Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έπλυνα την γυάλα με υγρό πιάτων και μετά το ξέπλυνα με νέρο.. καλά έκανα η θα έχω πρόβλημα?

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά έπλυνα την γυάλα με υγρό πιάτων και μετά το ξέπλυνα με νέρο.. καλά έκανα η θα έχω πρόβλημα?

Το πολύ πολύ να bong-άρεις Ava Perle αντί για καπνό...

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε σιγα...αν το ξεπλυνες καλα..σαν τι προβλημα να υπαρχει..καυση δεν γινεται εκει κατω..ουτε αναπτυσει μεγαλες θερμοκρασιες..

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παίδες, σας παραθέτω ένα μαγαζι στην Ομονοια που πουλα αυθεντικους Khalil Mamoon (εχω ήδη εναν απο εκεί) και με Ice Chamber και απλους. Το μαγαζι πουλα επισης αυθεντικους al fakher (απο τους 3-4 που εχω παρει δεν εχω κανενα προβλημα, σε αντιθεση με οσους εχω παρει απο Μοναστηρακι που δεν καπνιζονται και ειναι για πεταμα)

Το μαγαζί βρίσκεται Αιολου 105 .ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εαν πείτε ότι έρχεστε απο τον Γιώργο (με ξέρει) ισως να σας κάνει και καλές τιμές. Οι τιμες που παίζουν στους km είναι απο 65-60 €.

Το μαγαζι που σας εδωσα μου ειπε ο τυπας (αιγυπτιος) οτι παιζει να φερει και σε λιγο καιρο και γευσεις Starbuzz.

υ.γ. Μην δοκιμασετε starbuzz ή tangiers απο το ιντερνετ γιατι μετα θα κολλήσετε και θα κάνετε μονο αυτά τα 2. Και είναι και ακριβά τα γ@@@ένα.

Santana εχεις pm :)

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ξεμεινα απο καπνους και πηρα 1 πακετακι Tanya Herbal Hookah Molasses. Πρωτη φορα την ακουω την μαρκα, βλεπω Tobacco Nicotine Free. Ξερεις καποιος για αυτην κατι; Με πιασαν και στην αναγκη, 8€ για ενα πακετο των 125gr, επαθα σοκ...

Θελω να παραγγειλω καπνους και σκεφτομαι αρκετο καιρο να κανω το βημα για Tangiers απο Αμερικη εχοντας ακουσει τοσα πολλα. Με σταματαει 1)το μεγαλο ποσο των μεταφορικων και 2)ο πιθανος ελεγχος του τελωνειου που θα με ξεσκισει.

Καμια ιδεα;

Δημοσ.

Κοιτα φιλε, πρωτον.. 8€ για χερμπαλ πες του να τα βαλει στον κ.. του. Υποτιθεται οτι, δυστυχως, εχουν μπει 200 μαρκες χερμπαλ (πχ Al waha Gold, μην την δοκιμασετε ποτε) για τον λογο οτι δεν εχουν νικοτινη ΑΡΑ δεν περνανε σαν καπνος, δηλ δεν εχει τον ιδιο φορο με μια γευση ΜΕ νικοτινη. Απο ποιο μαγαζι πηρες χερμπαλ καπνο των 125gr για 8€;;

Τωρα. οσον αφορα καπνο Tangiers, ειναι εκπληκτικος καπνος.. Δεν ειναι το ιδιο με Starbuzz, και δεν μπορω να αποφασισω ποιο ειναι καλυτερο. Εγω παλια επαιρνα απο ebay.co.uk γιατι εχω μονο προπληρωμενη καρτα (prepaid) αλλα ειχε free μεταφορικα, ενω τωρα δεν υπαρχουν καν οι Tangiers και αμα βρεις starbuzz πιο πολυ συμφερει να πας αμερικη να παρεις 5 πακετα. Εχω ακουσει ομως οτι πολλοι καινουριοι καπνοι (σχετικα καινουριοι) Nakhla Ice Mix ειναι αρκετα καλυτεροι απο καποιους Starbuzz! Για την ακριβεια ο Hookah Rev (Jake) εχει βαθμολογησει την Ναkhla Ice Apple ως δευτερη καλυτερη του 2012! Δειτε το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=fQtiktWIna0. Και συμφωνουν πολλοι χρηστες.

Για το τελωνειο δεν εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει, μαλλον ειναι αμα σε τσακωσουν, παντος οποτε εχω παραγγειλει καπνο απο εξωτερικο ποτε δεν με εχουν καλεσει η μου εχουν ζητησει λεφτα παραπανω. Και κατι ακομα, αμα τελικα παρεις καπνο απο εξωτερικο, στειλε μου μνμ γιατι θα ενδιαφερομουν να δοκιμασω 250gr ή ίσως μισο κιλό Nakhla Ice Mix Apple. Εχει ερκετα καλες τιμες η Nakhla σε σχεση με τους Tangiers ειδικα. Και κατι αλλο, site οπως 5starhookah κτλ δεν δεχονται prepaid ετσι;;

Δημοσ.

Γενικώς προκύπτει το συμπέρασμα ότι ούτε καπνό (εκτός από καρβουνάκια κτλ) τελικά αξίζει να αγοράζεις από Ελλάδα. Βρείτε γνωστούς, ρωτήστε και ψάξτε να σας φέρνουν από εξωτερικό.

Δημοσ.

@george93

Ασε, αυτος περυσι ειχε Nakhla, παλι λιγοτερο απο 250gr στα 8€ και σημερα πηγα με το ιδιο σκεπτικο, αλλα ειδα αυτην την Herbal, δεν ειχα αλλη επιλογη μιας και ξεμεινα τελειως. Ας ελπισω να καπνιζεται τουλαχιστον.

Κοιταξε και εγω Prepaid πιστωτικη καρτα εχω η οποια σε οσες αγορες εχω κανει στο εξωτερικο με εχει εξυπηρετησει κανονικα. Εκτος απο Paypal, την εχω χρησιμοποιησει και σαν κανονικη πιστωτικη, βαζοντας κανονικα τα στοιχεια κλπ.

Απο κει και περα θελει ενα σημαντικο ποσο μια τετοια κινηση, ωστε να συμφερουν τα μεταφορικα σε σχεση με την ποσοτητα που θα παραλαβεις.

Θελει ψαξιμο, δεν ξερω τι θα κανω ακομη.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Το καινούριο μαγαζί στην Aιόλου 105 το έχει ο Αιγύπτιος που είχε το μαγαζί στο Μοναστηράκι. Έχει

σελίδα στο facebook :

https://www.facebook.com/HookahAccessories

Αγοράζα χρόνια, Nakhla κυρίως από τον Ραμέζ και τώρα έχω δοκιμάσει το al waha gold και το al fakher που φέρνει. Είναι μια χαρά καπνοί αν δεν είστε πολύ της νικοτίνης. Εγώ προσωπικά προτιμώ nakhla. Έχει αυθεντικούς Khalil Mamoon και ΝPS. Φέρνει πλέον και vortex - funnel λουλάδες και κάρβουνα καρύδα. Γενικά έχει ποικιλία σε καλές τιμές, παρόμοιες με εξωτερικό.

Δημοσ.

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για παραγγελεία απο ιντερνετ ας μου στείλει μνμ. Και καλύτερα να είμαιστε 3-4 για να συμφέρει οικονομικά

Δημοσ.

ddqf.jpgΚαλησπέρα και από εμένα παιδιά!!

1. Πριν 2 χρόνια πήρα ένα ναργιλέ από το μοναστηράκι αγνώστου ταυτότητος μήπως ξέρει κανείς τι μάρκα είναι? ή αν είναι αιγυπτιακός η τουρκικός ?(Θέλω να μου πείτε επίσης αν είναι καλός ή όχι)

2.Μια από αυτές τις μέρες λέω να επισκεφτώ το καινούργιο κατάστημα που άνoiξε στην ομόνοια(shisha house)

και να αγοράσω έναν khalil mamoon.

Το ερώτημά μου είναι έχει αγοράσει κανείς απο εκεί?

Είναι μούφα ή original?

*1.Btw ο ναργιλές είναι από πάνω μέχρι κάτω βιδωτός

Δημοσ.

Ο ναργιλές σου είναι συριακός, πιθανότατα μάρκας nawras.

Διαφέρει λίγο από τους αιγυπτιακούς λόγο του μέγεθος λουλά κλπ, οπότε θα έχεις και μερικές διαφορές με τον ΚΜ αν πάρεις...

Για αυθεντικότητα δεν γνωρίζω μιας και δεν έχω πάει καθόλου στο μαγαζί...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ santana για την άμεση ανταπόκρισή σου!!

Πιστεύεις οτι αξίζει να του κάνω ένα μικρό upgrade(βαλβίδα ,σώληνα ,βάζο) ή ούτε καν?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ santana για την άμεση ανταπόκρισή σου!!

Πιστεύεις οτι αξίζει να του κάνω ένα μικρό upgrade(βαλβίδα ,σώληνα ,βάζο) ή ούτε καν?

μπα δεν χρειάζεται τίποτα, απλά τον πλένεις καλά.

το μόνο που θα μπορούσες να πάρεις και είναι "must" γενικότερα είναι ένα washable hose

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...