Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξέρετε κάνα καλο ναργιλέ με 2 hose στα 60E max? επίσης έχω δει πολλά αρνητικά για τους καπνούς από βότανο, γιατί έτσι?

• Like 1
Δημοσ.

στο shisha house στην αιολου εχει,τωρα σε αυτο με τα βοτανα π λες γουστα ειναι επειδη ξεκινησα να κανω με νικοτινη,εσυ εχεις δοκιμασει?

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, εδώ και καιρό αγόραζα γεύση απο το ημιυπόγειο μαγαζί στην πανόρμου, μέχρι που πρόσφατα παρατήρασα διαφορά στην οσμή και στην υφή της γεύσης. Κατα τύχη είχα κρατημένη μια παλιά συσκευασία και ήταν διαφορετικές λογικά θα ανεβάσω και φώτο κάποια στιγμή για να προσέχουν και οι υπόλοιποι. Το πρόβλημα τώρα είναι δεν μπορώ να βρω γεύσεις σαν τις προ 3μήνου που έπερνα και σκέφτομαι είτε να φέρω από το εξωτερικό είτε αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για γεύσεις που μπορώ να βρω(μιλάω για al fakher και βρίσκομαι Αθήνα.) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Edit: Ανέβασα φωτογραφίες μπορεί να μην είναι όσο καλές θα έπρεπε όμως η διαφορά στις συσκευασίες φαίνεται. Εγώ επικεντρώθηκα στο διαφορετικό R που υπάρχει δίπλα από το σήμα της al fakher, στην αριστερή συσκευασία που είναι και η καλή γεύση είναι πιο μικρό ενώ στην δεξία που είναι σαν να καπνίζεις dubai satra είναι αρκετά πιο μεγάλο και έχει άλλη γραμματοσειρά, επίσης υπάρχει χρωματική διαφορά στην δεξία γκριζάρει λίγο ενώ η αριστερή ειναι πιο κίτρινη-καφέ επίσης εκεί που αναγράφονται τα τηλέφωνα υπάρχει διαφορετικό πλήθος τηλεφώνων.Ελπίζω να βοήθησα.

post-288972-0-78244600-1431706744_thumb.jpg

post-288972-0-03273200-1431706757_thumb.jpg

Δημοσ.

shisha house στην ερμού. στο μοναστηράκι είναι ένα μαγαζί με ναργιλέδες σχετικά στην αρχή του δρόμου δεν έχω ψωνίσει καπνό αλλά μου είπε ότι έχει και al fakher non-herbal

Δημοσ.

Έχω καιρό να περάσω από ερμού θα πάω αύριο να ψάξω αν υπάρχει, είναι επί της ερμού ή σε κάποια κάθετο κρυμένο? Στο μοναστηράκι εννοείς στον δρόμο με τα μαγαζιά με τα ρουχαλάδικα παπουτσάδικα λογικά? Επειδή με καίει το θέμα θα περάσω αύριο και θα σου πω τι ανακάλυψα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, εδώ και καιρό αγόραζα γεύση απο το ημιυπόγειο μαγαζί στην πανόρμου, μέχρι που πρόσφατα παρατήρασα διαφορά στην οσμή και στην υφή της γεύσης. Κατα τύχη είχα κρατημένη μια παλιά συσκευασία και ήταν διαφορετικές λογικά θα ανεβάσω και φώτο κάποια στιγμή για να προσέχουν και οι υπόλοιποι. Το πρόβλημα τώρα είναι δεν μπορώ να βρω γεύσεις σαν τις προ 3μήνου που έπερνα και σκέφτομαι είτε να φέρω από το εξωτερικό είτε αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για γεύσεις που μπορώ να βρω(μιλάω για al fakher και βρίσκομαι Αθήνα.) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Edit: Ανέβασα φωτογραφίες μπορεί να μην είναι όσο καλές θα έπρεπε όμως η διαφορά στις συσκευασίες φαίνεται. Εγώ επικεντρώθηκα στο διαφορετικό R που υπάρχει δίπλα από το σήμα της al fakher, στην αριστερή συσκευασία που είναι και η καλή γεύση είναι πιο μικρό ενώ στην δεξία που είναι σαν να καπνίζεις dubai satra είναι αρκετά πιο μεγάλο και έχει άλλη γραμματοσειρά, επίσης υπάρχει χρωματική διαφορά στην δεξία γκριζάρει λίγο ενώ η αριστερή ειναι πιο κίτρινη-καφέ επίσης εκεί που αναγράφονται τα τηλέφωνα υπάρχει διαφορετικό πλήθος τηλεφώνων.Ελπίζω να βοήθησα.

ίσως η δεξιά να είναι η "'έκδοση" που στέλνουν σε γερμανία κτλ που έχουν περιορισμό στο ποσοστό νικοτίνης 

δεν σε πρόλαβα :/ Αν θες πες ποιον πήρες και πόσο σου βγήκε

chain posts :P   τελικά ο ναργιλές βγήκε 150 με τα μεταφορικά 

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι σκεφτόμουν αν δεν βγάλω άκρη από εδώ να φέρω από γερμανία ή αμερική ανάλογα τα μεταφορικά, αν όντως στέλνουν αυτή την έκδοση στην γερμανία καλύτερα να σταματίσω τον ναργιλέ... Δεν έχει διαφορά μόνο στο πόσο βαριά είναι η γεύση έχει και γευστική διαφορά και χρωματική και στην υφή η έκδοση με το μεγάλο R όταν πας να σπάσεις την γεύση ναι μεν είναι υγρή αλλά είναι σαν κόλλα αυτό το υγρό. Η γεύση με το μεγάλο R είναι μέντα πριν κανά 6μήνο μου είχε φέρει ένας φίλος μια dubai satra μέντα(σε τενεκεδάκι κονσέρβας) λοιπόν σαν μοιρωδιά και γεύση όταν το καπνίζεις μοιάζουν απίστευτα απλά η al fakher είναι λίγο πιο βαριά δεν έχει καμία σχέση με την μέντα με το μικρό R. Απλά μέχρι πρότεινως αγόραζα al fakher και ήταν ενώ τώρα πέρνεις dubai satra σε άλλο σακουλάκι...

Δημοσ.

Γεια σας έχω φτιαξει εναν homemade ναργιλέ με την πιο απλή κατασκευή που θα μπορούσε να γίνει και θέλω να Ρώτησα αν που λανε γευσεις 50gr ή λιγότερα gr και σε τι τιμες παιζουν επίσης ενα μικρο πακέτο με καρβουνακια ποσο κοστίζει;(μένω κοντά στο καταστημα salinaz στους Αμπελόκηπους οποτε αν ξέρετε και συγκεκριμενα απο εκεί πείτε , αλλιως γενικά)

Δημοσ.

λιγότερο απο 50? μα αυτό φτάνει δεν φτάνει να κάνεις 2 φορές

Ναι εντάξει , 50 τοτε , σε τι τιμή παιζουν πανω κάτω;(θέλω 50 γιατί θα τον χρησιμοποιησω 1 φορά κρίμα να παει χαμένος ο καπνός)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...