tarantules Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Χωρίς παρεξήγηση , αλλά σου έχουν δώσει την εντύπωση ότι οι εταιρίες όπως apple , ms acer hp κτλ δίνουν δεκάρα για την οικονομική κατάσταση ή την υγεία του οποιουδήποτε καταναλωτή τους χωρίς να τους υποχρεώσουν ή να έχουν κέρδος για να ενδιαφερθούν για αυτόν τον επιεικός ηλίθιο ? Αν έχουν για αυτόν την ηθική ευθύνη , έχουν και για τον καθένα που κλέβει σκοτώνει εκβιάζει και άλλα τόσα για τα λεφτά ώστε να αγοράζει σπίτια αυτοκίνητα κτλ... Όχι αλλά ειδικά η συγκεκριμένη εταιρία εκμεταλεύεται το οτιδήποτε όταν πρόκειται για το promotion των προϊόντων της.Και μια τέτοια ευκαιρία δεν νομίζω να τη χάσει.Θα δείξει...
mikelamar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ζητώ να μου χαρίσουν iPad2 και ένα MacBook Pro i7 για να μη σκοτωσω το καναρίνι μου!!!
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ζητώ να μου χαρίσουν iPad2 και ένα MacBook Pro i7 για να μη σκοτωσω το καναρίνι μου!!! σκοτωσε το στο κλουβι ειναι αλλωστε
Arbitary Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 έμενα πάλι μου φαίνεται καλή ιδέα λέτε άμα δώσω τα δυο μου @@ πιάνο τπτ
mikelamar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Όχι ρε φίλε, το βρήκα κ το εσωσα απο γάτα, το ταιζω το ποτίζω του δίνω βιταμίνες, παστελακια, φρούτα του έχω κ μπανιέρα για το καλοκαίρι...αν το αφήσω λες να τα καταφέρει;
Arbitary Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Όχι ρε φίλε, το βρήκα κ το εσωσα απο γάτα, το ταιζω το ποτίζω του δίνω βιταμίνες, παστελακια, φρούτα του έχω κ μπανιέρα για το καλοκαίρι...αν το αφήσω λες να τα καταφέρει; κράτα το καλύτερα έρχονται μέρες πείνας
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Όχι ρε φίλε, το βρήκα κ το εσωσα απο γάτα, το ταιζω το ποτίζω του δίνω βιταμίνες, παστελακια, φρούτα του έχω κ μπανιέρα για το καλοκαίρι...αν το αφήσω λες να τα καταφέρει; μαλλον δεν ειναι καναρινι τοτε....
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Προσωπικά φίλοι, δεν το πιστεύω. Ακόμα ένα παιχνίδι για να γίνει ντόρος γύρω από τις συσκευές τις Apple.
Titanomaxos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 μαλλον δεν ειναι καναρινι τοτε.... Παιζει να ταιζει την γατα τοτε.....
livewire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να μια ωραία ιδέα για να φρεσκάρει η απλ τη γκάμα προιόντων της: iKidney2©
QQTilt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 να πεις bot Θα ειναι λιγο. οχι τιποτα αλλο.το πουλησε και φτηνα. Έχω πεθάνει απλά.. Όσοι κράζετε τις εταιρείες και την κοινωνία κλπ καλύτερα να σοβαρευτείτε. Αν ο κινέζος ήταν βλαμμένος δε φταίει κανένας μα κανένας άλλος.
hackerW32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 καταντια αντε να αρχισουμε να πουλαμε και εμεις ματια,αυτια,@@
praktikarioς Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ο Xiao Zheng υποφέρει ακόμα από τις επιπλοκές της εγχείρησης και δηλώνει, στο facebook μέσω του iPad2 του, μετανιωμένος για την πράξη του. fixed
Eversor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πραγματικά ότι να ναι. Το θέμα είναι πως ο,τι έκανε, το έκανε με την θέληση του και ήξερε τι θα πάθαινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις