arsenal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Θελω α αγοράσω κατι απο το dualshop.gr και επειδη δεν εχει αντικαταβολη θα κανω καταθεση σε τράπεζα ποια ειναι η διαδικασία?μπαινω απλα μεσα δινω τον λογαριασμο αυτου και τέλος?
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 υποπτο που δεν εχει αντικαταβολη.τι σοι μαγαζι ειναι αυτο?
arsenal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 λες να ειναι απατη?δεν νομιζωομως εχει και διευθύνσεις και ολα
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 δεν το ξέρω το κατάστημα, αλλά δεν θα αγόραζα ΠΟΤΈ από μαγαζί που ζητάει αποκλειστικά κατάθεση.
spookie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Έχει κανονικά αντικαταβολή και επιλέγεις την μεταφορική που θέλεις.
black_widow Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 " Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε στην έδρα μας, Κωνσταντινουπόλεως 64 Κερατσίνι ή να πληρώσετε κατευθείαν στην παράδοση της παραγγελίας σας στον οδηγό της DualShop (για παραδόσεις εντός Αττικής), κατόπιν συνεννοήσεως με το τμήμα πωλήσεων. " Το λέει στο site
spookie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Φτιαξε λογαριασμο κανε την αγορα και πριν την ολοκληρωσεις θα επιλέξεις αντικαταβολή και την μεταφορικη που θελεις και θα σου βγαλει το συνολο μαζι με την αντικαταβολη και τα μεταφορικα. Εχω αγορασει αρκετες φορες και ειναι ολα μια χαρα
grigoriou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Θελω α αγοράσω κατι απο το dualshop.gr και επειδη δεν εχει αντικαταβολη θα κανω καταθεση σε τράπεζα ποια ειναι η διαδικασία?μπαινω απλα μεσα δινω τον λογαριασμο αυτου και τέλος? Που μεσα μπαινεις?.. Αγορα με καταθεση δε μου φαινεται καθολου βολικη, πρεπει να πας στη τραπεζα να κατσεις στην ουρα, να καταθεσεις το ποσο πληρωνοντας την αναλογη προμηθεια και μετα να γυρισεις σπιτι σου και να περιμενεις... δεν θα υπαρχει βιασυνη απ αυτους πλεον, τα λεφτα τα πηραν. Τωρα σε εχουν στην αναμονη
spookie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Επειδη βλέπω να μην τα καταφερνεις παρ' τους τηλέφωνο να κανεις την παραγγελία τηλεφωνικως και να σου που οτι θα πληρωσεις αντικαταβολή και πόο θα κοστίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.