lakis.makis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, σύνδεσα τον υπολογιστή μου με TV αλλά ο ήχος δεν βγαίνει στην TV . Έχω κάρτα γραφικών HD 4850 και νομίζω ότι σε προηγούμενη απόπειρά μου ο ήχος βγήκε κανονικα από εκεί. Τώρα βγάζω ήχο με σύνδεση του Home Cinema στην έξοδο της κάρτας γραφικών. Δεν είναι σπουδαίο το πρόβλημα, αλλά είναι λίγο σπαστικό όταν αλλάζω κανάλι να συνεχίζει αν ακούγεται ο ήχος από τον υπολογιστή και παράλληλα και η τηλεόραση καμιά ιδέα κανείς? ΥΓ τα drivers της κάρτας είναι ενημερωμένα Ευχαριστώώώώώώώώ
pamaxon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει???Αν έχεις βάλει απλό VGA δεν θα πάρεις ήχο του υπολογιστή στην tv!
guardianx71 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Έχεις επιλεγμένο στις συσκευές αναπαραγωγής το AMD HDMI output?
lakis.makis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ναι και μου δείχνει μάλιστα ότι λειτουργεί κανονικά
lakis.makis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Έχεις επιλεγμένο στις συσκευές αναπαραγωγής το AMD HDMI output? [/quote guardian sorry αλλά είπα πατατιά... τΟ DMI OUTPUT λέει "not pluged in" και δεν μπρώ να αλλάξω την επιλογή.
guardianx71 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Στη διαχείρηση συσκευών είναι όλοι οι drivers ok ή υπαρχει τίποτα με θαυμαστικό ερωτηματικό? Αν εκεί είναι όλα καλά τότε απεγκατέστησε με δριωερ σςεεπερ τους drivers της vgaκαι του ήχου και πέρνα και για τα 2 τις τελευταίες εκδόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.