aekoupoli Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 εγω που εχω την 480 πεταει σε ολα τα παιχνιδια την κανεις κ o/c χωρις φοβο με msi afterburner η evga precision οχι οτι θα σου χρειαστει κιολας,καiει εννοει θελει πιο πολυ ρευμα απο την 6950 Measured power consumption Radeon HD 6950 System in IDLE = 174W System Wattage with GPU in FULL Stress = 312W Difference (GPU load) = 138W Add average IDLE wattage ~ 20W Subjective obtained GPU power consumption = ~ 158 Watts GeForce GTX 480 System in IDLE = 209 Watts System with GPU in FULL Stress = 463 Watts Difference (GPU load) = 254 Watt (TDP = 250W)
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εγω λεω καλητερα Ati γιατι δεν με εχει αφισει πυθενα η σχετικα αδυναμη 5550 μου(εκτος απο Crysis 2, μην τα θελουμε ολα δικα μας)... Θα επερνα στην θεση σου 6950 και θα την φλασαριζα... Μετα για CPU δεν εχω δουλεψει ποτε AMD αλλα βλεπω πολυ χαμιλες τιμες και διαβασω παντου για τις μεγαλες επιδοσεις τους.. Στην Intel πληρωνεις ονομα και οχι δυναμη....
evagelou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 σιγα μν δωσω λεφτα στην ιντελ.....o/c o εξαπυρηνος γυρω στα 4 και ειμαι μια χαρα νομιζω...τωρα για την καρτα θα το σκεφτω αρκετα ...
skipper+ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 @evagelou Λοιπόν επειδή το θέμα έχει και background θέλω μια μικρή βοήθεια. Έχεις ήδη τον 1090Τ και τι θέλεις να πάρεις τώρα? mobo και vga? Επίσης όσον αφορά τις κάρτες είναι καλύτερο να επιλέξεις μια mid-level custom υλοποίηση παρά μια higher-end reference.
Gongor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 σιγα μν δωσω λεφτα στην ιντελ.....o/c o εξαπυρηνος γυρω στα 4 και ειμαι μια χαρα νομιζω...τωρα για την καρτα θα το σκεφτω αρκετα ... Καλημέρα και από μένα.Πάντως φίλε evagelou εγώ θα σου πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη core i5 2500k , ή διαφορετικά να περιμένεις για τους new amd!
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Στην Intel πληρωνεις ονομα και οχι δυναμη.... Καλημέρα και από μένα.Πάντως φίλε evagelou εγώ θα σου πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη core i5 2500k , ή διαφορετικά να περιμένεις για τους new amd! ^^^^^^
skipper+ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ή διαφορετικά να περιμένεις για τους new amd! καλά ας μην το θίξουμε αυτό το θέμα...
evagelou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 γτ να δωσω τα λεφτα μ σε ιντελ? τι θα μ προσφερει παραπανω? για αυτο κοιταω μητρικη με ενδεχομενο να παρει μετα την μπουλντοζα...
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Για την χρήση που το θέλεις σχεδόν καμιά μα καμιά διάφορα
evagelou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 εμ αυτο λεω! και εχουμε την προοπτικη μετα να βαλουμε μπουλντοζα σωστα ραφαηλ φιλε μου? εκτος απο την μητρικη που μ προτινες στην συνθεση υπαρχει καμια καλητερη για αυτο που την θελω?
skipper+ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εξήγησε μου το λόγο που δεν σκέφτεσαι AM3+ μητρική από τη στιγμή που έχεις βλέψεις στους FX?
evagelou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 τα παντα σκεφτομαι!!εχω κανει 400 συνθεσεις και εχω παρει και πολλες αποψεις και σκεφτομαι τις μπουλντοζεσ και τρελενομαι !
skipper+ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Κοίτα φίλε μου. Το max που θα πάρεις από το κορυφαίο Zambezi chip (8130P), από άποψη επεξεργαστικής ισχύος, θα κυμαίνεται στα επίπεδα του 2600Κ. Η αλήθεια είναι όμως ότι επίσημα δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με τις επιδόσεις τους. Η ίδια η AMD προ ολίγων ημερών ανακοίνωσε την μετάθεση της κυκλοφορίας τους κατά 60-90 ημέρες (με όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει να είναι μόνο φήμες) και με όλα σχεδόν να είναι στον αέρα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η απόκτηση AMD μητρικής για την προοπτική των BD είναι ρίσκο αυτή τη στιγμή. Βέβαια με τον thuban είσαι υπερ το δέον καλυμμένος, ας μην υπερβάλλουμε. Πάντως αν είσαι σίγουρος η επιλογή AM3+ πλατφόρμας θα έπρεπε να είναι 1η σου επιλογή με σπουδαιότερο λόγο τη δυνατότητα υποστήριξης των Komodo μελλοντικά. Όλη η διαθέσιμη γκάμα των AM3+ μητρικών συγκεντρωμένη. Κάτι τελευταίο... το να δηλώνετε (κάποιοι) ότι η Intel πουλάει όνομα μόνο ως αστείο πρέπει να το λέτε.
evagelou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ο καθενασ εχει μια αποψη και μπορει να την διατυπωνει...εγω δν εχω προτιμησει απλα για τα λεφτα τους οι amd κατ εμενα συμφερουν ...
skipper+ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μα έτσι είναι... 100% Μαζί σου. Απλά σου λέω πως έχουν τα πράγματα. Το θέμα είναι να ξέρεις ακριβώς γιατί συμφέρουν και τι πληρεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Ακόμα και αν οι BD υπερτερούν των SB ως προς την ισχύ (κάτι που μόνο σε απόλυτα νούμερα θα φανεί) η συνολική Sandybridge πλατφόρμα συμφέρει προσφέροντας όσα η Lynx και Scorpio πλατφόρμες μαζί. Επίσης μην περιμένεις ότι οι BD θα είναι φθηνότεροι των SB. Πάντως βάσει φρέσκων πληροφοριών δεν θα περιμένουμε τελικά ούτε 60 μέρες για την κυκλοφορία τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.