Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση , αλλά σου έχουν δώσει την εντύπωση ότι οι εταιρίες όπως apple , ms acer hp κτλ δίνουν δεκάρα για την οικονομική κατάσταση ή την υγεία του οποιουδήποτε καταναλωτή τους χωρίς να τους υποχρεώσουν ή να έχουν κέρδος για να ενδιαφερθούν για αυτόν τον επιεικός ηλίθιο ? Αν έχουν για αυτόν την ηθική ευθύνη , έχουν και για τον καθένα που κλέβει σκοτώνει εκβιάζει και άλλα τόσα για τα λεφτά ώστε να αγοράζει σπίτια αυτοκίνητα κτλ...

Όχι αλλά ειδικά η συγκεκριμένη εταιρία εκμεταλεύεται το οτιδήποτε όταν πρόκειται για το promotion των προϊόντων της.Και μια τέτοια ευκαιρία δεν νομίζω να τη χάσει.Θα δείξει...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ζητώ να μου χαρίσουν iPad2 και ένα MacBook Pro i7 για να μη σκοτωσω το καναρίνι μου!!!

σκοτωσε το στο κλουβι ειναι αλλωστε

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, το βρήκα κ το εσωσα απο γάτα, το ταιζω το ποτίζω του δίνω βιταμίνες, παστελακια, φρούτα του έχω κ μπανιέρα για το καλοκαίρι...αν το αφήσω λες να τα καταφέρει;

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, το βρήκα κ το εσωσα απο γάτα, το ταιζω το ποτίζω του δίνω βιταμίνες, παστελακια, φρούτα του έχω κ μπανιέρα για το καλοκαίρι...αν το αφήσω λες να τα καταφέρει;

κράτα το καλύτερα έρχονται μέρες πείνας

Δημοσ.

μαλλον δεν ειναι καναρινι τοτε....

Δημοσ.

να πεις bot Θα ειναι λιγο.

οχι τιποτα αλλο.το πουλησε και φτηνα.

Έχω πεθάνει απλά..

Όσοι κράζετε τις εταιρείες και την κοινωνία κλπ καλύτερα να σοβαρευτείτε. Αν ο κινέζος ήταν βλαμμένος δε φταίει κανένας μα κανένας άλλος.

Δημοσ.

Ο Xiao Zheng υποφέρει ακόμα από τις επιπλοκές της εγχείρησης και δηλώνει, στο facebook μέσω του iPad2 του, μετανιωμένος για την πράξη του.

fixed ^_^

Δημοσ.

Πραγματικά ότι να ναι.

Το θέμα είναι πως ο,τι έκανε, το έκανε με την θέληση του και ήξερε τι θα πάθαινε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...