Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχετε να μου προτεινετε κανενα καταστημα online για παραγγελια καπνων; Εχω ξεμεινει και δεν βρισκω τιποτα εδω τοπικα.

hookahjohn.com.

Αλλα του εστειλα mail και μου απαντησε οτι για 725 γραμμαρια θα παρει 30$ για αποστολη, εννοειται εξτρα. Συνολικα μαζι με κατι tangiers και 250γρ starbuzz μου ειχε πει καπου στα 75$ (αμερικανικο ειναι). Δεν συμφερει να κανεις μικρη παραγγελεια. Αν κανεις παραγγελια καλυτερα να ειναι αρκετοι καπνοι. Εμπιστο, ειχε παρει σοτ παρελθον ενας γνωστος μου, αλλα ακριβο. Παντως αν κανεις παραγγελια και θες στειλε μου pm, γιατι ενδιαφερομαι κι εγω για tangiers, να μας βγουν πιο οικονομικα. Ο συγκεκριμενος εχει και καναλι στο youtube. Ειναι λιβανεζος. Googlαρε τον αμα θες.

Δημοσ.

Σκεφτομαι αρκετο καιρο να προχωρησω στο βημα Tangiers αλλα με εμποδιζει το οικονομικο. Οπως σωστα λες, επειδη ειναι πολλα τα μεταφορικα, πρεπει να κανεις και μεγαλη παραγγελια, ενα ποσο κοντα στα 100€ ειχα υπολογισει οτι χρειαζεται. Βεβαια, αυτο που με φοβιζει περισσοτερο απο ολα για παραγγελια απο Αμερικη ειναι το τελωνειο. Εαν ελεγχθει το δεμα, θα ερθει μεγαλο "καπελο" και την πατησες. Εκει τι παιζεται, γνωριζεις;

Τωρα στο λειτουργικο κομματι και συγκεκριμενα για τους καπνους Tangiers. Πολλα θετικα και διθυραμβικα σχολια στο Internet αλλα και αρνητικα. Ειναι μερικοι που δεν μπορουν να το καπνισουν με τιποτα γιατι πολυ απλα δεν το κανουν σωστα, ειτε εχει να κανει με Acclimation ή με προετοιμασια του λουλα και Heat Management. Εκει ειναι και το δευτερο κολλημα μου. Αν δεν καταφερω να το "στησω" σωστα ωστε να καπνιζει οπως πρεπει (εχω καταλαβει οτι ειναι ο πιο απαιτητικος καπνος που κυκλοφορει ως προς την προετοιμασια) θα πανε και τζαμπα τα χρηματα και θα ερθει και τεραστιων διαστασεων ξενερα.

Y.Γ: Με 140$ (περιπου 104€) απο τον Hookahjohn, παιρνεις 4 πακετα x 17$ Tangiers + 70$ τα μεταφορικα. 104€ για 4 πακετα καπνο; Δεν θα καπνισουμε και χρυσαφι, ειπαμε. Με τιποτα με τετοιες τιμες, δυστυχως.

Δημοσ.

Κι εμενα με εμποδιζει να ξανα αγορασω tangiers το οικονομικο κομματι. Δεν ξερω ακριβως τι παιζει, αλλα απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εισαι γκαντεμης για να σε ελεγξουν. Εγω προσωπικα στις 3-4 παραγγελειες καπνου δεν ειχα θεμα.

Τωρα το λειτουργικο κομματι, οι tangiers, ειναι ισως οι πιο ευκολοι καπνοι που εχουν βγει. Απλα αν δεις ενα βιντεο how to pack Tangiers, καθε φορα θα το κανεις σωστα. Δεν ειναι καθολου δυσκολο. Και ουτε χρειαζεται και 20€ λουλας για να καπνισεις. Απλα δες το βιντεο, καποιοι λενε οτι καπνιζει καλυτερα σε egyptian απο'τι σε tangiers bowl.

(βεβαια δε νομιζω οτι μπορεις να εχεις 3-4 ωρες session σε egyptian απο οτι σε tangiers bowl, γυρο στις 2 ωρες το κοβω). Αλλα ακομα και να μην σου αρεσουν (το θεωρω απιθανο), δεν το κοβω δυσκολο να τις πουλας, πρωτα πρωτα, σε κατι μηνες θα μου τελειωσουν (τι μηνες ^_^, βδομαδες).

Τωρα, λογικα, αν κανουμε πανω απο 1 κιλο-1 μιση (εγω θελω τουλαχιστον 750γρ) ισως να μας βγουν πιο οικονομικα. Αν θες, στειλε ενα mail στον hookahjohn (https://www.hookahjohn.com/contactus.sc)  με 750γρ + τα δικα σου γραμμαρια, να σου πει λεπτομερως ποσα δολλαρια βγαινουν συνολο, και ποσα θα ειναι τα οικονομικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχεις δικιο αλλα με starbuzz αμα εχεις 250γρ μπορεις να την βγαλεις πολυ καιρο. Αν αναλογηστεις οτι σε vortex το γεμιζεις μεχρι την μεση και εχεις session για καμια ωρα τουλαχιστον και βαλε, ειναι πολυ οικονομικος καπνος. Εγω θυμαμαι την Bluemist καπως ετσι λεγοταν με εχει βγαλει 25 μερες νομιζω. Ενω oι tangiers σε phunnel θες πολλα γραμμαρια για μια χρηση. Δεν συμφερει και τοσο. Βεβαια νταξει αλλος καπνος tangiers αλλα και η starbuzz ειχε απιστευτη αισθηση με αυτην την γευση. Εχει δοκιμασει κανεις starbuzz blue mist; Tangiers ποιες εχετε δοκιμασει;. Αυτο που θελω να δοκιμασω ειναι Nakhla Ice Apple.. Εχω ακουσει οτι βαζει κατω πολλες μαρκες.

Εγώ χρησιμοποιώ Tangiers Pico phunnel #8 που χωράει 15-20 γραμμάρια το πολύ. Και καπνίζεται ωραιότατα και είναι οικονομικό σε καπνό. Starbuzz blue mist έχω δοκιμάσει, ωραίο είναι αλλά διακρίνεται κάτι χημικό και πάλι. Γεύσεις Tangiers που έχω δοκιμάσει: Noir Line: Welsh cream, Horchata, Brambleberry, Blackberry, Guajava, Melon Blend, Cocoa, Peach Ice Tea, Jucy Peach, New Lime, Jackfruit, Kashmir Guava, Apple, Pear, Black Thorn, Blue Flower, Maraschino Cherry, Chocolate Mint, Vanilla, Mimon, Cane Mint (Ακόμα δεν το δοκίμασα). Birquq Line: Ololiuqui, Now with Melon, Hacitragus, White summer Mixed Fruits, Foreplay on the Peach, Shnozzberry, It's Like That Other Breakfast Cereal. Lucid Line: Peach Ice Tea, Orange Soda, Horchata. Nakhla Ice Apple το εχω δοκιμάσει, είναι πολύ ωραίο, δροσερό, χωρίς γλυκάνισο. 

Εχω δοκιμασει af coconut καρβουνα και ηταν τα χειρωτερα φυσικα καρβουνα που εχω δοκιμασει. Εκαναν την περισσοτερη ωρα (περιπου 16 λεπτα να γινουν κοκκινα). Προτιμω coconara. Δεν εχω δοκιμασει cocobrico αλλα πιστευω ειναι καλυτερα.

+1

Εχετε να μου προτεινετε κανενα καταστημα online για παραγγελια καπνων; Εχω ξεμεινει και δεν βρισκω τιποτα εδω τοπικα.

www.ultimatehookah.com 

Για μένα το καλύτερο κατάστημα. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με PayPal. Ένα δέμα USPS Medium Flat rate κάνει 60$, το οποίο χωράει τουλάχιστον 12-15x250g Tangiers!  Μικρές παραγγελίες δεν αξίζει να κάνεις, μόνο μεγάλες δηλαδή 10 καπνούς + . 

Σκεφτομαι αρκετο καιρο να προχωρησω στο βημα Tangiers αλλα με εμποδιζει το οικονομικο. Οπως σωστα λες, επειδη ειναι πολλα τα μεταφορικα, πρεπει να κανεις και μεγαλη παραγγελια, ενα ποσο κοντα στα 100€ ειχα υπολογισει οτι χρειαζεται. Βεβαια, αυτο που με φοβιζει περισσοτερο απο ολα για παραγγελια απο Αμερικη ειναι το τελωνειο. Εαν ελεγχθει το δεμα, θα ερθει μεγαλο "καπελο" και την πατησες. Εκει τι παιζεται, γνωριζεις;

Ζητάς από τον πωλητή να δηλώσει τιμολόγιο μέχρι 30$ να το δηλώσει σαν gift, στην περιγραφή οτιδήποτε εκτός καπνού, και για να είσαι τελείως ασφαλής του ζητάς να βγάλει τον καπνό από τα κουτάκια, η στην περίπτωση Tangiers να βγάλει τα χαρτάκια όπου αναγράφεται tobacco. Αυτό είναι! 

Τωρα στο λειτουργικο κομματι και συγκεκριμενα για τους καπνους Tangiers. Πολλα θετικα και διθυραμβικα σχολια στο Internet αλλα και αρνητικα. Ειναι μερικοι που δεν μπορουν να το καπνισουν με τιποτα γιατι πολυ απλα δεν το κανουν σωστα, ειτε εχει να κανει με Acclimation ή με προετοιμασια του λουλα και Heat Management. Εκει ειναι και το δευτερο κολλημα μου. Αν δεν καταφερω να το "στησω" σωστα ωστε να καπνιζει οπως πρεπει (εχω καταλαβει οτι ειναι ο πιο απαιτητικος καπνος που κυκλοφορει ως προς την προετοιμασια) θα πανε και τζαμπα τα χρηματα και θα ερθει και τεραστιων διαστασεων ξενερα.

Εύκολο είναι, κάνεις Acclimation 4/20 και μετά βάζεις τον καπνό στον λουλά, phunnel, αρκετά πυκνά. Με 3 καρβουνάκια καρύδας είσαι οκ (coconara flat τα καλύτερα) 5-8 λεπτά άστα πάνω για να ζεσταθεί ο καπνός καλά, και μετά μπορείς να καπνίσεις. Πρώτες 2 φορές και γω δεν το πέτυχα αλλά από την 3 φορά όλα καλά πήγαν. 
Δημοσ.

Ζητάς από τον πωλητή να δηλώσει τιμολόγιο μέχρι 30$ να το δηλώσει σαν gift, στην περιγραφή οτιδήποτε εκτός καπνού, και για να είσαι τελείως ασφαλής του ζητάς να βγάλει τον καπνό από τα κουτάκια, η στην περίπτωση Tangiers να βγάλει τα χαρτάκια όπου αναγράφεται tobacco. Αυτό είναι!

Υπαρχει πολιτικη να ανοιγονται τα δεματα μεγαλης αξιας;

Πως μπορω ομως εγω να εμπιστευτω τυφλα τον πωλητη να δηλωσει 30$ ενω ας πουμε εχω πληρωσει 150$; Μπορει στο τελος να μου στειλει 2 καπνους μονο και να μου πει 30$ πληρωσες, αυτα παιρνεις και δεν θα μπορω να διεκδικησω τιποτα.

Το να το δηλωσει ως δωρο και non-tobacco ακουγεται καλο.

Εσυ τι ακριβως του ειχες ζητησει, αυτα που μου ειπες παραπανω;

Εύκολο είναι, κάνεις Acclimation 4/20 και μετά βάζεις τον καπνό στον λουλά, phunnel, αρκετά πυκνά. Με 3 καρβουνάκια καρύδας είσαι οκ (coconara flat τα καλύτερα) 5-8 λεπτά άστα πάνω για να ζεσταθεί ο καπνός καλά, και μετά μπορείς να καπνίσεις. Πρώτες 2 φορές και γω δεν το πέτυχα αλλά από την 3 φορά όλα καλά πήγαν. 

Τι ακριβως ειναι το 4/20; Εχει να κανει με το ποση ωρα αφηνουμε τον καπνο εκτεθειμενο στις συνθηκες του περιβαλλοντος που θα καπνισουμε;

Και αφου βλεπω οτι εισαι αρκετα εμπειρος χρηστης Tangiers, θα ηθελα να κανω μερικες ακομη ερωτησεις. Πολλοι παραπονιουνται οτι ειναι πολυ βαρυς ο καπνος και τους καιει στον λαιμο. Αν εξαιρεσουμε την πιθανοτητα να εχει γινει harsh λογω δικου τους λαθους ή κακου acclimation, ειναι τοσο βαρυς ο καπνος; Θα μπορουσες να κανεις μια συγκριση με Nakhla; Ειμαι κατ' εξοχην καπνιστης Nakhla και θα με βοηθουσε πολυ μια συγκριση αναμεσα στις δυο μαρκες.

Επιπλεον, οι σειρες τι διαφορετικο εχουν μεταξυ τους; Birquq, Noir και CB Line για παραδειγμα; Lucid γνωριζω οτι ειναι πλυμμενος καπνος αρα και ελαφρυτερος με χαμηλοτερο ποσοστο νικοτινης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει πολιτικη να ανοιγονται τα δεματα μεγαλης αξιας;

Πως μπορω ομως εγω να εμπιστευτω τυφλα τον πωλητη να δηλωσει 30$ ενω ας πουμε εχω πληρωσει 150$; Μπορει στο τελος να μου στειλει 2 καπνους μονο και να μου πει 30$ πληρωσες, αυτα παιρνεις και δεν θα μπορω να διεκδικησω τιποτα.

Το να το δηλωσει ως δωρο και non-tobacco ακουγεται καλο.

Εσυ τι ακριβως του ειχες ζητησει, αυτα που μου ειπες παραπανω;

Από τον εγκεκριμένο που παίρνω τον εμπιστεύομαι (ultimatehookah.com), έχω κάνει 3 παραγγελίες και όλα ήταν τέλεια.

Τελευταία φορά του ζήτησα όλα τα παραπάνω.

Τι ακριβως ειναι το 4/20; Εχει να κανει με το ποση ωρα αφηνουμε τον καπνο εκτεθειμενο στις συνθηκες του περιβαλλοντος που θα καπνισουμε;

Ακριβός, 4 ώρες το αφήνεις ανοιχτό, και 20 ώρες κλειστό τον καπνό στις συνθήκες του περιβάλλοντος που θα καπνίσουμε.

Και αφου βλεπω οτι εισαι αρκετα εμπειρος χρηστης Tangiers, θα ηθελα να κανω μερικες ακομη ερωτησεις. Πολλοι παραπονιουνται οτι ειναι πολυ βαρυς ο καπνος και τους καιει στον λαιμο. Αν εξαιρεσουμε την πιθανοτητα να εχει γινει harsh λογω δικου τους λαθους ή κακου acclimation, ειναι τοσο βαρυς ο καπνος; Θα μπορουσες να κανεις μια συγκριση με Nakhla; Ειμαι κατ' εξοχην καπνιστης Nakhla και θα με βοηθουσε πολυ μια συγκριση αναμεσα στις δυο μαρκες. Επιπλεον, οι σειρες τι διαφορετικο εχουν μεταξυ τους; Birquq, Noir και CB Line για παραδειγμα; Lucid γνωριζω οτι ειναι πλυμμενος καπνος αρα και ελαφρυτερος με χαμηλοτερο ποσοστο νικοτινης.

Όντως ισχύει αυτό που λες, δηλαδή μέχρι να το συνηθίσεις θα σου δίνει την εντύπωση ότι σε πειράζει στον λαιμό. Όταν τον συνηθίσεις θα ναι οκ. Και ναι είναι πιο βαρύς από Nakhla. Αυτό οφείλεται στον διαφορετικό φύλο καπνού, τρόπο παρασκευής  κ.τ.λ.
Εξάλλου ειδικά σειρά Noir σου δίνει χαρακτηριστική γεύση καπνού εκτός της πρόσθετης γεύσεις.
Noir 0.3 % νικοτίνη, άπλυτο φύλλο καπνού  - αρκετά δυνατός καπνός
Birquq 0.3 % νικοτίνη, άπλυτο φύλλο καπνού διαφορετικού είδος από το Noir  - μέτριος καπνός
CB Line - Burley Noir ~ 0.5 % νικοτίνη, άπλυτο φύλλο καπνού διαφορετικού είδος από το Noir  - πολύ δυνατός καπνός
Lucid 0.05 % νικοτίνη, πλυμένο φύλλο καπνού  - κανονικός καπνός

Birquq Line - είναι βέλτιστη λύση.
Επεξ/σία από rbmx
Δημοσ.

Όντως ισχύει αυτό που λες, δηλαδή μέχρι να το συνηθίσεις θα σου δίνει την εντύπωση ότι σε πειράζει στον λαιμό. Όταν τον συνηθίσεις θα ναι οκ. Κ
αι ναι είναι πιο βαρύς από Nakhla. Αυτό οφείλεται στον διαφορετικό φύλο καπνού, τρόπο παρασκευής  κ.τ.λ.
Εξάλλου ειδικά σειρά Noir σου δίνει χαρακτηριστική γεύση καπνού εκτός της πρόσθετης γεύσεις.
Noir 0.3 % νικοτίνη, άπλυτο φύλλο καπνού  - αρκετά δυνατός καπνός
Birquq 0.3 % νικοτίνη, άπλυτο φύλλο καπνού διαφορετικού είδος από το Noir  - μέτριος καπνός
CB Line - Burley Noir ~ 0.5 % νικοτίνη, άπλυτο φύλλο καπνού διαφορετικού είδος από το Noir  - πολύ δυνατός καπνός
Lucid 0.05 % νικοτίνη, πλυμένο φύλλο καπνού  - κανονικός καπνός

Birquq Line - είναι βέλτιστη λύση.

Εχω διαβασει πως το Noir δινει την αισθηση του καπνισματος του τσιγαρου, κατι που θελω να αποφυγω 100%, μου αρεσει η γευση του αρωματος. Οπως περιγραφεις επανω τον Noir, αυτο εννοεις προσθετη χαρακτηριστικη γευση καπνου;
Αυτο που λεω υπαρχει και στην σειρα Birquq ή αυτη σου αφηνει μονο το αρωμα της εκαστοτε γευσης; Αν μπορω να καταλαβω καλα, η σειρα Birquq θα μπορουσε να μπει κοντα στην Nakhla στο ποσο δυνατος ειναι ο καπνος και την γευση σου αφηνει, ειναι ετσι;

Το CB Line πρεπει να ειναι δυναμιτης. Το Lucid θα ελεγα να το αφησω στην απ'εξω γιατι μου φαινεται ελαφρυς, σαν να παραπεμπει λιγο σε Herbal, οχι ομως στο τοσο ελαφρυ.

Νομιζω οτι αξιζει να δοκιμασω ολες τις σειρες με ενα πακετο τουλαχιστον. Απλα επειδη οπως λες θα πρεπει να γινει μεγαλη παραγγελια, θα ηθελα να καταληξω ποια σειρα θα μπορουσε να ειναι η κυρια που θα χρησιμοποιω ωστε να παρω περισσοτερη ποσοτητα. Ισως οπως ειπες στο τελος, βελτιστη λυση η Birquq. Περιμενω να μου πεις αν εχω πεσει καθολου μεσα σε αυτα που ειπα.
Δημοσ.

Εχω διαβασει πως το Noir δινει την αισθηση του καπνισματος του τσιγαρου, κατι που θελω να αποφυγω 100%, μου αρεσει η γευση του αρωματος. Οπως περιγραφεις επανω τον Noir, αυτο εννοεις προσθετη χαρακτηριστικη γευση καπνου;

Αυτο που λεω υπαρχει και στην σειρα Birquq ή αυτη σου αφηνει μονο το αρωμα της εκαστοτε γευσης; Αν μπορω να καταλαβω καλα, η σειρα Birquq θα μπορουσε να μπει κοντα στην Nakhla στο ποσο δυνατος ειναι ο καπνος και την γευση σου αφηνει, ειναι ετσι;

Το CB Line πρεπει να ειναι δυναμιτης. Το Lucid θα ελεγα να το αφησω στην απ'εξω γιατι μου φαινεται ελαφρυς, σαν να παραπεμπει λιγο σε Herbal, οχι ομως στο τοσο ελαφρυ.

Νομιζω οτι αξιζει να δοκιμασω ολες τις σειρες με ενα πακετο τουλαχιστον. Απλα επειδη οπως λες θα πρεπει να γινει μεγαλη παραγγελια, θα ηθελα να καταληξω ποια σειρα θα μπορουσε να ειναι η κυρια που θα χρησιμοποιω ωστε να παρω περισσοτερη ποσοτητα. Ισως οπως ειπες στο τελος, βελτιστη λυση η Birquq. Περιμενω να μου πεις αν εχω πεσει καθολου μεσα σε αυτα που ειπα.

Noir Line έχει πρόσθετη χαρακτηριστική γεύση καπνού εκτός του αρώματος. (όχι ακριβώς σαν του τσιγάρου)

Birquq Line δεν την έχει, έχεις μόνο flavor taste. Είναι λίγο πιο δυνατός από Nakhla και πάλι, αλλά όχι σαν τον Noir.
Birquq Line - είναι βέλτιστη λύση, κατά την γνώμη μου.
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα! Διάβασα το ποστ και έμαθα κάποια πράγματα που δεν ήξερα μέχρι τώρα ... Το κακό είναι ότι μου δημιουργήθηκε έντονα η περιέργεια να δοκιμάσω διαφορετικούς καπνούς πχ Starbuzz η Tangiers . 

Έχω δοκιμάσει όλους όσους μπορούν να βρεθούν Ελλάδα .

Αν κάνει κάποιος παραγγελία από εξωτερικό ας με ενημερώσει :)

Δημοσ.

Ψαχνω καπνους της Nakhla (Μεντα MIZO , σταφυλι μεντα MIX , flames MIX , λεμονι) και της dubai shatra (μεντα λεμονι, rasberry) για χονδρικη. Παλαιοτερα επαιρνα χονδρικη 4 ευρω τα 250. Αν καποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει ενα pm η ας απαντησει εδω. Δεν βρισκω πουθενα Ελλαδα αυτους τους καπνους πλεον , και κανεις δεν τους δινει φθηνα. Με ενδιαφερει η τιμη και οχι ο τροπος με τον οποιον θα τους παρω. Ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Επειδή και εμείς δυσκολευόμασταν να βρούμε αξιόλογα καταστήματα ναργιλέ στην ελλάδα, πόσο μάλλον στο ελληνικό ίντερνετ, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα. Θα μας βρείτε στο Link.png Site: partystore.gr . Θα χαρούμε να βοηθήσουμε, τόσο σε αυτό το τόπικ, όσο και στο σάιτ μας.

Και επειδή μας βοηθήσατε, να καταλάβουμε το κοινό μας...

Όλοι σε αυτό το τόπικ έχετε έκπτωση 10% εισάγοντας τον κωδικό insomnia στο καλάθι.

Δημοσ.

@Radom οι Μιζο πλεον εχουν παει τα 250γρ στα 10 και το μισο κιλο στα 20€. Αυτη την στιγμη εχω μονο λιγα γραμμαρια λεμονι μεντα και σταφυλλι (αρκετο, γυρο στα 400+γρ).

@partystore περασα απο το μαγαζι σας σημερα το πρωι (Ελπιδος 4). Δεν ειδα κανενα τετοια μαγαζι, εχετε ανοιξει; Στην Ν.Ιωνια δεν ειστε, καθετα της Ηρακλειου στα εμπορικα μεσα σε ενα στενακι; Πηγα και δεν ειδα τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...