CoOliO Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σε όλους..Εδώ και πολύ καιρό ανιμετωπίζω 1 πρόβλημα!!!Όποτε δουλέυει αυτή η διεργασία τρώω μεγάλο κόλλημα...Αργούν οι σελίδες στο Ίντερνετ,στα βίντεο σέρνεται η εικόνα και μου τρώωει από επιδόσεις τον μισό cpu και βάλε...Όταν κάνω τερματισμό του plugin-container.exe που απ'ότι κατάλαβα προέρχεται από το flash player όλα είναι τέλεια με μειονέκτημα ότι οι σελίδες μου καταρρέουν και πρέπει να τις κάνω ανανέωση...Κάποιοι τρόποι λύσεις του προβλήματος?
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το plugin container ειναι μια υπολειτουργια του ff απο την εκδοση 3.6.6 και μετα που εχει σαν σκοπο να απομονωνει τα προβληματικα browser plugins, ωστε αν κολλησουν να μην κολλησει και ολος ο browser μαζι. Για τον ff των windows, το plugin container αναλαμβανει τα flash, silverlight και quicktime. http://support.mozilla.com/en-US/kb/What%20is%20plugin-container Κλεινει αν θες (απο μια μεταβλητη στο about:config), αλλα ειναι καλυτερα να μην το κλεισεις. Καλυτερα να βαλεις flashblock.
CoOliO Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Τα έκλεισα..Ελπίζω να είμαι οκ!!Ευχαριστώ για όλα!!!Και 1 τελευταία ερώτηση!!!Αυτό το θέμα που είχα με τον firefox υπάρχει και στους άλλους περιηγητές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.