Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το να έχεις ένα καινούριο μοντέλο κινητού ή το τελευταίο γκάτζετ της αγοράς μεταφράζεται αυτόματα σε πλούτο και ισχύ.

Αυτό πως και δε το σχολίασε κανείς,ακόμα;

Πως και δεν έδωσε τον εγκέφαλο του;Αφου δε του χρησιμεύει κάπου...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νταξι το παιδι ηλιθιο, το κρατος ομως πως επιτρεπει σε σε εναν ανηλικο να πουλισει το νεφρο του;

Ποιο κράτος ρε? Στην Κίνα σου λέει έγινε το σκηνικό.

Δημοσ.

-Καλησπέρα, ένα iPhone & ένα iPad2 θα ήθελα.

-Βεβαίως κύριε, ορίστε.

-Ααα, πολύ ωραία, πόσο έχουν;

-Όσο ένα νεφρό κύριε, όσο ένα νεφρό. :devil:

Δημοσ.

Πάει έχει τρελαθεί ο κόσμος.Να πεις ότι είναι κανένας 80+ χρονών λες οκ αλλά 17 χρονών παιδί?Κρίμα.Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο απο την υγεία.Καλύτερα ας πήγαινε να ψάξει να βρει δουλειά και σιγα σιγά να πάρει αυτά που ήθελε.Ρε τρέλα ο κόσμος.

Στην Κινα φιλε μου και δουλευοντας 2 ζωες δεν καταφερνεις να αγορασεις τπτ αλλο περα απο τα βασικα

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είχα αλλά πούλησα και ipad 1 και ipad 2 θα έδινα όργανα του σώματος μου για να ξανά πάρω... mis cojonas

Δημοσ.

έμενα πάλι μου φαίνεται καλή ιδέα λέτε άμα δώσω τα δυο μου @@ πιάνο τπτ

xaxaxaxaaa0 xa0 0a0x 0xa 000xa00xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa000xaax

έχω λιώσει στα γέλια!

Δημοσ.

Αυτο που δεν του ειπαν οι γιατροι ειναι οτι τα χρηματα που του εδωσαν ειναι δανεικα και θα γυρισουν σε αυτους ή σε ''συναδελφους'' (ο Θεος να τους κανει γιατρους τετοιου ειδους) σε μερικα χρονια απο τις μετεγχειρητικες και οχι μονο επιπλοκες, και τοτε αντε να βρει λεφτα γιατι το ipad 2 και το iphone 4 τοτε δε θα αγοραζονται για ουτε ενα καρβελι ψωμι ετσι οπως παμε...

Δημοσ.

Ένα apple την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα φίλτατε... δεν το λέγατε στο χωριό σου αυτό;; :P Σκέψου το παιδάκι που πήρε και δύο... that's what i call winning...

Δημοσ.

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πώς σχεδόν πάντα τέτοια καραγκιοζιλίκια και τέτοιοι βλαμμένοι σχετίζονται με apple προιόντα..

Δεν το πάω για flame μα το θεό, αλλά το σκέφτομαι και δε μπορώ να το κρατάω μέσα μου.

Όπως και δεν έχω δει ποτέ κανά αυτοκόλλητο microsoft ή ubuntu στο πίσω μέρος αυτοκινήτου (κατα προτίμηση smart άσπρο), μόνο apple.

Δημοσ.

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πώς σχεδόν πάντα τέτοια καραγκιοζιλίκια και τέτοιοι βλαμμένοι σχετίζονται με apple προιόντα..

Δεν το πάω για flame μα το θεό, αλλά το σκέφτομαι και δε μπορώ να το κρατάω μέσα μου.

Όπως και δεν έχω δει ποτέ κανά αυτοκόλλητο microsoft ή ubuntu στο πίσω μέρος αυτοκινήτου (κατα προτίμηση smart άσπρο), μόνο apple.

21945_104446252907692_100000269534564_107801_7491705_n.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...