giannis83 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, αν μπορει καποιος να μου απαντησει, δημιουργησα πριν δυο μερες για πρωτη φορα μια διαφημιστικη καμπανια για το site μου με google adwords, δηλωσα 2 ευρω την ημερα, ειναι ενεργοποιημενη και ειναι ολα μια χαρα, ειδα σημερα οτι ειχε 164 εμφανισεις και 1 κλικ (για το οποιο με χρεωσε 0,08 ευρω) οποτε δεν περασε το ημερησιο κοστος, εχω δηλωσει 3 λεξεις κλειδια και εμφανιση σε Ελλαδα και Αγγλια, το προβλημα μου ειναι οτι εφοσον η διαφημιση προβαλεται γιατι οταν το ψαχνω εγω με τις συγκεκριμενες λεξεις κλειδια, η διαφημιση δεν εμφανιζεται?
@sterios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Υπάρχει περίπτωση η λέξη κλειδί που έβαλες να είναι αρκετά ανταγωνιστική και το cpc να μην αρκετό για να σου εμφανίζει την σελίδα σου στα αποτελέσματα. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τα quotes (""), π.χ. "λέξη_κλειδί" ή να αλλάξεις λέξη κλειδί. Έχει άπειρα παραδείγματα αν ψάξεις για να διαβάσεις.
v5net Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 τι το θέλεις αυτο το adwords, σου φέρνει μεν επισκέψεις αλλά είναι "κούφιες", σου χαλάνε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, bounce rate, pages per visit κλπ ο κόσμος εμπιστεύεται περισσότερο σελίδες που δε βρίσκονται στους διαφημιζόμενους, η αναλογία εμπιστοσύνης είναι 25% με 75% μόνο σε καταστήματα η σε σελίδες που πουλάνε κάτι είναι χρήσιμο. αν χρησιμοποίησες κάποιο δωρεάν κουπόνι τότε πάω πάσο, θα δεις και μόνος σου όμως ότι δεν αξίζει τον κόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.