Προς το περιεχόμενο

thermatake v9 black

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005498

σε σχεση με οποιονδηποτε αλλον το εχει μειον 20-50 ευρω... δεν νομιζω πως ειναι μικρη τετοια διαφορα!

Απλά μακριά απο το συγκεκριμένο κουτί μιας και το είχα παλιότερα.

1ον διότι η τιμή του ακόμα και έτσι δεν αποτελεί ευκαιρία μιας και πρίν 2 έτη κόστιζε ~70€ στο κίτρινο κατάστημα και

2ον διότι έχει άθλια ποιότητα κατασκευής, χάλια cable management, θορύβους συντονισμού και επιπλέον ο υποψήφιος αγοραστής έχει 50% πιθανότητες να κόψει τα χέρια του κατά το στήσιμο.

Με ~70€ υπάρχουν αρκετά καλύτερες επιλογές. ;)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον lionheart.... επίσης έχει και θορυβώδες ανεμιστήρες, όχι τόσο απο τις στροφές τους, αλλά απο την ροή του αέρα μέσα στο κουτί. Έχω το απλό V9 και περιμένω πως και πως να το αλλάξω....

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον lionheart.... επίσης έχει και θορυβώδες ανεμιστήρες, όχι τόσο απο τις στροφές τους, αλλά απο την ροή του αέρα μέσα στο κουτί. Έχω το απλό V9 και περιμένω πως και πως να το αλλάξω....

Όντως έτσι είναι τα πράγματα με τον θόρυβο. Μάλιστα ο θόρυβος είναι κυρίως απο το airflow, όπως σωστά είπες, του 230mm εξαγωγής της οροφής. Και γω το κανονικό V9 είχα (η μόνη διαφορά τους είναι το μαύρο χρώμα στο εσωτερικό που έχει η μεταγενέστερη έκδοση) και δεν άντεξα να το έχω στην κατοχή μου ούτε 6 μήνες. Επίσης είναι το μοναδικό case που έστησα και καταφέρα κόψω το δάκτυλό μου στην προσπάθεια να αφαιρέσω τα κοφτερά λαμάκια των pci θυρών. Χώρια του γεγονότος ότι αφαιρούσες τα λαμάκια των pci και δεν μπορούσες να τα ξαναβάλεις στην θέση τους (μιας χρήσης όπως σε κουτιά noname τελείως) πράγμα που είναι αδικαιολόγητο για κουτί των 70 - 70+ ευρώ, ενώ τα πλαστικά κλίπς που είχε δεν κούμπωναν καλά για να κρατούν τις κάρτες ή οτιδήποτε άλλο και χρειαζόσουν βίδες για να τις πιάσεις σταθερά που δεν περιλαμβάνονταν στο κουτί.

Επιπλέον δεν έχει άνοιγμα στη πίσω μεριά της μητρικής όπως έχουν πλέον κουτιά των 45-50 ευρώ (π.χ xigmatek asgard 1-2-3 ή ακόμα και τα φθηνά της coolermaster κάτω των 50€) για να μπορείς να αλλάζεις ψύκτρα του cpu χωρίς την επώδυνη διαδικασία αφαίρεσης της μητρικής ενώ τα καλώδια μπορείς μόνο να τα χώσεις στα drive bays στον χώρο που περισσεύει.

Τέλος, το ωφέλιμο ύψος του κουτιού απο το δάπεδο είναι πολύ μικρό με αποτέλεσμα να μην αερίζεται καλά το τροφοδοτικό που τοποθετείται κάτω και πρέπει οπωσδήποτε φίλε μου @estenough μιας και το έχεις αν σκοπεύεις να το κρατήσεις και άλλο να το σηκώσεις λίγο ψηλότερα. :)

Δημοσ.

Να συμφωνήσω και εγώ ότι τα χρήματα είναι πολλά για αυτό το κουτί που στην ουσία δεν προσφέρει κάτι σοβαρό. Στο ιδιο price target υπάρχουν πολλές επιλογές.

Δημοσ.

Τέλος, το ωφέλιμο ύψος του κουτιού απο το δάπεδο είναι πολύ μικρό με αποτέλεσμα να μην αερίζεται καλά το τροφοδοτικό που τοποθετείται κάτω και πρέπει οπωσδήποτε φίλε μου @estenough μιας και το έχεις αν σκοπεύεις να το κρατήσεις και άλλο να το σηκώσεις λίγο ψηλότερα. :)

έχω ήδη βάλει κάτι λαστιχένια ποδαράκια απο κάτω και το έχω σηκώσει περίπου 2 cm.

;)

Δημοσ.

έχω ήδη βάλει κάτι λαστιχένια ποδαράκια απο κάτω και το έχω σηκώσει περίπου 2 cm.

;)

Μπράβο, πολύ καλά έκανες. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...