MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλησπερα,εχω εναν 500-αρη εξωτερικο τον Apacer αυτον !Εβλεπα για κανα 3ωρο ταινιες λοιπον στο Λαπτοπ,και σε καποια φαση τον χανει και απο τοτε δεν τον αναγνωριζει κανενα PC!Ουτε κατω μου επεσε ουτε χτυπηθηκε ποτε!Τι λετε να εχει παθει!??Ουτε το desktop τον αναγνωριζει ουτε το laptop!Και drivers εψαξα(αλλα δεν χρειαζεται διαβαζω παντου-Και απο την αρχη δεν χρειαστηκαν ποτε)και τα δοκιμασα ολα...τιποτα...Μεχρι και σε linux τον δοκιμασα μηπως ειναι θεμα software του σκληρου......τιποτα!Οποιος μπορει ας ριξει καμια ιδεα,!Ευχαριστω!
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Έχεις να δοκιμάσεις κανένα άλλο καλώδιο ; Είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση ;
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Έχεις να δοκιμάσεις κανένα άλλο καλώδιο ; Είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση ; Πρεπει να ειναι οριακα μεσα στην εγγυηση!Καλωδιο να σου πω δεν σκεφτηκα να αλλαξω!Αλλα εχει ενα καλωδιο που ειναι απο 1μινιusb σε 2usb και δεν εχω αλλο τετοιο!Και με ενα απλο μινι σε usb δεν δουλευε ποτε!Αλλα ο σκληρος αναβει το λαμπακι του ακουγεται μεσα φυσιολογικα αλλα το pc δεν βλεπει τιποτα!Σαν να μην υπαρχει!
overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 στην ουσια το 2ο δινει ρευμα στον δισκο.πρεπει τετοια καλωδια να υπαρχουν στην αγορα.
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αν μπορείς πάρε ένα καλώδιο να δοκιμάσεις μπας και τα έφτυσε . Αν δεν βγάλεις άκρη πάντων πίσω γιατί μάλλον χάλασε η θήκη του αφού ακούς τον δίσκο
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ναι δεν χρειαζεται να μπει στην πριζα!Δουλευει χωρις!Να δοκιμασω να τον βαλω με μονο καλωδιο και με μετασχιματιστη?Η θα τα κανω χειροτερα?Γιατι εχει και εισοδο για μετασχηματιστη! EDIT:Ειναι μεσα στην εγγυηση!Εχει 3χρονια και ειμαι στον ενα χρονο και κατι μηνες!Αλλα θελω να δω αν γινεται κατι πρωτα για να μην χασω αρχεια γιατι αυτοι στο eshop η θα μου δωσουν αλλο η θα κανουν και κανα format τον σκληρο!Αλλα αμα δεν γινει τιποτα εχω φυγει!
kiriakos123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ναι δεν χρειαζεται να μπει στην πριζα!Δουλευει χωρις!Να δοκιμασω να τον βαλω με μονο καλωδιο και με μετασχιματιστη?Η θα τα κανω χειροτερα?Γιατι εχει και εισοδο για μετασχηματιστη! EDIT:Ειναι μεσα στην εγγυηση!Εχει 3χρονια και ειμαι στον ενα χρονο και κατι μηνες!Αλλα θελω να δω αν γινεται κατι πρωτα για να μην χασω αρχεια γιατι αυτοι στο eshop η θα μου δωσουν αλλο η θα κανουν και κανα format τον σκληρο!Αλλα αμα δεν γινει τιποτα εχω φυγει! Λογικά γίνετε είτε απο το κατάστημα που το αγόρασες είτε απο την εταιρία.Το θέμα είναι να μην έχεις αρχεία που έχουν σχέση με δουλεία,τράπεζες κλ τέτοια <<ευέσθητα>> αρχεία γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
akis_supernatural Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ειχα και εγς παρομοιο προβλημα εκει που ολα ηταν μια χαρα ξαφνικα ενω αναβε δεν τον εβλεπε ο υπολογιστης. τελικα εφταιγε οτι δεν επαιρνε αρκετο ρευμα απο τις usb αλλα ειχε και υποδοχη για φορτιστη και μετα ηταν ολα οκ. εσενα εχει υποδοχη?
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ναι εχει...αλλα απο τη στιγμη που εχει εγγυηση το πηγα ηδη στο e-shop κΙ μαλλον παει για αντικατασραση....δεν ειχα τιποτα σπιυδαιο...τα χρησιμα τ εχω σε εσωτερικο...οποτε.....
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτο θα σου έλεγα και εγώ αφου δεν είχες τίποτα σημαντικό το πάμε κατευθείαν για αντικατάσταση αφου ειναι στην εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.