Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, εχω το HJ Alien Mini Phunnel. Οποια γευση και αν εβαλα σε αυτο, ολα τα session μου απετυχαν, ελπιζω οχι και με Tangiers. Βεβαια παντα υπαρχει το παραδοσιακο Αιγυπτιακο πηλινο το οποιο δεν με εχει απογοητευσει ποτε.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απότι διαβάζω θέλει και λιγότερα κάρβουνα το Tangiers

εγώ έχω το harmony και ένα σιλικόνης ειδικά με το harmony όλα κομπλέ!

Δημοσ.

Ασε, εχω δει απειρα βιντεακια και για το packing και για το acclimation, το θεμα ειναι στην πραξη τι θα βγει. Λεω να αφησω το πρωτο πακετο ανοιχτο ολο το βραδυ να εγκλιματιστει καλα καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο to harmony που μπορω να το βρω?

ή απο αμερικάνικο μαγαζί ή από shisha-nil.de

αλλά πολύ καλή δουλειά κάνει και αυτό: http://shisha-arabica.de/koepfe/ks-stone-koepfe/ks-screw/4914/ks-screw-blau?c=14

απλά μην τα παραγγείλεις μόνα τους γιατί μεταφορικά πάνε 15 και 20 ευρώ οπότε δεν συμφέρει

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις καρβουνα Tom Cococha να μου πει εντυπωσεις; Σκεφτομαι να παραγγειλω την μπλε εκδοση τους, που ειναι τα Flat, περιπου σαν τα CocoNara δηλαδη.

Δημοσ.

δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα ειδικά για τα gold που είναι κύβοι. λογικά θα τα συμπεριλαμβάνει η επόμενη μου αγορά απο γερμανία 

Δημοσ.

Απλως τα Gold ειναι ακριβως το ιδιο μεγεθος με τα CocoBrico, τα οποια μου φαινονται αρκετα μεγαλα και αβολα στην χρηση τους. Θα ψαχτω λιγο ακομη για τα Blue, αλλα μαλλον θα το ρισκαρω και θα τα παραγγειλω να τα δοκιμασω.

Αρχικα ηθελα να παρω Titanium Coals απο Αμερικη, αλλα ειναι 100$ μονο τα μεταφορικα, αν ειναι δυνατον!

Δημοσ.

cocobrico έχω και είναι τέλεια με το lotus. μην κάνεις το κόπο απο αμερική δεν λέει. αφού με πολύ λιγότερα λεφτά κάνεις ίδιο αποτέλεσμα . έκανα μία παραγγελία απο το shisha house στη αιόλου και θα μοθ στείλει δείγμα κάτι κάρβουνα samaya που ισχυρίζεται ότι είναι πολύ καλα. όταν έρθουν θα σου πω  

cocobrico έχω και είναι τέλεια με το lotus. μην κάνεις το κόπο απο αμερική δεν λέει. αφού με πολύ λιγότερα λεφτά κάνεις ίδιο αποτέλεσμα . έκανα μία παραγγελία απο το shisha house στη αιόλου και θα μοθ στείλει δείγμα κάτι κάρβουνα samaya που ισχυρίζεται ότι είναι πολύ καλα. όταν έρθουν θα σου πω  

διάβασα επίσης ότι τους κύβους μπορείς να τους κόψεις και στην μέση αν θες

Δημοσ.

Στην ουσια, οσο καιρο χρησιμοποιουσα Cocobrico, αναγκαζομουν να τα κοβω στη μεση. Αλλα αυτη η δουλεια πριν απο καθε session να κοβεις τα καρβουνα και να δημιουργειται ενας μικρος χαμος απο σκονη δεν γινεται.

Μεχρι που ανακαλυψα το μεγεθος των Coconara, τα οποια αναφερονται συνηθως και ως Flat (εν αντιθεση με τα Cocobrico που αναφερονται ως Cubes) και εχουν περιπου το μισο μεγεθος ενος Cocobrico, τα οποια με εσωσαν.

Μαλλον θα παω προς Tom Cococha Βlue, που ειναι Flat και ελπιζω να με δικαιωσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...