Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν για να σχολιάσω και εγώ μερικά πράγματα,
κάρβουνα για ναργιλέ βρίσκεις σε όλα τα μαγαζιά που πουθάνε είδη ναργιλέ, δεν θα είναι τα καλύτερης ποιότητας αλλά τουλάχιστον δεν είναι αυτά του θυμιατού.
Επίσης φλατζες βρίσκεται στα ίδια καταστήματα...το μόνο αυτοσχέδιο που έχω κάνει είναι με αλουμηνόχαρτο και είναι μιας χρήσης αλλά την φλάτζα την δίνουν 1 ευρώ οπότε δν είναι ακριβή...

Τα κάρβουνα καρύδας πάνε γύρω στα 9-12 ευρώ ελλάδα και έξω 3-5ευρώ... Δεν συμφέρει με τίποτα από εδώ. Δεν σβήνουν απλά θέλουν σωστό άναμμα.

disco τον «καπνό» αυτόν πρώτη φορά τον βλέπω, μου φαίνεται κάτι σε φάση πετρούλες που έχουν βάλει διάφορα και κάνουν καπνό κλπ, αλλά δεν έχει καμία σχέση, είναι σαν να κάνεις ηλεκτρονικό τσιγάρο και κανονικό...

Σαπούνι για πιάτα και γενικότερα τέτοια είδη δεν βάζουμε στο ναργιλέ όταν τον πλένουμε. Χρησιμοποιούμε μπύρα, χυμό λεμόνι, ξύδι, μαγειρική σόδα, νερό. (όχι  όλα μαζί).

grafist μάλλον ήθελες να πεις «Πολυ σημαντικό τα καρβουνάκια ταχεους ανάμματος που θα χρησιμοποιείς να ειναι για ναργιλέ και όχι τα καρβουνάκια του θυμιατού.»

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι οχι ηθελα να γράψω. Απλα δεν γράφτηκε ποτε..Απο τα συμφραζόμενα μου βεβαια αυτο το νόημα έβγαινε. Οπως και να εχει το διόρθωσα.

Μια ερώτηση, το υγρο πιάτων γιατι δεν κανει? Περιεχέι δραστικά τασιερνεργα τα οποία απολυμαίνουν χωρίς να ειναι τοξικά για τον οργανισμό μας. Και με το νερο φεύγουν πλήρως. Μου διαφεύγει κατι που δεν το ξερω?  Το λέω γιατι χρονιά ετσι τον πλενω. Εαν ειναι μην την πατήσω.

ωραια σας ευχαριστω, ο προηγουμενος καπνος μου ηταν οπως στη φωτο σας πιο πανω, σαν φυλλα και υγρος.

τωρα αυτον μου τον πλασαρε η πωλητρια χωρις να ξερω και τον πηρα.

εχετε να μου πειτε καμια μαρκα καπνου?ο συγκεκριμενος ειναι bigg pearls.

επισης νικοτινι η χωρις?

Κοίτα δεν είναι απαραίτητα όλα τα υγρά πιάτων ιδανικά και κομπλέ, θα μου πεις σε πλυμένα ποτήρια πίνουμε και πλυμένα πιάτα τρώμε...

Πολλοί συμβουλεύουν να μην καπνίζουμε σε πλυμένα με "χημικά", γιατί δεν θα φτάσει παντού το χέρι κλπ να καθαρίσει τέλεια και μπορεί να υπάρξουν θέματα, δν υπάρχει λόγος να το κάνουμε δηλαδή.

Ε al-fakher θεωρείται η καλύτερη, εδώ τη βρίσκεις...ε nakhla, παλιότερα και al-waha ήταν ωραία που έβρισκα... και άλλες που έχουν αναφέρει πιο πίσω τα παιδιά.

Χωρίς νικοτίνη δεν βρίσκεις πολλά πράγματα ειδικά ελλάδα. Να μου πεις να δοκίμαζα al-fakher χωρίς νικοτίνη, θα δοκίμαζα, τώρα κάτι άλλα δν έχω μπει στο κόπο και δεν ξέρω αν θα μάρεσαν...

Από τότε που δοκίμασα al fakher κατάλαβα ότι είναι η καλύτερη. Είχα πάρει πρώτη φορά γεύση μήλο από αεροδρόμιο Κατάρ. Δοκίμασα επίσης φράουλα, επίσης πολύ καλή γεύση, πάλι από το ίδιο αεροδρόμιο μου το έφεραν. Και τώρα επειδή ένας φίλος ήταν περαστικός από Κατάρ δεν έχασα την ευκαιρία και θα δοκιμάσω και άλλη γεύση. Επειδή όμως θα μου τελειώσουν σε λίγο θα κατέβω Αθήνα να βρω al fakher. Αλλά θα είναι original?? 

santana μια διευκρίνιση. Μερικοί λένε ότι καλό είναι να βάζουμε αλουμινόχαρτο και ανάμεσα στο λουλά και το καπνό. Για να μην ακουμπάει ο καπνός στο λουλά και τον μαυρίζει. Έχει βάση ή όχι?

Αθήνα θα βρεις στα μαγαζιά που λέμε κάποιες σελίδες πιο πίσω, η γνησιότητα τώρα είναι άλλο θέμα. Μπορείς να δοκιμάσεις μια που έχεις κάνει ήδη και να τις συγκρίνεις και να μας πεις...

Το εχω δοκιμασει πολλες φορες. Θεωρητικά, ζεσταίνεται πιο ομοιόμορφα ο καπνός. Πρακτικά δεν ειδα καμια διάφορα. Το μονο καλο ειναι οτι δεν θελει μετα πολυ καθάρισμα ο λουλας.

Μου εσπασε το μπουκαλι απο το ναργιλε. Μπορω να αγορασω απο καποιο μαγαζι μονο το μπουκαλι;

Αλλιως για να αγορασω ολοκληρο ναργιλε, καποιον οικονομικο που εχετε κατα νου; 

Ποιο μαγαζι υπαρχει στην Αθηνα;

Και γενικα εαν θελω ολοκληρο ναργιλε, καποιο καλο μαγαζι; Ή καποιο e-shop;

Και ποιοι ναργιλεδες ειναι οι καλυτεροι;

Ποια η γνωμη για τον καπνο που ειναι σε μπιλιες;

Τελος, το air valve πρεπει να το βιδωσω σφιχτα ή να το εχω χαλαρα, για να φευγει ο καπνος οταν φυσαω το hose;

• Like 1

Ποια η γνωμη για τον καπνο που ειναι σε μπιλιες;

προσωπικα , δεν μου αρεσε και πολυ , δεν θα ξαναπαιρνα γιατι :

1ον καιγεται γρηγορα

2ον χανει πολυ γρηγορα τα υγρα του και απο την μεση και μετα ισα ισα που καταλαβαινεις γευση

3ον και σημαντικο ειναι συνθετικο τερμα ολο αυτο.συμφωνα με την ετικετα που χει το μπολακι.

Και γενικα εαν θελω ολοκληρο ναργιλε, καποιο καλο μαγαζι; Ή καποιο e-shop;

Και ποιοι ναργιλεδες ειναι οι καλυτεροι;

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για ναργιλεδάκι.

Μοναστηράκι μεριά να ψάξω άραγε;

Πείτε κανα μαγαζί εσείς οι έμπειροι.

ποστ #477 + #478

έχει όλα τα μαγαζιά (εκτός από 1 ή 2 από τις τελευταίες 5 σελίδες που αναφέρθηκε κάποιο) με πληροφορίες για το τι παίζει κλπ...

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για ναργιλεδάκι.

Μοναστηράκι μεριά να ψάξω άραγε;

Πείτε κανα μαγαζί εσείς οι έμπειροι.

Φιλε εχει ενα μαγαζι στα καμινια χιλιες και μια νυχτες λεγεται εχει εκει αργιλεδες και φθηνους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...