Προς το περιεχόμενο

συνθεση Η/Υ εως 1500 ευρω

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και παλι! εχω ξανακανει αλλο ενα θεμα αλλα πλεον κατασταλαξα σε καποια πραγματα..πρωτον θελω εξαπηρυνο amd 100% και μετα στα αλλα δεχομαι τα παντα... δινω εως 1500 ευρω μαζι με αθονη ...δλδ υπολογογιστε για το μηχανημα 1300 και 200 για οθονη στην οποια λεω να καταληξω στην dell που μ προτινε η καρμεν!(ssd δισκο εχω αποφασισει ocz vertex 60 gb)

ευχαριστω προκαταβολικα!

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για κοίτα και την LG, με το ίδιο πανελ είναι και δεν έχει το φαινόμενο διαφοράς χρωμάτων, ποιο άσπρη η μισή και ποιο γκρίζα η άλλη μισή.. λολ..

Δεν το καταλαβαίνεις αν δεν ασχολείστε με σοβαρά προγράμματα, αλλά στο αναφέρω για να το ξέρεις.. Με μια έρευνα θα δεις ότι ΟΛΕΣ οι ντελ το έχουν αυτό.. δεν είναι πρόβλημα στην ουσία..

Γιατί δεν περιμένεις 1 μήνα τους νέους επεξεργαστές? 1500 είναι πολλά για να μην το σκεφτείς λιγάκι παραπάνω..

Δημοσ.

αξιζει να περιμενω ? η οι τιμες τους θα ειναι στον θεο? ραφαηλ η υπογραφη σου μαρεσει πολυ ;) η corsair με την υδροψυξη κανει στον εξαπυρηνο?

Υ.Σ το μηχανημα ειναι για games δυνατα και ριπαρισματα !

Δημοσ.

Επειδή έχω τον amd 1090T μπορώ να πω ότι είναι σουπερ ο επεξεργαστής και για παιχνίδια άλλα και για επεξεργασία εικόνας, video δεν σκαλώνει πουθενά σε αυτά που του έχω δοκιμάσει οπότε για μένα προχώρα τώρα σε αγορά μιας και θα σε υπερκαλύψει για χρονιά ο εξαπυρηνος .Και παίρνεις και μια μητρική που θα υποστηρίζει τους καινούριους επεξεργαστές και είσαι για χαρά

Ναι κάνει μια χαρά και η h70,h50,h60

Ευχαριστώ ;) B)

Δημοσ.

τπτ ραφαηλ! την Ν70 φυσικα λεω ! το mobo formula επισης μ αρεσει πολυ ! μπορεις να μ δωσεις μια συνθεσουλα αν σου ειναι ευκολο? ευχαριστω

Δημοσ.

Για δες αυτά από μένα .Η μητρική θα υποστηρίζει και τους καινούριους επεξεργαστές οπότε,οπότε θέλεις μπορείς να μεταβείς.

Καταστήματα διάλεξε εσύ ποια σε βολεύουν περισσότερο

cpu:AMD Phenom II X6 1090T 159.04 €

ssd:OCZ Solid 3 60GB 121.71 €

hdd:Samsung EcoGreen F4 2TB 72.57 €

gpu:Asus Radeon HD 6950 2GB 229.00 €

ram:Corsair Vengeance 8GB 108.10 €

cpu cooler:Corsair Hydro Series H70 93.50E

mobo:Gigabyte GA-870A-USB3 82.86 €

case:CoolerMaster CM 690 II 82.90 €

psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 85.00 €

monitor:Dell Ultrasharp U2311H 190.65 €

Συνολο 1225,33Ε

Δημοσ.

Θεωρώ ανοησία με τόσα χρήματα να μην πας σε intel i5 2500 όσο και αν είμαι φίλος της amd. Κατά τα άλλα η υδρόψυξη μου φαίνεται υπερβολή.

Αν μπορείς να περιμένεις έρχονται οι bulldozer που όλοι περιμένουμε να έχουν πολύ καλές επιδόσεις. Αν θες να αγοράσεις τώρα ο i5 2500 είναι πιο λογική επιλογή ιδίως για gaming.

Σε όλα τα άλλα η επιλογή του @rafail1994 μου φαίνεται πολύ καλή.

Δημοσ.

ραφαηλ σε ευχαριστω πολυ! μια ερωτηση ...δεν αξιζει να βαλω το mobo formula που εχεις και εσυ?και ο amd 4 gz παει ανετα χωρις ρευμα παραπανω σωστα?

Δημοσ.

Σαν μητρική αξίζει και με το παραπάνω απλώς τίθεται το θέμα της μελλοντικής αναβάθμισης για αυτό σου έβαλα την Gigabyte αν πάλι πιστεύεις ότι δεν θα κανείς αναβάθμιση για καμιά 2 χρονιά πάνε στην formula IV .

Επίσης να πω ότι και στην formula IV μπορείς να βάλεις τους καινούριους επεξεργαστές με ένα bios update απλώς δεν θα τους δουλεύει να στο πω άπλα 100%

Δημοσ.

ενω με την gigabyte δεν θα εχω προβλημα αν μετα θελω να κανω καμια αναβαθμισει...? κατι αλλο... με την Ν70 και αυτες τις ραμ λες να εχω θεμα και να βρησκουνε? ι ανασικωνετε ι ψυκτρα ?

Δημοσ.

ωραιααα!!ραμ στα 1600 ?και γτ οχι 1800 ι 2000...? αποριες που εχω χαχα!

Δημοσ.

δλδ στα games δεν θα δω τπτ ε? κατι ακομα ο 1090τ black ποσο ανεβενει χωρις ρευμα? o/c εννοω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...