Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενοειτε χαλιλ μαμουν θεωρουντε τοπ ομως μπορεις να δοκιμασεις κανεναν γερμανικο οπως εγω που περιμενω εναν amy 660 που εχουν αρκετα καλη ποιοτητα και καλες κριτικες.δες σε αυτο το site shisha-nil.de

Δημοσ.

Για khalil mamoon απο δω πες μ εμενα μην σ πιασουν τον κωλο εδω

Προς το παρων δεν εχω φωτο του λουλα ανοιχτο με τον καπνο εχω ομως με τα καρβουνα πανω.λες τα τρια καρβουνα να ειναι υπερβολη;με 3 ομως τραβαει καλα με 2 δεν το νιωθω τοσο πολυ

παρε ενα συρματινο εργαλειο απο πανω πουλαει στην μπενακη ο αλλος κ καθαρισες..

Για khalil mamoon απο δω πες μ εμενα μην σ πιασουν τον κωλο εδωπαρε ενα συρματινο εργαλειο απο πανω πουλαει στην μπενακη ο αλλος κ καθαρισες..

ενα σιδερενιο μπολ ειναι που μπαινει πανω απο το πηλινο αλλα θα εξακολουθεις να βαζεις κ αλουμινοχαρτο
Δημοσ.

Οταν θα ερθει ο amy που περιμενω θα εχει τετοιο συρματινο που λες.βαζεις και αλουμινοχαρτο με αυτο το σιδερενιο;γιατι;

Δημοσ.

Δεν λεω το ιδιο με τον αμυ αλλα ενα πιο απλο,στην γερμανια δεν βαζουν αλουμινοχαρτο,δοκιμασε το κ κρινε...αλλα πρωτα χωρις αλουμινοχαρτο

Δημοσ.

εγώ αυτό που είναι σαν καμινάδα είχα πάρει ένα και δεν το δουλεύω,  ή kaloud lotus ή αλουμινόχαρτο. όσο για ναργιλέ οι Khalil mammoon είναι καλοί αλλά όχι τα φτηνά μοντέλα. ρώτα ποια μοντέλα πουλάνε σε ναργιλεδάδικα. μετά πάμε σε εξωτερικό. υπάρχουν διάφορα ευρωπαϊκά site , shisha-nil.de  , http://www.smoking-shisha.de/ ,el-badia.com darnashop.fr 

Δημοσ.

Αυτος που εχουν στα ναργιλεδαδικα..σε ολα περιπου ιδιος ειναι ,ειναι απο τους πιο ανθεκτικους ..ειδικα για προσωπικη χρηση ειναι κορυφη

Δημοσ.

virginkiller όταν παρηγγειλες απ τον thehookah τα πράγματα του ζητησες να αναγράψει gift και χωρίς αποδεικτικο? Το δεχτηκε να το στείλει έτσι? Sorry για τη ζαλουρα αλλά φοβαμαι ότι θα τη φάω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...