600GT 1GB

Επεξεργαστής: AMD Dual core 7750

RAM: 4GB

Οθόνη: Samsung T190

:rolleyes:

Δημοσ.

'06 αν δεν κάνω λάθος..

Μπα ακόμα και παιχνίδια του 2000-2001 είχαν άνετα έστω πάνω από 720p δηλαδή το 1152χ864 π.χ. δεν ήταν σπάνιο και αρκετά έπιαναν και πραγματικά fullHD.

Δημοσ.

Πες και πόσα δίνεις.

Εξαρτάται. Αν είναι να πάρω καινούργιο σύστημα pc με από όλα μέχρι 700-800. Αν είναι για αναβάθμιση [που προς τα εκεί οδέυω γύρω στα 500 το πολύ 600[αν έχει και οθόνη μέσα].

Μπα ακόμα και παιχνίδια του 2000-2001 είχαν άνετα έστω πάνω από 720p δηλαδή το 1152χ864 π.χ. δεν ήταν σπάνιο και αρκετά έπιαναν και πραγματικά fullHD.

Καλά και είναι όλα αυτά δηλαδή πραγματικό HD? Εμένα η δικιά μου οθόνη φτάνει μέχρι 1440χ900. Δηλαδή έχω αγγίξει το HD Ready? :shifty:

Δημοσ.

Όχι απλά το έχεις αγγίξει, αλλά το έχεις ξεπεράσει κι όλας.

Έτσι φένεται. Θέλω να δω πόσο πιο ωραία μπορεί να είναι πιο πάνω :P

Δημοσ.

Βάλε δίπλα-δίπλα την 19" σου με μία 22" (γενικά με μία που έχει Full HD) και πές μου τι διαφορές θα δείς..

Εδώ στην οθόνη μου μεταξύ 1680x1050 και 1920x1080 δεν βλέπω διαφορά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...