Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση,παρειγγειλα αυτον τον ναργιλε  https://www.shisha-nil.de/Shisha-Wasserpfeifen/Amy-Deluxe-Shisha/Zuri-line/Zuri-660/Amy-Shisha-Zuri-660-Klick-PSMBK-BU--Blue--MS.html?XTCsid=5pjeitggqmd6ulpnvnv46kk543

αυτο το μπολ με το ασημι καπακι και το σωληνακι θα περιεχετε μεσα στην συσκευασια η επρεπε να το αγορασω ξεχωριστα?

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το δεματάκι από hookah-Shisha.com

Αν και ήταν αυξημένο το ρίσκο στάθηκα τυχερός. :devil:

Ούτε συσκευασία δώρου, ούτε μειωμένο τιμολόγιο, shisha tobacco έλεγε κανονικότατα στην περιγραφή,

η αξία που αναγραφόταν ήταν η κανονική (227 δολλάρια).

Το μόνο κακό, μου 'έφαγαν' 100gr καπνού Fumari, ενώ το έχω πληρώσει, 10 δολ, θα στείλω ένα mail να τους το αναφέρω.

Έχεις το tracking number κ τα στάδια που πέρασε όταν μπήκε Ελλάδα? Εγώ περιμένω αύριο μαλλον να φανεί αλλά φοβαμαι ότι την έφαγα... Usps priority ζητησες?

Δημοσ.

Λενε οτι βοηθαει να μην καιγετε η γευση και γενικα σου λυνει τα χερια,ουτε αλουμινοχαρτα ουτε τπτ

εγώ το δοκίμασα και δεν είδα κάτι ιδιαίτερο

Δημοσ.

Έχεις το tracking number κ τα στάδια που πέρασε όταν μπήκε Ελλάδα? Εγώ περιμένω αύριο μαλλον να φανεί αλλά φοβαμαι ότι την έφαγα... Usps priority ζητησες?

Nαι στο post #1395.

Nαι usps priority.

Θα περάσει υπομονούλα. :)

Δημοσ.

Καλημερα παιδια χθες πηρα ενα ho cap της amy απο shisha house εμμανουηλ μπενακη,κ ειπα στον ιδιοκτητη να μας κανει μια προσφορα για το forum,και μ εδωσε προσφορα σε ολα τα ειδη της σελιδας του στο facebook 20% ,του λετε μονο το ονομα του φορουμ...

Δημοσ.

Καλημερα παιδια χθες πηρα ενα ho cap της amy απο shisha house εμμανουηλ μπενακη,κ ειπα στον ιδιοκτητη να μας κανει μια προσφορα για το forum,και μ εδωσε προσφορα σε ολα τα ειδη της σελιδας του στο facebook 20% ,του λετε μονο το ονομα του φορουμ...

Πενααααα χαχαχα

Επιτέλους αγωνία τέλος! Γλιτωσαμε τη λυπητερή! Είναι και μερικά θαμμένα από κάτω!!! :D

Tι πηρες και απο που??

Δημοσ.

Πενααααα χαχαχα

Tι πηρες και απο που??

Τσιμπησα 1 λουλα 80feet από thehookah.com 300gr fumari ambrosia, 500gr starbuzz blue mist, 250 gr starbuzz sex on the beach, 250 gr alfakher two apples/mint, 100 gr social smoke absolute zero και 2 ρολλα κάρβουνα starbuzz instant γτ δεν είχε titanium... Σήμερα παρηγγειλα ebay και titanium κ εκλεισα!

Δημοσ.

Τσιμπησα 1 λουλα 80feet από thehookah.com 300gr fumari ambrosia, 500gr starbuzz blue mist, 250 gr starbuzz sex on the beach, 250 gr alfakher two apples/mint, 100 gr social smoke absolute zero και 2 ρολλα κάρβουνα starbuzz instant γτ δεν είχε titanium... Σήμερα παρηγγειλα ebay και titanium κ εκλεισα!

Πσσσ χαχαχα! Ωραιος..! Τι λουλα πηρες?

οσο για τις γευσεις συμφερει οικονομικα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...