Meraklis56 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 το να έχεις ένα καινούριο μοντέλο κινητού ή το τελευταίο γκάτζετ της αγοράς μεταφράζεται αυτόματα σε πλούτο και ισχύ. Αυτό πως και δε το σχολίασε κανείς,ακόμα; Πως και δεν έδωσε τον εγκέφαλο του;Αφου δε του χρησιμεύει κάπου...
mainboardER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 νταξι το παιδι ειναι ηλιθιο, το κρατος ομως πως επιτρεπει σε εναν ανηλικο να πουλισει το νεφρο του;
QQTilt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 νταξι το παιδι ηλιθιο, το κρατος ομως πως επιτρεπει σε σε εναν ανηλικο να πουλισει το νεφρο του; Ποιο κράτος ρε? Στην Κίνα σου λέει έγινε το σκηνικό.
Eversor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 -Καλησπέρα, ένα iPhone & ένα iPad2 θα ήθελα. -Βεβαίως κύριε, ορίστε. -Ααα, πολύ ωραία, πόσο έχουν; -Όσο ένα νεφρό κύριε, όσο ένα νεφρό.
lepaterious Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πάει έχει τρελαθεί ο κόσμος.Να πεις ότι είναι κανένας 80+ χρονών λες οκ αλλά 17 χρονών παιδί?Κρίμα.Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο απο την υγεία.Καλύτερα ας πήγαινε να ψάξει να βρει δουλειά και σιγα σιγά να πάρει αυτά που ήθελε.Ρε τρέλα ο κόσμος. Στην Κινα φιλε μου και δουλευοντας 2 ζωες δεν καταφερνεις να αγορασεις τπτ αλλο περα απο τα βασικα
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως που είχα αλλά πούλησα και ipad 1 και ipad 2 θα έδινα όργανα του σώματος μου για να ξανά πάρω... mis cojonas
poihths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 έμενα πάλι μου φαίνεται καλή ιδέα λέτε άμα δώσω τα δυο μου @@ πιάνο τπτ xaxaxaxaaa0 xa0 0a0x 0xa 000xa00xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa000xaax έχω λιώσει στα γέλια!
andrikakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αυτά τα πράγματα ΔΕΝ υπάρχουν!!!! Ο άνθρωπος θέλει ζουρλομανδύα!!!!
DeareN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αυτο που δεν του ειπαν οι γιατροι ειναι οτι τα χρηματα που του εδωσαν ειναι δανεικα και θα γυρισουν σε αυτους ή σε ''συναδελφους'' (ο Θεος να τους κανει γιατρους τετοιου ειδους) σε μερικα χρονια απο τις μετεγχειρητικες και οχι μονο επιπλοκες, και τοτε αντε να βρει λεφτα γιατι το ipad 2 και το iphone 4 τοτε δε θα αγοραζονται για ουτε ενα καρβελι ψωμι ετσι οπως παμε...
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 πρεπει να ειναι το πιο εμετικο τοπικ που εχω δε ποτε. αρρωστια
ThanosA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αν ειναι δυνατον...Πανω απο ολα υγεια και οχι η apple.
Ic3m@N Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ένα apple την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα φίλτατε... δεν το λέγατε στο χωριό σου αυτό;; Σκέψου το παιδάκι που πήρε και δύο... that's what i call winning...
QQTilt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πώς σχεδόν πάντα τέτοια καραγκιοζιλίκια και τέτοιοι βλαμμένοι σχετίζονται με apple προιόντα.. Δεν το πάω για flame μα το θεό, αλλά το σκέφτομαι και δε μπορώ να το κρατάω μέσα μου. Όπως και δεν έχω δει ποτέ κανά αυτοκόλλητο microsoft ή ubuntu στο πίσω μέρος αυτοκινήτου (κατα προτίμηση smart άσπρο), μόνο apple.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πώς σχεδόν πάντα τέτοια καραγκιοζιλίκια και τέτοιοι βλαμμένοι σχετίζονται με apple προιόντα.. Δεν το πάω για flame μα το θεό, αλλά το σκέφτομαι και δε μπορώ να το κρατάω μέσα μου. Όπως και δεν έχω δει ποτέ κανά αυτοκόλλητο microsoft ή ubuntu στο πίσω μέρος αυτοκινήτου (κατα προτίμηση smart άσπρο), μόνο apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις