pjdark Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 γεια σε ολους σας....θα ηθελα οποιος εχει λογαριασμο στο youtube να μου κανει subscribe....θα κανω και εγω σε οποιον μου κανει !!! επισης θα ηθελα καποιους φιλους καντε με add...
JohnXarxas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 1 δεν μας είπες ποιος είναι ο λογαριασμός σου στο youtube και δυστυχώς μύρισα τα νύχια μου μα δεν μου λένε κάτι 2 Τι κερδίζεις με τα subscribe? Τίποτα!
florevil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 FAIL Ναι οντως εγω εχω +700 και τι εγινε...Θες να βγαλεις λευτα ? θελει να εχεις 50.000 subs και παραπανω...
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 κι εγω για λιγο καιρο το ειχα παρει στα σοβαρα μεχρι που δεν μου εφτανε ο χρονος και το σταματησα. λεφτα απο youtube ειναι οτι πιο ευκολο υπαρχει. απλα πρεπει να εχεις πολλους subscribers και ετσι οι διαφορες εταιρίες θα γινουν σπονσορες σου και καθε 3μηνο νομιζω θα σου στελνουν και προϊοντα (π.χ. καρτα γραφικων, επεξεργαστες) για reviews και προωθήσεις. απλα δεν πρεπει να το παρατησεις για λιγο καιρο διοτι το 'χασες το πουλακι. κατι τετοιο εγινε και με μενα...
florevil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλα φιλε δεν ειναι τοσο ευκολο μην νομιζεις... αλλιως ο καθε *** θα το εκανε.. αλλα ισχυει... O Shane Dawson, MysteryGuitarMan, RayWilliamJohnson (και αλλοι...)Βγαζουν πραγματικα τρελα λευτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.